Çapkın insanlar etraflarında kendileriyle ilgilenen çok fazla kişinin olmasından mutluluk duyarlar. Onca kişi arasından sizinle ilgileniyor olması size “seçilmiş” olduğunuzu hissettirebilir ve gururunuzu okşayabilir ve onunla sevgili olmak isteyebilirsiniz...
kızlardan çapkın erkeklere nazaran daha az çıkar, erkek milleti daha çapkındır. Çapkın deyince bazı piçlerin götü kalkıyor hoşlarına gidiyor. Ama çapkınların kız kardeşleri de diğer çapkınların elinden geçiyor. Bunu da kendi kız kardeşlerinin cep telefonunu isteyerek öğrenebilirler. Kız kardeşleri telefonuna şifre koyuyorsa veya tlf unu vermiyosa anlayın ki sizin de bacınıza da çapkınlık yapılıyor. Haberiniz olsun.
Çapkın değilde biraz yumuşak biraz sert deli dolu, yalan söylemeyen , tuttuğunu koparan , haksız konularda tavrını ortaya koyan, yakışıklı, komik bir sevgilim olsun isterdim. Çapkınlarla işim olmaz
İstemem. Allaha yakın, bana uzak olsunlar. Çapkın birisinin hayatındakı "ex"lerden birisi olmam. Karakter değişmez sanırım, öyle birisi er ya da geç sıkılır, ihanet eder
Çapkın insan olmakla ilgisi yok. İnsan yaratılışı gereği ilgi manyağı bir yaratıktır. Her insan çevresinde kendisiyle ilgilenen karşı cinslerin olmasından haz duyar. Duygularını bastırabilen toplum tarafından iyi bir insan olarak tanımlanır. Burada anahtar fıtri meziyetlerin beğenilmesinden kişinin ekseriyetle etkilenmemesi ve kendi çabalarıyla geliştirdiği yetenekleriyle övünmesidir. Bu insan olmanın amentüsü bana sorarsanız...
@sahyn tanimadigim icin zaten siradan birisin de.. herşeye maydanoz olmasakmi acaba? Farkindaysan orda bakabilirim yaziyor bakacam yazmiyor.. yazarken beynini kullanmayanlara bunun anlaminida yazim: böyle bir hakkim olcak bundan faydalanip faydalanmamam bana kalmis.. bu tanimadigim insanlari ilgilendirmez.. ayrica herkesi kendiniz gibi sanmayin ben bakmak istesem bahaneye ihtiyacim yok;)
Tamam sakin ol bastırılmış duyguların bunları sana söyleten. Ama tatlım bunlar beni ilgilendirmiyor ki. Ayrıca maydonozluk için değil mi bu konular. Lütfen kırıcı olmayalım kimden alırsın kime verirsin beni ilgilendirmez. Tercih meselesi... @Wundaaa
@sahyn bir hobby psikolog daha😒 sen olayi cok yalnis anlamissin baskalarin görüslerine maydanoz olman icin degil, bu konu hakkinda fikrini belirtmen icin soruluyor.. ve tabikide seni ilgilendirmez.. gayet sakinim sadece tanimadigin insanlar hakkinda konusmadan önce iki kez düsünmen gerektigini ögrenmen gerek
Fundacım öğretsene bana o zaman. Bak ne güzel söylemişsin bende senin düşüncen hakkındaki düşüncemi söyledim. Beğenmek zorunda değilsin. Ama saygı duymalısın. Hadi bana bir baksana. Bak saygı duydum düşüncene 😀 @Wundaaa
En İyi Cevaplar