Seksi güzel bir sevgili alımlı güzel. Veya yakışıklı Nişanlandığınızdan haberi yok bir gün yazdı sizin yakınınızda 15 dk lık bir yer gel bu gece görüşelim derse tepkiniz ne olur?
#crazygirl
#wtf
#❤️🔥
#crazygirl
#wtf
#❤️🔥
Yanımdakine ihanet edecek karaktersizlik yok bende, nişanlanmışsam geçmişle tüm bağlantımı silmişim tüm duygularımı yok etmişimdir zaten buluşmam yani asla
mantıklı
Geçmişin hatrına bir iki parti dönülür
İlişkilerimi iki kişi yaşamayı tercih ediyorum, üçüncü kişiler dahil olduğunda sonuçları daima fiyasko olmuştur. Ailelerin aklı, çevrenin aklına asimile olup yanlış kararlar almaktansa, ilişkiyi iki kişi yürütmek evladır. Parmağına yüzük takmak en basiti, asıl mesele yüzük gibi bir bağlayıcılık olmadan biriyle ilişki yürütebilecek kadar değer verebilmektir
Cevap
12Cevap
Yazamaz , her yerden engelli. Bir şekilde ulaşırsa gene engel yer.
Tüh ya sen o zaman buna da güven verici değil dersin
Fotoğraflarda hep bir gözüm büyük biri küçük çıkıyor. Sizde de öyle mi ve sebebi ne olabilir? ↗
15 dakika yetiyor mu fkdkdk benim olaylara alaka seviyem fkxkx
Görüşmeyi yatakta sonlandırıp son bir kere tadına bakıp bir daha görüşmemek üzere tarihin tozlu sayfalarına gönderirim
Nişanlanmışsam seviyorum demektir görüşmem kesinlikle
Tek atar gelirdim... 😉
Nişanlima havale ederim direk
Geçmişini bilmiyor mu
Bu soruya cevapları merak ederim.
tek gecelik bir şey olmaz:)
Tabiki giderim habersiz takilirim mis
Evett seviyorum aldatmayi
Evet yeterki canim istesin o an
Yolun açık olsun derim
Neden bu kategori
Eğer bakire değilse fb tarzı mümkün tabi ama bir şey yaşanmadıysa evliliğe kadar beklenmeli bence
Görüşmem.
Giderdim muhtemelen
Cazip geldi bir an 😬
Gittim , giderim
Asla gitmemm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?