AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
100Cevap
Sizin paranız size yeter ama maddiyat evlilikte hayatın kendisinde önemli bir şey
daha ne istiyorsun bacım belanı mı bu kadar zengin koca avcısı olmayın
Maddiyat temelli kurulan bir evlilik sağlıklı olmaz
Geçinebiliyorsanız sıkıntı yok, ikiniz de işçisiniz sonuç olarak zengin olmak gerekmiyor.
Allahu Teala rizka kefil sen ne diyorsun Allah aşkına. Mutluluk önemli olan.
Aşk karın doyurmaz bu devirde ekonomik güç çok önemli
Trilyonlar kazanan biriyle mutlu olacağınızı kim garantileyebilir ?
Her iyinin daha iyisini ararken elindekinden olma..
Sevgi için mi evleniyosun para için mi? Cevaplaman gereken soru bu olmalı
Sevgi varsa insan pek önemsemiyor bu durumları hemde şu an hayatınızda biri varken bunları düşünmeniz şaşırtıcı üzüldüm beyefendi için çünkü tamam para elbette önemli bir mesele ama adam çalışıyor her şeyi de varmış burada sorun maddiyat değil sanki gözünüzün daha yükseklerde olması sorun karşıdaki beyefendi için yani
turkiyede yaşıyorsan çok önemli Türkiye’de sınıfsal ayrim var parası olmayan eziktir olan kraldır, ağadır paşadır.
ama yurt dışında isen pek bir önemi yok
Onvelikesiz nasıl bi hayat istiyorsunuz o önemli gizli bayan
Gözünüzü para bürümüş tek eksik daha çok para onu sorguluyorsun sadece
Burada şair alt metin olarak ben evlenince çalışmayacam, çalışmaya g.. t yok bende diyor.
Çalışmak istemezse hakkıdır. Bir kadın olarak çalışmak zorunda değil zaten kudur
@hellowyellow çalışmayacaksa okumasın, anasına babasına yük olmasın
Sanane
Aşk evliliği olmadıktan sonra maddi zorlayabildiğin kadar zorla
Sen de mühendissin sana denk biri işte doktorla mı evlenmek istiyorsun dengini bulmuşsun
Açlıktan ölmezsiniz ama ne kadar çok para o kadar az kavga diyebilirim
Vay fakir kendini böylemi avutuyorsun
@hellowyellow evet
Çok önemli ev araba olması gerekir bide maaş geliri
İlerde maaşı da güzelleşir
kaç yıldır mühendis
maddiyat çok önemli
Hayat şartları korkutuyor evet bunun için burada gelip aglama , akp oy vermeden önce düşünecektin size hiç üzülmüyorum iyi oldu.
En az bir milyon maaş alanı bul bence ama kendinde bir milyon maaş al. Anca o zaman geçinirsiniz geçim zor bu devirde
soran birisi için çok çok önemli bence :D sormayanlar düşünmeyenler takmasın dicemde zaten takmıyodur onlar :D
Evet endişelerini anlıyorum ekonomik olarak ama seninde sevgilininde işi var çalışıyorsunuz. Ele ele verip zaten geçinirsiniz. Her şey dört dörtlük olmuyor. Şu an en önemlisini bulmuşsun birbirinize değer verip sevdiğin biri çıkmış karşına.
Aslında paranız ikinizede yeterli.
Ev kira değilse, ben maddiyat olnasada olur diyordum evlenmeden önce.
Şimdi maddi zorluklarlar çekiyorum maddiyat önemli arkadaşlar bu açgözlülük değildir.
Eviniz kira mi
Hayır ev eşimin ailesine ait
Benim de böyle olucak kötü yanları oluyor mu böyle olmsinin
Sakın aile içinde olma.
