Mağza sorumlusu beni Mentalite olarak çok yoruyor. Yetersiz hissettiriyor. Bu konuda karar verme açısında zorluk çekiyorum. Var mı öneriniz?
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Önce MS ile konuşman lazım alt üst durumu var yani sen şikayetin varsa kendi üstüne söyleyebilirsin. Bs den önce MS ye söyledin ve çözülmedi o zaman bs ye söylersin. Bs ye söyledin cozulmedi o zaman pazarlama müdürüne söyleme hakkın doğar. Vb. Kendini yetersiz hissettiğin ne hangi konu. Genel olarak MS lerin personelden beklentileri olur yani aslında bazen kişisel olmuyor senin durum ne
Bide bs hadi yerini değiştiriyim demiyor maalesef. İstifa edeceğim zaman değiştirmişti 😆
Bak biz 3.5 kişi çalışıyoruz öbür türlü tüm yükü bana bırakıyor. Mesela kasa arkası satma konusunda beni çok sıkıştırıyor. Sırf aylık 500tl için insanlara yalvarmak istemiyorum. Mesela dün kasa arkası düzende kız yanlış düzeltmişti ona bir şey demedi böyle olacak dedi. Bize sordu düzeni nasıl yapardınız böyle yaparım dedim bana bakışları çok ters. Mesela dün herkes oturdu dışarda dinlendi ben kasa baktım çıkmama yakındı. Dışarı çıktım sığır kız kasadaydı çıkana kadar iş kitledi. Öyle çıktım. Benim bide dikkat dağınıklığından ötürü bir kaç defa 10 TL civarında. İki kez müşteriyi kartı onaylatmamıştı. Sırf bu olanlar yüzünden s@lak muamelesi yapıyorlar. Mesela birlikte sohbet muhabbet edildiğinde ben yokum gibi davranıyor.
Öncelikle söyle diyim hedef ürün satışı için bs ler ms kere baskı yapar onlarda personele yapar. Yoksa MS leri azarlarlar hatta skt zararida varsa işten atmakla tehdit ederler.
Ayrıca bilmediğin bişi varsa bunu sana ögretmeleri gerekiyor, bunu yapmıyorlar sa ki çoğu genel konuşur geçer. Sen sadece gözlemleyebilirsin. Birde seni sessiz veya pasif görürlerse üzerine gelip her işi sana kilitlerler. Yeni geleni direk kasaya verirler. Hakkını yedirmeyip seni rahatsız eden konuları dile getirmelisin. Bide o bunu yaptı bu bunu yaptı gibi söylemleri market sektöründe sevmezler. Bişi dedinmi sanmaki aranda kalacak herkes bilecek böyle düşünerek konuş. Sen kendini s@lak olarak görmelerine izin verirsen onlarda öyle davranir. Kasadan çıkan açıklara hiç güvenmem.
Kendine güvensizliğini belli etmişsin ve seni sessiz görmüşler. Sesini çıkarmıyor diye
Bende güvenmiyorum sözde bana diyorlar kendin say diye. Ben bir ara müşterinin kartı onaylatmamıştı 130 TL açık çıkacaktı. Bana o gün yazmış 460 TL açık var diye. O gün evde çok ağladım. Sonra ertesi gün gittimm bölge sorumlusu yapmış hesabı 100 TL açık çıkmış. Mesela part time olan kız dün 300tl açık verdi. Mağza sorumlusu ona toz konurmuyordu. Hani o açık vermiyor yaa zoruna gidiyor kendine kondurmuyor diye kızı pohpohluyordu.
Ama sıra bana gelince s@lak muamelesi görüyordum. İlk haftalarda verilen açıklar normal görülüyor zaten kızla ortak kullanıyorduk. Ondan sonra ben bı 13 TL açık verdim bide iki kez müşterinin kartı onay vermemişti ona dikkat etmemiştim. Başka da açığım yok yani. ondan sonraki günlerde kasam hep fazla veriyordu.
Bide 13 TL'lik açığı işledi.
