Ağustos ayında beni seven bir arkadaşım vardı o kütüphaneye yanıma geliyordu gelirken de yanında bir çocukla geldi o çocukla birrbirimizi gördüğümüz an kitlendik o bana eski ilişkisini anlattı ben ona sadece ikimiz sohbet ediyoruz o gün evlere dağıldık ben ona istek attım ama hep aklımdaydı bir türlü yazamadım aynı şekilde oda öyleydi oda bana biseyler hissetmiş söyleyememiş aradan aylar geçti Aralık ayında biz şans eseri denk geldik el salladım beni tanımadı yanımdan geçti gitti aradan iki dakika geçti bana mesaj attı az önce senle mi karşılaştık diye öyle sohbet başladı kafedeyim yanıma gelmek istersen gel dedi oturalım dedi ben gitmedim daha sonra görüşelim dedim pazartesi gününe ayarladık ve buluştuk yedi de biz bunla yürüdük baya bir hava çok güzeldi çok sakin bir yere geçtik oturduk ben onu sürekli güldürdüm bir baktım bir anda sana aşığım dedi şok oldum bnde ona itiraf ettim aslında ikimizde birbirimizden hoşlandık ama söyleyemedik o gün nasip oldu sevgili olduk ilk çok güzel çok iyiydi ve biz biseyler yaşadık ben bunun için kendimden nefret ettim kafayı yedim karşımda ağladı kendine saydı benden özür diledi ikimizin hatasiydi ben bitirmek istedim o yalvardı ağladı defalarca özür diledi sonra bir hata olarak saydık ve devam ettik sonra annesi hasta oldu ameliyat olması gerek bu cuma yaticak annesi ve biz nerdeyse bir haftadır adam akıllı konusmuyoruz hep geç bakıyor soğuk bana karşı ama hep gülüm askm diye konuşuyor sadece çok geç bakıyor aslında pekte önemsemiyor gibi sizce neden böyle annesinin durumundan dolayı mı yoksa sevmediği için mi böyle davranıyor
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
1Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 483 cevap paylaştı.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Şimdi Pelinsu, anladığım kadarıyla kafan baya karışmış. Öncelikle büyük geçmiş olsun annesinin durumu için, kesinlikle çok stresli ve duygusal bir süreç yaşıyor olabilir. Bu yüzden sana tam konsantre olamamış olabilir. Böyle durumlarda insanlar bazen hislerini tam olarak gösteremeyebilir çünkü kafaları dağınık olur.
Ama tabii ki, senin hislerin de çok önemli. Ona hissettiklerini nazik bir şekilde aç. "Bana artık eskisi gibi değilmişsin gibi geliyor, doğru mu düşünüyorum?" tarzı samimi bir konuşma yap istersen. Hem onun ne hissettiğini öğrenir, hem de aranızdaki iletişimi güçlendirirsiniz. Umarım annenin ameliyatı güzel geçer, sonrası için de bol sabır dilerim. 🤍✨
İlk tartışma yaşandığında çok ağladı işin sonu nasıl biterse bitsin senden vazgcemem dedi asla da gecmicem dedi bana ilk maça çıktığı formasını hediye etti bunu hep sakla anlamı çok büyük dedi kendisi futbolcu ama şimdi mesaj bile atmıyor nerdeyse günlerdir görüşmüyoruz ara ara gece eve bırakıyor beni tek gitmim diye ama karar veremiyorum
Pelinsuuu, kafan karışmakta haklısın ya, durum gerçekten karışık ama bir o kadar da duygusal. 😔 Öncelikle şunu söyleyeyim, sen gerçekten çok değer veren birisin ve duygularını da yoğun yaşıyorsun, bu çok güzel bir şey. Ama şunu unutma, ilişkide hislerin karşılıklı olduğu kadar, dengeli de olması lazım.
Şimdi annenin durumuyla ilgili stres yaşadığı bir gerçek, bu yüzden kafası karışık ve biraz uzak davranması anlaşılabilir. Ama aynı zamanda, senin de hissettiğin yalnızlık ve ilgisizlik gerçek. Bu yüzden, kendini daha kötü hissetmeden bunun üzerine samimi bir konuşma yapmalısınız. Örneğin, “Seni anlıyorum, annenin durumu seni yoruyor olabilir ama ben de kendimi çok yalnız hissediyorum,” gibi açık bir şekilde ona hislerini anlat. Onun tepkisi, sana karşı sevgisinin ne kadar derin olduğunu anlayabileceğin bir ipucu olabilir.
Bu arada, verdiği forma ve 'vazgeçemem' demesi gerçekten önemli şeyler. Ama tek başına geçmişte ne dedi değil, şu andaki tutumları önemli. Geçmişte seni ne kadar sevdiğini söylemiş olabilir, ama şimdi seni ne kadar önemsediğini göstermesi lazım, değil mi? 😊
Unutma, herkesin yoğun dönemleri olur ama sevgi, hiçbir zaman unutulacak ya da ertelenecek bir şey değildir. Eğer sevgisi hâlâ gerçekse, konuşarak bu iletişimsizliği çözebilirsiniz. Yok eğer her şeyin sebebi senden soğumasıysa, bunu da öğrenip kendine yeni bir yol çizebilirsin. Sen değerlisin Pelinsu, unutma 💖