Aldatıldım ama hala çok seviyorum?

Üç aydır güzel bi ilişkim vardı baya güveniyorum ama bi ay önce sevgilimin eski sevgilisiyle mesajlarına denk geldim okumak istedim izin vermedi ama zorla da olsa biraz okudum çok sinirlendi ve o günden sonra telefonu vermedi haklıydı eski mesajları okumamalıydım diye sorun etmedim (mesajlar durmuyodu eskiye aitti ve engellenmişti) o günden sonra telefonu vermedi ben de çok takmam böyle şeyleri dört gün önce buluştuk ve yine vermek istemedi çok üsteledim kavga ettik sonra bi kafeye gittik lavaboya gitti girer girmez gelince de verdi temizlendiğine adım kadar emindim artık sonra bi mesaj gördüm koğuş arkadaşının sevgilisiyle olan mesajları olduğunu söyledi ama mesajda (sevgilimin soyadı x olsun) hayırlı akşamlar x'! m♥ yazıyo inanmıyoaan ara dedi aradım meşgul dedi numarasını atcam ara konuş dedi okey arama geçmişine bakıyorum iphone 16 kullanıyo iphone arama geçmişini kaydetmiyo diyo bana velhasıl kelam böyle ben canım olduğum için çözdük sanarak döndüm sonra numarayı at dedim atmadı iki saat geçti geldi üç ayda üç kere ayrılmayı düşündüm , beni aldatmak lan itham ettin bitirelim dedi iyi birisin falan zırvaladı gitti

Dördüncü günüm hala atlatamadım kendimi bile suçladım hesap sormak istiyorum hala aldatmamış olmasını umuyorum

Sizin yorumunuz nedir acaba

Aldatıldım ama hala çok seviyorum?