WhatsApp'ta ekliyiz ama Instagram hikayelerini bana gizlemiş, normal şeyler paylaşıyor neden sizce
3 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer WhatsApp'ta ekliyiz ama Instagram hikayelerini bana gizlemiş, normal şeyler paylaşıyor neden sizce
Cevap
6Cevap
Özel alandan dolayidir
Ne alaka whatsaptan aynı hikayeleri paylaşıyor görüyorum
Her ortamda birlikte olmak istemiyordur
İnstagrsmına girip bakmamı istemiyor yani sence ne yapayım böyle biriyle konuşmaya devam edilir mi
Oradaki paylaşımını sana açık yerdede paylastigina göre sende. Bişey saklamiyor ama her ortamdada olmak istemiyordur anlaşılır bişey muhtemelen arkadaşlarıyla eğlenceli şeyler paylaşıyor dur yani uzerinde durma boşa gerilme
Bilmiyorum ne yapacağımı iyidi aslında ama bayram mesajıma cevap vermedi , benden hoşlanmadı mı anlamadım ama halbuki en son bana eve giderken görüşeceğim seninle yime demişti
Eğer ilgisizlikte varsa o işi değiştirir
İşte en son bayram mesajıma cevap vermedi son durum bu
Peki sonrainda
İşte son durum bu dedim ya bayram mesajı attım görüldü dahi atmadı arada whatsap hikayesi paylaşıyor bakıyorum ama işle ilgili paylaşıyor
Biseyler yolunda gitmiyor gibi goeunuyor
Onun mu hayatında bi şeyler yolunda gitmiyor neyi kastettin
Sana olan ilgisinde değişim var gibi
Saklıyor galiba bişeyler
Amaç belli
Neymiş
İstemiyor görmeni.
Whatsaptsn paylaştığı zaman görüyorum ama
İnstagram versene
Garip
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, içim bir burkuldu okurken, insanın bunu fark etmesi çok can sıkıyor gerçekten.
Bak şöyle olabilir: Bazen biri, “Yakın değiliz, yanlış anlaşılır mı?” diye düşünüp bazı kişilere hikâye gizleyebiliyor. Ya da senden çekiniyor, ne düşüneceğini merak ediyor, kendi rahat alanını korumak istiyor. Belki de arkadaş grubunda bir şey oldu, sen görme diye değil, genel bir liste yapıp seni de içine ekledi.
Bence en net yol, çok alınganlık yapmadan “Hikâyelerini göremiyorum, bilerek mi böyle yaptın?” diye sakin bir dille sormak. Tepkisine bak, gerçek niyeti orada belli olur.