Asla geçinemezsin özelin kalmıyor elinden geldiğince tek Uzak bir yerde yaşayın
Ayyy çocuğa haber verde kurtulsun senin gibi aç gözlüden
Yani her şey maddiyat değil ablam bunu diyeyim tabi yine de sana kalmış. Seviyorsan oluyor mu oluyor
Helal be dostum
o değilde teröristler zaten mecliste değil mi. tüm pisliği yapan teröristler
Bence senin akıl sağlığın yerinde değil evliliğe elverişli değilsin
Önemli olduğu konular erkek yenilgiyi kabul etmez ama maddiyat üzerine kurma evliliğini herşeyi birlikte becerebilirsiniz. Tabiki onunda karakterine güveniyorsan yola çık gelir gerisi
Yine evde kalmis bir hemcinsim hayal dünyani biraz genişlet
Senden bu halinle olmaz
İnşallah o seninle evlenmez daha iyi maaşlı daha güzel kız bulur ortada kalırsın m*l
+1
😂😅🤣🤣😂😅🤣🤣
Bak bak nekadar hasetsin sen kiz
Hasretlik değil canım senin kibirli paylaşımına göre cevap attım adamı sevip sevmediğini değil de parasını düşünüyorsun fedakar değilsin ben onunla her türlü geçinirim diyemeyecek kadar bencilsin haset ben mi oldum şimdi bencil
canım . ben yorum. yaptim. sadece ben bekarım kendi paramı. evi. den çim. adan kazanıyorum günlük. krtwlama 1000/5000 arssi
Tamam senin bana haset demeye ne hakkın var sen ne biliyorsun beni nerden çıkarıyorsun hasetlendiğimi tanımadığın birine haset yakıştırması yapacak kadar boş musun ne hakla haset diyebiliyorsun sen kimsin bana ön yargılı olabiliyorsun edepsiz
Haline şükret biraz daha iyi birini bulmalı mıyım ne demek ki sen karşındaki kişiye maddi olarak bakıyorsun sadece
onemlı olan kısılerın bırbırıne duydugu saygıdır herseyın en iyisi olacak dıye bırsey yok mutlulugun en ıyısı olsun
Aşk mı paramı diyorsun seçimi sen yap 2 tane seçeneğin var evet ya da hayır uzatma adamın canını sıkma fazla
Bence evliliği etkilememeli ama tabi erkek kisininde işi olmalı yoksa ev işlemez ve pek huzurlu bir hayat olmaz
Böyle düşünüyordan Enflasyona göre karar ver bence yazılım müh. Enflasyona yenik düşeceğini sanöıyorum yani yazılım müh birisini bul evlen
Seviyorsan ve anlasiyorsaniz onla mutluysan bunu sorun yapma bence çok parası olur bu sefer sevmez istemezsin gene olmaz
evlenmeyin siz, ağabeye yazık okey ilişki de parada önemli de sen sevdiğin için değil parası için evleniyorusn
Parası için evlense sananee evlenmese sanene neden dert edinip yorum yapmışın
Öyle düşünürsen zenginle evlensen batabilir böyle de düşün kiraya gidebilirsin zor zaman yaşaya bilirsin
En önemli kriter bir para iki mutlu cinsellik
Aşk karın doyurmaz be tatlım o yüzden para önemli değil diyenlere pek inanmıyorum
@Damla-21 Hiçbir erkek de kendi parasıyla evlenen kızı sevmez zaten. ilişki uzun sürmez.
@Musti423 sanmıyorum erkek severse canın bile feda eder para neki
Erkeklerin hep görüntüyü sevdiğini mi sanıyorsun? Sen ona ne vereceksin seni sevmesi için?
@Musti423 a. m
Valla bak sana şunu diyim. Erkekler hep aynı şeyi yemekten ikrah ederler. Nasrettin hoca fıkrasında olduğu gibi. Kabak fıkrası var bir dinle istersen.
Tamam erkekler o söylediğin şeyi severler ama arada bi menü de değişirler. Bunu da biliyor musun?
@Musti423 🦍💨💨
Cevabını anlayamadım ama sadece güvendiğin O ise yani dikkatini çekmek istedim. Onun için sadece sende yok yani bunu da söylemek istiyorum.
Böyle düşünüyorsanız daha başında evlenmeyin demek ki yeteri kadar sevmiyorsunuz...
Çok haklısın erkek dediğin paralı olacak evi çok rahat geçindirecek
Çok önemli tabiki.
Doğalgazı suyu elektrig nasıl odicz sonuçta
Ya parasıyla evlenmeyin Allah aşkına gerçekten seven insanları parası yok diye uzaklaştırıyorsunuz
Maddiyata önem vermiyorum diyen kız yalan söylüyordur
Para odaklı evliliğe yaklasiyorsaniz kedi değerinizi düşünüyorsunuz
Bence onemli baya sonucta o kisi ile bi aile olacaksın
Maalesef çok önemli, parasızlık evliliği stresse sokar
Kuzenimi önderebilirimm sana maddi yöndern çok iyi bir mesleği var
simdi asko dogru oturuo dogru konusalim az cok onemli
@ankayilmaz0909 baya önemli :)
Bu devirde geçinilecek insan önemli maddiyat çalisilir ulaşilir ama geçinilecek insan orasi sorun
Apla oda sende iyi kazaniyonuz olur sizden adamın evi de varmış daha ne istiyorsun
Evi varsa kaçırma iyi anlasiyormussunuz da zaten ceo mu bulacaksın çok öyle irdeleme evlen gitsin
Kalbinin sesini dinlemen yeterli olacaktır.
kendini boşuna kandırma sen sevgiden bir cacık anlamıyorsun. sevmediğin insanlada evlenme kardeşim.
@Tugb888 yaşamış gibisin
Maddi acıdan iyi bir durumda olmak elbette evlilik için iyidir
Ama şart değildir, birlikte bir hayat inşa etmek çok daha iyidir
Adama bunları söyle seni şutlasın
burdaki kızlar her şey para mı yooooooğğph diyorlar da herşy para ki burada “ geziyorlar “ yorumunu okuyabiliyorlar😂😂 sen bunlara bakma