Bak şöyle diyim pos bı gün okudu sandım okumamış karttan 500 bastım geçtim
MS ile bı sıkıntım yoktu benim hata benim, dikkatsiz davranmisim. Sonra bı gün müdür yardimcisi var kapanışta MS yok kasada iki yüz açık var dedi bende üstümde yok dedim. Tediye denen bı kavram var 3 gün içinde getirecem diye not yazarlar. Ama yazmadı. Neyse ertesi gün MS vardı ona güvendiğim için dedim dün açık verdi kasa 200 TL nakit çıkardım verdim. Aksam bakalım dedi. Kontrol etti tam açık yok kasada neden öyle dedi sana dedi. Gidip konuşmuş müdür yardımcısıyla
Sana say diyorlar da sen hesabı bilmiyorsun bı sn bile olsa teslim ettiğin paradan ayrilsan yaparlar. Günlük 10 alsa dikkat çekmez hep mi oluyor
Ben bu konuyu master olan kızla konuştum o kız dedi abla olayları çok abartıyor. Bende bazen mağza değişikliğini düşünüyorum diye.
Bu arada açık açıktır o ödemiyor ki işlesin geçsin ondan mı çıkıyor bana afra tafta yapıyor
Hep olmuyor bu aralar fazla para çıkıyor o fazla paralardan açığımı kapatmadılar. Bide millete çaktırmadan fazladan bir ekmek geçin dedi ben kabul etmedim böyle olan bir insanda vicdan inanç var mıdır
Bide ben bu konuyu söyledim MS dedim ben başka mağazaya geçeceğim. O dedi ben senin çalışmanı beğeniyorum iyisin sadece kasa arkası satmada yetersizsin dedi. Biraz konuştuk 2 gün boyunca bana melek gibi davrandı
Bs yle konuşma fırsatın olduğunda konuş aşağı da yazdım başka yoruma
Mobbing için dava açabilirsin
Babam arkamda olsa açardım
Hakkindir açma
Çunkü o bir mukemmeliyetçi ve hasta bir iskolik imkan varsa git
Bir kaç defa kasa açığı verdim s@lak muamelesi yapıyor. Bide düzen konusunda istediği gibi yapmasam verdiği tepkiler çok büyük oluyor gereksiz tepkiler veriyor. Beni 1 ayda çok yıprattı.
En ufak seylere takilir senin yaptigini asla begenmez ve musterinin yanimda sana laf soyler. Market sektorunde oldugun cok belli
Mağza mı değiştireyim diyorum. Ben bu konuyu bir kez konuştum senin çalışmanı beğeniyorum dedi. Sonra 2 gün boyunca bana melek gibi davrandı.
Bm ile konuş cnku magza degisimiyle o ilgileniyor ve onun bu durumu bilmesi mudure yazar o yuzden iyi davraniyor
Yok konuyu direk kızla konuştum. Bir değişiklik olmadı dediğim gibi.
Sen bilirsin bu konularda dazla tecrubeliyim
Bölge sorumlusuna söyle davası değişir mi diyrosun
MS ile mi konuştun iki gün melek gibi olup sonra eskisi gibi olan o mu tamam git de bs ye ama böyle şikayet eder gibi değilde durumunu anlatır gibi. bs sayinca kasanin 100 verdiğini de eklersin. Çalışmak istiyorum ama böyle çalışmam de
@Sea-rose konu şöyle bir şey bizim bölge sorumlusu çok saçma bir adam. İşlerini bilen adam da değil. Çalışanlarıyla dedikodu yapıyor bildiğin. Hani 100 TL açık çıktı böyle oldu desem adam diyecek normal öyle bir adam. Bide çalıştığım market şok yani ne beklersiniz ki. 1 aya bime girebilme şansım var. 1 ay bekleyip ordan dikret mı çıksam.
