Sizce neden sakladı?

Erkek arkadaşım 30 yaşında ben 25 annelerimiz akraba ve o şekilde tanıştık annelerimizle beraber ev ortamınada girdiğimiz oldu devamında 15/20 kez kendimiz görüştük sevgiliydik 3 aydır her şey cok güzel gidiyordu işyerinde patronu olsun yabancı dil kursuna gidiyordu ordaki arkadaşları olsun herkes beni biliyordu. Ama cok yakın bi arkadaş çevresi var 4 çift hepsi evli beni türlü o çevresine söylemedi her defasında onlara her şey tamam dedikten sonra söylicem veya en başta bile arkadaşlarımın yanında telefonla konusmayı sevmiyorum falan yani tüm ilişkinin sorumluluklarını maddi manevi mükemmel getirirken o arkadaş grubuna söylememekte ısrar etmesi beni aşırı rahatsız ediyor cumartesi doğum günüydü onlardan birisinin beni götürmedi neymiş zamanı değilmiş onlar beni bilmiyormuş kavga ettik sonra bunaldım dedi ayrıldı yani ailelerimiz bile biliyorken bu kadar söylemeyecek ne var ve her hafta sonu cumartesi-pazar beraberdik yani ciddi biri olsa illaki açık verirdi çözemedim ben ne alaka olduğunu

Sizce neden sakladı?