Çok sıcak oluyor calisirken dayanamıyorum başörtü daraltıyor tamam Allah için kapandım ama çalışmasan da evlenirsin ev hanımı olursun.
Yani isyan etmiyorum ama ne yapacağım boynunu aç demeyin günah 😞
Birde ben uzun giyerim makyaj yapmam
Çok sıcak oluyor calisirken dayanamıyorum başörtü daraltıyor tamam Allah için kapandım ama çalışmasan da evlenirsin ev hanımı olursun.
Yani isyan etmiyorum ama ne yapacağım boynunu aç demeyin günah 😞
Birde ben uzun giyerim makyaj yapmam
Ev ortamında açılabilirsin ama lütfen dışarıda açma, nefis seni şeytanla birlikte dürtüyor hep. Sıcağı bahane ediyor ama eskiden islamiyet zamanındaki sahabe kadınlar açılmış mı o sıcaktan açılmamış. Lütfen sende açılma
Teşekkür ederim
Rica ederim
Cevap
8Cevap
Sizin kararınız bize değil kendi kalbinize sorun. rahatsız oluyorsanız açılabilirsiniz
Bunu bizlerle degil ailenle konus kimseyi ilgilendirmeyecek bir konudur özelinide böyle ulu ortada konusmaniz ne biliyim yani
Nolmus y
İstemiyorsan açıl bu kimseye düşmez. Başta garipserler sonra takmazlar merak etme
Dışarısı için sormamış ama. Allah için diye yazmış
@UniversalSoldier kendi günahı ama bize ne. İçimden istemşyorsa ne anlamı var ki
Sadece çok sıcak havalarda çıkarmak istemiş sanırım, bilemedim. Ama manevi boyutunu bilemeyiz, Allahla arasında
arkadaşım sana kalmiş Allah için kapandım diyorsun. bunu bize sormicaksın hesabını sevabını biz vermicez.
Sadece sıcak diye açılman garip mantıksız gerçekten farklı nedenlerin yok ise
Yok ki sadece daraliyorum çok rahatsız oluyorum
Sabır diliyorum bu neden el açılmanı istemem açıkçası Doğrusu yinede açılmak istiyorsan da yorumumu umursama
Tamam teşekkür ederim
Bende kapaliydim eskiden boneni suyla islat şerrin oluyoe
Cehennem daha sıcak öyle düşün.
Çixginizde devam edin bozmayın
Acilmak istiyorsan acil
Açılma bence
Sana kalmış
açıl
Hayır bence 😍😍😍😍
Neden açılıyorsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?