ben bimdeydim çıktım skt sıkıntı mağazaya göre değişir de genede 101 şoka göre iyi. Migrosa başvur
@Sea-rose migros yaşadığım yerde 2 tane var girmek baya zor. Şoktayım arada skt kontrolünü bize veriyorlar. Skt gözüme çok gelmiyor. Zaten eylüle kadar çalışıp çıkarım. Beden işi bana göre değil yks çalışır hemşirelik yazar giderim
Migros zor değil bak ben başvurdum mülakata gittim olumlu enerji aldım geri dönüş yaptı ama bimde olduğum icin magazamda yeni degismisti geçmedim. Mesela şöyle diyim bimde o sktleri satmak için seni tavuk dolabının başına dikerler hatta satamazsan savunma bile verirsin. Müdürüne çalıştığın mağazanın musterisine bağlı. Ve sana destek olanın yoksa ve çalışmak zorundaysan çok zor. Buna katlanan sadece personel değil MS lerde dahil. Hemşireliğin onu acik. Hayırlısı olsun hakkında
@Sea-rose şu an migrosta açık yok. Alsalar dikret girerdim ki.
Cv doldur. Onlar sana cv vercek. İnternetten de doldur formu. Açıktan mezun olsan bile atanmayı denersin. Mecbur değilsen bırak derim özel sektör öyle.
@Sea-rose mecburum şu an 70k borcum var. Aileme destek vermem gerekiyor.
Markette biraz çirkef Olcan ama işini de yapan bı personel Olcan ki kimse sana laf edemicek. Çirkeflikten kastın ezdirmicen. Bazı kimseler vardır iş yapmaz bs de bilir bişi demez. Şunlarda oluyor aklımda olsun bs der ki msye şuna baskı yap işten çıkmasını istiyorum. Öyle keyfi nefret eder sonra vazgeçer diğerine yaklaşır MS nin açığını sorar. Dengesiz çok
@Sea-rose ben iş yapmayan birisi değilim ne dense güler yüzlü şekilde halleder kasanın başına da geçerim. Çoğu zaman kasa arkası satışlarım iyidir ama bir ara satış iyi olmamıştı önceki kız 11 tane satınca ondan dolayı az satabilmiştik. Bunu söyleyince 3 kez o kızı korudu hani diyorsun yaa 11 tane satabildi bu kız dün 3 saate 60 tane sattı dedi. Bu gibi şeyler yaşıyorum. Halbuki kızı ispiklemek için demedim sabahki satış azsa hedef satışı yakalamak zor oluyor
İşte tam olarak söylediğim oydu o söylemleri sevmezler ve sen kendi yaptığın ise bakacaksin başkasının kini boş ver. Ve sen zaten ona ne yaparsan yap yaranamazsin. Eski personel her zaman daha önemli ve kidemlidir gözlerinde 3 aylık bile olsa . Bide torpillide oluyor kimi. Duruşunu ortaya koymalisin. Duygularınla değil mantiginla hareket etmeye calis. Torpillilerin dışındaki çalışanlar zamanında bu süreçlerden geçti ve daha dahasini yasadilar bundan emin ol bunu gördüm ben.
@Sea-rose o kız evet o mahalleden önceden mağazaya gidip gelen birisi benden 1 hafta önce başladı part time ve 18 yaşında yks çalışıyor onların gözünde daha pozitif kalıyor
Depoda Ağlayanlar, dayanamayıp istifa edicem diyenler. Hırsızlıkla suclananlar , işten atilmakla tehdit edilenler, üst üste full çekenler , kasa açıkları. Öyle işte
@Sea-rose bu kız bile bile yapıyor sorun yaptırması değil aslında. Sorun değersiz hissettiriyor zekamda problem varmış gibi. Part time olan kızın pratik 4 işlem yapabiliyor. Bense kalabalık ortamlarda kendimi gösterebilen birisi değilim arada takılıyorum. Onlar oflayip pufluyor halbu ki kendileri yapamayınca telefon çıkarıp hesap yapıyorlar. bana sıra gelince zeka problemi var gibi hissettiriyorlar
@Sea-rose migrosta master im soran arkadaş ve sen sorulariniz varsa cevaplamaya hazirim marketteki 13. senem
Olacak olan her şeyi anlattım işteki kız bana değersiz hissettirecek hareketlerde bulunuyor.