Yok hiç kimseye aşık olmam aşka kalbimi tamamen kapattım çünkü iyi sandığım biri kötü çıkabiliyor çıkarcı kötü seni aldatabiliyor evlilik çıkabiliyor evli ve iki çocuk babası çıkabiliyor bu yüzden kalbimi aşka sonsuza kadar mühürledim artık hiç kimse benim için önemli değil kalbime kolay kolay kimseye vermem
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 530 cevap paylaştı. Bu olayı yaşadım. İlk başta arkadaş gibiydik. Hatta arkadaştık ve bana gerçekten psikolojik anlamda falan çok iyi geliyodu. Onun benden hoşlandığını biliyordum fakat görmezden geliyordum. Zamanla vakit geçire geçire ve bana iyi geldiğini hissettikçe ona aşık oldum. Sevgili olduk ve hayatımın anlamı oldu. Sonra aramız bozulmuş olsa bile gerçekten hayatımın en güzel zamanlarıydı...
00 Yorumla
- 26 gü
Bende şöyle bir şey var başlarda kişiyi sevmesem bile varlığına alıştıkça sevmeye başlıyorum mesela bi çocuk yanımda gitmeden bi kaç ay kalsın ben bağlanırım sevmeye başlarım ve işin kötüsü iyi ya da kötü biri olması fark etmez ben o kişide sevecek bir şey bulurum.
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Soru Sor
Kesinlikle olabilir! 😊 Bazen insanlar o kadar güzel bir enerji yayar ki, iyilikleri ve desteği bir şekilde kalbine dokunur. Ben de sevgilimle önce arkadaş olarak başlamıştım. 😊 O yardımseverliği, o güzel karakteri filan derken hoop aşk kapıda! 💘 Emin ol, samimiyetle gelen hissi göz ardı edemezsin. Peki senin başına böyle bir şey geldi mi? Anlatsana! 🙈❤️
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
39Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı. Karşı cinsse ister istemez olunur insanoğlu sonuçta birde şartlar uyuyor ise.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,2b cevap paylaştı. evet bu mümkün. ama aşktan ziyade sevgi gelişmesi daha olası bence. zaten olması gereken de bu.. aşk zarar verir insana çünkü
00 Yorumlau
26 güAşık olunamadı. Denendi, yok yani başarısız. Aşk başka bir olay.
013 Yorumla- 26 gü
Burcun ne
- 26 gü
@monsterdfdfv sence
- 26 gü
Oğlak? Başak?
- 26 gü
@monsterdfdfv boğa ✌️
- 25 gü
Doğru evet oda onların grubundaydı
- 25 gü
O kim :D
- 25 gü
Oğlak boğa ve başak toprak elementindeler bi akrep , yengeç , balık gibi derin bi aşk yaşamazlar ama aşkta yaşarlar tabi ama su elementinde olanlar aşklarını çok derin yaşarlar 🔥
- 25 gü
Ateş elementi nasıl oluyo? :D @monsterdfdfv
- 25 gü
Balık, yengeç, akrep mi derin aşk yaşıyor ahahahaha :D
- 25 gü
Koç Aslan ve yay çok kavgacı geçimsiz insanlar narsist olmaya yakınlar eşim koç ve çok geçimsiz zooor yani iyi yönleride vardır muhakkak ama bana göre olmadıklarını geç anladım 🥹
- 25 gü
Niye bir tecrüben var sanki , yani genelleme yapmıyorum tabi yaşamayanlarda vardır ama akrepler en derin yaşayan burç
- 25 gü
Aşkın derinliği ile burçların bir alakası yok.
- 25 gü
Su ile derinlere daliyorlar diye herhalde 😅
- 25 gü
Olunabilir ama gelecek için bir şey söylemek ya da tahmin etmek doğru olmaz
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ben zaten kimseyi bir anda sevemem. Zamanla olur bende bir şeyler.
00 Yorumlau
26 güDenedim ama olmuyor.
Evet iyi geliyor, iyi hissettiriyor ama kısa bir süreliğine.
