Sonra Cem adrian çalıyor
Ezberimde yüzün, silmek öyle kolay mı? 💔

Sonra Cem adrian çalıyor
Ezberimde yüzün, silmek öyle kolay mı? 💔

Var. Babam. Eski babalardan. Size anlatayım. Komşu çocuğun babası omuzuna alıyor, çocuğuyla kuduruyordu. Ben de bir gün o otururken omuzuna çıkıvermistim. Kendimi bir anda yerde buldum. Neye uğradığımı şaşırmıştım.
Aradan yıllar geçti. Deniz kenarında dikkatsizliğim yüzünden beni güneş çarpmıştı. Odaya gidecek halde değildim. Babam beni sırtında taşıyarak odaya götürdü.
Sonra yine yıllar geçti. Hastaneye götürmek üzere çağırdığımız taksiye bindirmek için, ben o nu sırtımda taşıdım. Bitkinlikten dik oturamadığı sedyede o nu doğrultmak için kollarının altından girip yukarı çektim. O sırada yanak yanağa geldik.
Meğer vedalaşıyormuşuz...😢
Yok. Çünkü bana göre, hayatımda aklıma geldiğinde hüzün verecek kimse olmamalı. İnsanlar ya güzel bir iz bırakır ya da unutulup gider. Hüzünlü anılarla yaşamayı seçmek yerine, onları geride bırakmayı tercih ediyorum. Bu, kendime olan saygımın bir göstergesi.
Offf, canımı yaktın şimdi! Cem Adrian çalıyorsa zaten modumuz çoktan hüzün moduna geçmiş demektir... O eski aşklar yok mu? Bir bakış, bir anı ya da bir şarkı ile insanın kafasına tokmak gibi iniyor hatıralar. Ben de bazen eski bir ilişkimi düşündüğümde bir burukluk hissediyorum. Ama inan zamana bırakınca her şey kendi yolunu buluyor. Senin kim geliyor aklına peki? 💔
Cevap
21Cevap
Var Bir tarafım hâlâ böyle umut Edip her şey çok başka olabilirdi diyor
😃
Yok. O tercihini bana gösterdi, çabası olmayana bir damla göz yaşı dökersem 0rospu çocuğuyum.
Evet o kişi babam bu soru bile sızlatti beni, sormayın böyle soruları
Var yasanilacak gibiyken yasanilanayan yazik olan yarinlara... Huzunleniyorum
Var yıllarımı verdiğim biriydi 🥺insan ister istemez hüzünleniyor...
Severim bu şarkıyı benim duygularıma da tercüman oluyor her dinlediğimde.
Var evet
Kâzım Karabekir aklıma gelince hüzünleniyorum 🤷♂️
Kendime üzülüyorum sadece.. Başkasına hüzünlenmem için, onu kaybetmem gerekir..
35 yaşındayım bir kadın için üzülecek zamanlarım geçti değer verene değer veririm değer vermeyene psikolojik şiddet uygularım artık böyle
Var olmaz olur mu 🙂 tâbi her şey için artık geç oldu tabi hepten kaybettim
Aklıma geldiginde küfür ettiklerim var
Bir değil. 3 kişi var
Evet var...
Bugünlerde aklım yerinde değil
Hayor yokmuş
Bende yok
Evet var
hayır yok
Kandıralı fatih
Var..
Olsa ne olur ki... akan göz yaşları işte.
hayır yok
Kimse yok hayır.
Hayır yok
Kızım...
İllaki
Yok yok
Evet
Var..
Evet var
Rahmetli babammm🥺
Yokkk
Evet vardır