Güncellemeler
+1 yıl
Bu arada her fırsatta benimle temas kurmakta ya bacağı bacağımın üstümdedir ya da kafası omzumdadır özel olarak bunu da sormak istedim anlattıklarıma bağlı olarak yakın gördüğünden mi yoksa sevdiğinden mi böyle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bu nasıl söz ise sanki 15 kişi var. Ayrıca bitmemiş insanlar olsa senle ne işim var? Bence bunu ona yazarak söyleyebilirsin. Bugün böyle söyledin kafama takıldı benim sadece 2 sevgilim oldu dersin. Ve sanaldakileri hesaba katma bence.
İşte geçmişime takılması çok saçma geldi daha önceden aldatıldığından kaynaklı bana karşı güven problemi yaşıyo bence söyledim herşeyin geride kaldığını ne kadar ikna oldu bilemiyorum
Ya cidden bu tipler insanı kanser eder. Sanki bir o aldatılmış hayat devam ediyor ölenle ölünmez yani. O zaman sana tek tavsiyem normal arkadaş modunda ol, duygusal beklentilerde olma, HIMYM daki gibi işte. Senin yardımın olmadan kendine gelmesi lazım, yoksa senden egoyu tazeleyip başkasına koşar.
Uygulamaya çalışacağım cevap verdiğiniz için teşekkür ederim :)
Aslında onun sandığı kadar çok sevgilim olmadı?
Reelden 2, sanaldan 3 = 5
Kendinle çelişiyorsun bence.
Bunların biriyle bile ilişki yaşamış olman, seni onun gözünde itici ve iğrenç yapar.
İlişki derken arada cinsel anlamda hiçbir şey yok sadece kısa dönem konuştuğum kişiler o kadar hiçbiriyle buluşmadım bile
Valla ben kendimden pay biçeyim, ben de bir kızdan hoşlanıyordum , deli gibi seviyordum fakat internette oğlanlarla çekilmiş fotoğrafını gördüm anında soğudum, fikrim değişti yani. Sana göre önemsiz olan bir konu , ona göre çok hassas olabilir. Belki hiç konuşmamış, vefakar kızlardan hoşlanıyordur. Böyle bir karaktere sahip olması , ilerde ilişkinizde ciddi problemlere yol açar. Başına kakar, sürekli dile getirir, tartışır falan. Olmaz yani.
Haklısınız onun tarafından da düşünmek lazım tabi teşekkür ederim cevapladığınız için
Sanal ilişkiye gerçekten ilişki diyemexsin ki. Onları sayma 2 tane işte.
Rica ederim. Sadece empati yaptım. Kendimi onun yerine koydum.
@alfacenturi Sanaldan biri erkek arkadaşına aşkım , cicim, erkeğim yazsa, bunu görmezden gelip, ilişkiden saymayıp, hiçbir şey olmamış gibi ilişkine devam mı ederdin? :D Kendinizle çelişiyorsunuz resmen :D
Kendimle çelişmiyorum kızın yaşı ne ki 18-24 görünüyor yaşadığı ilişkilerin kendisinin pek bir ciddiyeti olmazken kaldı ki sanaldakinin olsun. Onu geçtim ne kadar görüntülü konuşursan konuş gerçek hayatta aynı ortamda, yüzyüze olmanın vs yerini vermez. Hayali birini seviyorsun resmen. Ne ilişkisi... Saçma sapan yazışma işte.
@alfacenturi Saçma.
Saçma değil.