Sizce Müdürle Konuşmalı Mıyım?

Gizlilik sebebiyle pozisyon kurum belirtmeyeceğim fakat şöyle anlatayım. İş yerinde 4 kişiyiz 3 kişinin günleri değişiyor. 5 gün sabit olan tek kişi benim. Başımızda müdür var ama pek olduğumuz yere gelmez. Başı kalabalık zaten. İşle alakalı söylenecek şeyler oluyor. Ben gruptan yazıyorum. Ertesi gün arkadaş geliyor yazdığımı tekrar bana soruyor. Yazdığım gayet açık grubu oku tekrar açıklamak zorunda değilim diyorum. Böyle yazdığım şeyler ben izin alınca yapılmıyor. Personel telefonu açmadığım için mesaj attı geçen. Bende sonraki gün işe gittiğimde yapan arkadaşa tekrar açıkladım. İnsanlık halidir vs. diye. Arkadaş beni ilgilendirmez dedi. Günleri değişen 3 kişinin sorumlusu amiri değilim. Fakat 3'de benim işle alakalı müdürenin talimatlarını söylememe rağmen yapmıyorlar. Personel beni iş saatim dışında aramasın diye numara engelleme uygulaması indirmek zorunda kaldım. Pazartesi müdürümle konuşmak istiyorum. Ya kendisi birebir söylesin ya da diğerlerine benim sorumlu olup söylediklerimin dikkate alınması gerektiğini söylesin. Çünkü aynı pozisyonda olunca ben işle alakalı olması gereken bir şeyi söylesem de yanlış anlaşılıyorum. Sanki ego yapıp amirlik taslıyor muşum gibi davranıyorlar. Halbuki öyle bir durum yok. Personel sıkıntılı diye bizle alakalı laf gelmemesi için müdürün dediklerini söylüyorum

Sizce Müdürle Konuşmalı Mıyım?