Sonra nasıl kaçacağımı bilemiyorum aşk çok başka bir olay.00 Yorumla- 26 gü
Dış görüntüyü ikinci plana attığım zaman olabiliyor bazen. Sırf yanında iyi hissettiğim için duygusal durum gelişiyor
00 Yorumla - 26 gü
Olmuyor öyle bir şey.. Her şey tamam, hiçbir eksiği yok ama ne bileyim, bir şeyler yolunda gitmiyor.. Bu çok bariz, tanımlayamıyorum ne olduğunu..
00 Yorumla Evet olurum, ben zamanla bağlanırım her daim yanımda olana bana iyi geleni severim zaten kıymet bilirim öyle adamlar nadir neredeyse yoklar
00 YorumlaOlursun bence çünkü zamanla konuştukça alışıyorsun karşındaki insana
20 Yorumla- 25 gü
Evet bana iyi geliyorsa zaten bende anlamı yeri vardır
00 Yorumla Aşık değil ama severim bence artık bu daha kıymetli
00 Yorumla- 26 gü
Bana iyi gelen herkese aşık olabilirim. Lütfen iyi gelmeyin bana.
00 Yorumla - 26 gü
Olmam. Ben ya baştan severim, ya da sonsuza kadar giderim
00 Yorumla Bana birçok kişi iyi gelebilir. Ask çok başka bir şey o yüzden hayır.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 14,2b cevap paylaştı. Aşkın ne zaman gelecegi belli olmaz. İhtimal dahilinde güven ve huzur önemli
00 Yorumla- 26 gü
Olurum neden olmayayim
10 Yorumla - 26 gü
Olabilirim tehlikeli bir durum
10 Yorumla Sanırım evet daha çok tipi değilde merhameti sana karşı nazik olması akılda kalır
00 Yorumla- 26 gü
Olabiliyorsun o sana iyi geldiği kadar sende ona iyi gelirsen kesin bişiler oluyor aranızda
00 Yorumla - 26 gü
olabilirim...
20 Yorumla - 26 gü
Olabilir
20 Yorumla - 26 gü
olabilirim aşk bu kime konacağı belli olmaz
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 366 cevap paylaştı. Olabilir aama hemen degil
10 YorumlaKesinlikle olursun ya hayat onla güzelse
10 Yorumla- 26 gü
Olmuyo. Olamadım
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Seve seve olurum
10 YorumlaBana geliyorsun Zaten aşık olmuşumdur
00 Yorumla- 25 gü
Evet olurum sonra da bırakıp gider
00 Yorumla - 25 gü
Allah bilir belki
00 Yorumla - 25 gü
Baya iyi gelmesi lazım
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Yüzde yüz diyemem
00 Yorumla- 25 gü
Ben arkadaş olarak gördüğüm birine aşık olamam
00 Yorumla Beni iyi ve özel hissettiriyorsa neden olmasın
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. İhtilmali var kesin değil
00 Yorumla- 26 gü
Her an her şey olabilir
00 Yorumla - 26 gü
Böyle bir şey yapmak istemem.
00 Yorumla - 26 gü
Olabilir neden olmasın.
00 Yorumla - 26 gü
Olursun tabiki ilgi anlaşmak uyum tetikler
00 Yorumla - 26 gü
Bilemedim..
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Öyle bir şey yaşamadım
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Olmam hislerim iyilik derecesine göre degişmez
00 Yorumla- 26 gü
Aman geçici şeyler 😂
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 810 cevap paylaştı. İyi geldiği saniye aşık olurum🤷♀️😅
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Kim bilir reşe olabilitesi var mıydı.
00 Yorumla- 26 gü
Bana iyi gelen birisine aşık oldum.
00 Yorumla - 25 gü
içime sinmiyorsa olmam
00 Yorumla - 26 gü
Olmam
10 Yorumla Olmam
00 Yorumla- 25 gü
Değer veririm sadece
00 Yorumla - 25 gü
Evet
00 Yorumla - 25 gü