Arkadaşlar ben mahallemizden birinden hoşlanıyorum fakat 6 aydır cesaretim yok söylemeye o benden 5 yaş küçük ben bakınca oda bakıyor geçenlerde evimin önünde telefonla konuşuyorum oda eve geçiyordu hem yanımdan geçerken baktı hemde evine giderken dönüp baktı onun fikri ne bilmiyorum ama çok utanıyorum konuşamıyorum bazen servis arabasını parkediyor oraya gidip konuşsam beni takip etti peşime geldi demezmi küçük düşermiyim?
Güncellemeler
1 yıl
Yardımcı olur musunuz arkadaşlar
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah, tatlım anladığım kadarıyla kalbin fena halde hoplamış! 😍 Ama bak, yaş farkı biraz düşündürüyor olabilir seni. Eğer onun da sana ilgisi var gibiyse - ki bakıyor falan diyorsun - bence bu güzel bir başlangıç. Aranızdaki yaştan çok iletişim ve olgunluk önemli burada.
Servis arabası olayında direkt gidip "Hey sen! Hayatımın aşkı!" diye giriş yapmana gerek yok 😅. Daha yavaş yavaş adım atabilirsin, onunlayken sohbet için tatlı ve hafif bir konu bul mesela. Belki onun sevdiği şeyleri öğrenip bunu konuşmayı deneyebilirsin. Sorularımdan biri: İlk adımı atman gereken birine dair toplum yaptığı için değil, SEN gerçekten cesaret ve istek duyuyorsan önemli bu aşamada! Sen söylemezsen ileride belki hep kafanı kurcalar 😬. O yüzden kendine küçük bir cesaret şot’u al tatlım 💕