Size karşı dürüst olacağim. Birinden uzaktan uzağa hoşlaniyordum uzun süredir. Ama bir adım atmadım , onun benden haberi yok. Hayatimdaki olaylarin durulmasini bekledim başım rahatlasın diye. Ama öğrendim ki simdi biriyle görüşmeye başlamış üstelik kiz şehir dışinda ve geçen cumartesi kizin yanina gitti görüştüler.
Benim iyi bir işim var ve ciddi bir miras da kaldı. Mirasın bir kısmını aldım bir kısmı davalık, yargıtay da onaylarsa kararı, yakında çok zengin olacağim. Şimdiden 3 dairem var ve villa yaptiriyorum. Sevdiğim adam 80 bin alıyor ve kirada oturuyor. Görüşmeye başladığı kizın iyi bir işi yok kazancı düşük. Iyi bir kariyeri olmadığı için şehir dışına evlenip gitmeyi düşünüyor. Evlenip adama yaslanma derdinde. Çalışsa da adamin desteğiyle çalışacak. Yanin onun işlerini adam fazla mesai yapip yapacak, danışmanlık verecek ve kiz da o şekilde biraz para kazanabilecek. Hepimiz meslektaşız biliyorum.
Yani adam benle evlense istifa edip kendi işini kurabilir, ben ona ofis de alırım. Ev alma borca girme derdi olmaz. Bende hem şehrin en elit semtlerinde daireler var hem de merkezden biraz uzakta villa yaptiriyorum. Benle evlense beraber tüm dünyayı gezeriz beraber yeriz paraları. O kızla evlense 40 yilda bir yurdışı tatili görürler. O da kızın ve evin masraflarını karşılayabilirse. Ben düğünde balayinda herşeyi ona yıkmam. Kız kesin ona yıkacak çünkü kizda iyi bir iş ve para yok , mal mülk hiç yok.
Ben adamdan 3 yaş büyüğüm ama yasimdan çok genç görünüyorum. Param olduğu icin bakımlıyım. Gayet güzelim. Adamla yanyana gelsek ben ondan genç görünüyorum.
O kız da adamdan 7 yaş küçükmüş ama hiç öyle genç ve güzel gorünmüyor sıradan normal bir tip.
Zaten yeni görüşmeye başlamışlar ben araştirdığım için öğrendim. Kız için bu adam yağlı kapı iyi kısmet. O yüzden kız buna adim atmış.
Ben devreye girip adım atsam sizce adam kimi ister? Onu mu beni mi? Erkek kafasıyla düşünüp cevap verin lütfen. Erkekler kızlar gibi maddiyat odaklı düşünmuyor galiba?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer