Aşk İlişkileri Hem çok sevip hemde çok üzdüğün birisi var mı? Skrt050 Takip Et Guru Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Çok Süper bir soru sordun, vitrinde olmaya hak kazandın! Şimdi sorunu daha çok üye görecek, hemen gelen cevaplarla yorumlaş! Süper sorunla 4 Xper daha kazandın, tebrikler! Hem çok sevip hemde çok üzdüğün birisi var mı? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
İdentityKa Takip Et FenomenMaster Yaş: 38 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı. Biraz sevip biraz üzdüğüm vardır.. 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,2b cevap paylaştı. Hayır ben sevdiğimi asla üzmem... sevenlerini üzenler zaten sevmemiştir ver kötü insanlardır sadece 1 0 Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Zaten öyle olur o işler.. En çok üzüldüğümüz de en çok üzdüğümüz de en çok sevdiğimiz insanlar oluyor.. Yoksa kim takar sıradan birini.. 1 0 Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı. Hayir, çok sevip üzüldüğüm oluyor 1 0 Yorumla
efulimmm88 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Ben çok sevdiğim de kendimi üzerim onu üzmem. 1 0 Yorumla
_ALCHERA_ Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı. Annem.❤️ 1 0 Yorumla
FısFısOdaSpreyi Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 13,7b cevap paylaştı. Geçmişte olmuştur 1 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı. evet var 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Biraz sevip biraz üzdüğüm vardır..
Hayır ben sevdiğimi asla üzmem... sevenlerini üzenler zaten sevmemiştir ver kötü insanlardır sadece
Zaten öyle olur o işler.. En çok üzüldüğümüz de en çok üzdüğümüz de en çok sevdiğimiz insanlar oluyor.. Yoksa kim takar sıradan birini..
Hayir, çok sevip üzüldüğüm oluyor
Ben çok sevdiğim de kendimi üzerim onu üzmem.
Hayır olmadı çok şükür
Yok üzecek olsam sevmem zaten
Bilmiyorum belki olmustur
Hayır sonra sevmekten vazgeçtim
Annem.❤️
Çok sevip çok üzüldüğüm var…
Evet var iş arkadaşım.
Geçmişte olmuştur
Artık yok
neden
Oldu geçmişte
evet var