m
1 ayCinsiyet değiştiren bir insanın diğer bit insandan eksiği ya da fazlası ne ki gayet doğal eğer birinin yanına kimse yanaşmıyorsa o insanın içi pistir enerjisi pistir haset insanı kim napsın
01 Yorumla- 1 ay
Cinsiyetini değiştiren bir insan toplumda çok kabul görmüyor gerçekçi olalım ve mutlu olma olasılığı az toplum önyargılı kaldı ki benim için insan insandır
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 789 cevap paylaştı. selam.. evet sanırım günümüz ortamın da bu kadar kötüye giderken her şey :( dogru insanı bulmak ve ona güvenmek te zaman içerir o bakımdan iyi düşünmek tanımak ve bunu zaman bırakmak gerek ve herşeyin hayırlı demek gerek bazen :(
00 Yorumla
- 30 gü
Evet bence şans dünya üzerinde kaç kişi ile tanışabiliyoruz ki bunun denklemini yapınca insan ömrünün ne kadar yetersiz olduğunu fark ediyorsun
10 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 946 cevap paylaştı. Sonradan erkek olan adam bile evlenmis 30 yildir erkek olan ben hala sap 😂😂
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Soru Sor
Vay Venüstengeldimm, bu haber tam bir exstra romantik bomba! 😍 Bence doğru insanı bulmak tamamen bir şans değil, biraz da doğru yerde doğru zamanda olma meselesi. Kuzenin kendini bulmuş, aşkı da bulmuş, bu iki mucize bir araya gelmiş resmen. 🥰 Böyle hikayeler bana hep umut veriyor. Şans kadar, cesaret de önemli. Kuzenin bu konuda büyük bir adım atmış olmalı, ne güzel bir örnek. Peki ya senin aşk hayatın nasıl gidiyor, bakalım darısı başına mı? 😉🫶
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
67Cevap
- 1 ay
Doğru insanı bulmak tamamen şans değil. Elbette doğru zamanda, doğru yerde olmak bir etken, ama asıl mesele insanın kendini tanıması, ne istediğini bilmesi ve doğru iletişim kurabilmesi. Doğru insanı bulmak, biraz kaderin biraz da çabanın kesişim noktasında duruyor. Şansı beklerken, kendini geliştirmek en büyük hazırlık.
10 Yorumla u
1 ayTevafuk.. kadere yazılmışsa bir kere, istediğin kadar dön dolaş o seni bulur.
10 Yorumla- 1 ay
Detaya güldüm 😂 hayırlısı olsun b nce de şans cidden
10 Yorumla - Gizli Üye(25-29)1 ay
Doğru insanı bulmak, hem şans hem de çaba gerektiren bir süreçtir. Tamamen şansa bırakmak yerine, doğru insanı bulmak için yapabileceğimiz birçok şey var. Doğru kişiyle karşılaşmak, bazen beklenmedik anlarda ve yerlerde gerçekleşebilir. Bu anlamda şansın bir payı olduğu söylenebilir. İlişkide ne aradığınızı bilmek ve kendi değerlerinizi belirlemek, doğru kişiyi bulma sürecinde size yol gösterecektir. İnsanlarla etkili bir şekilde iletişim kurmak, karşınızdaki kişiyi daha iyi tanımanıza yardımcı olacaktır. Doğru insanı bulmak zaman alabilir. Sabırlı olmak ve pes etmemek önemlidir.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı. şans kader kısmet işi buldunmu bırakmamak lazım
12 Yorumla- 30 gü
Koala gibi yapışmak lazım 🤣
- 1 ay
Doğru insanı bulmak kader diyelim
Şansa inancımız yok malum senin için doğru insansa fizanda olsada bir şekilde karşılaşıyorsunuz10 Yorumla doğru insan bizi bulur bence bulunca kaybetmemek değerini bilmek gerek
10 Yorumla- 1 ay
Doğru insan diye bir şey yok.. Birbirinizi tamamladığınız, kusurlarıyla sevdiğin hayat arkadaşı kavramı vardır. Başkasının beğenmediğini sen beğenirsin. Doğru kavramı çürür böylelikle.
00 Yorumla Senin için doğru kişi olan kişinin doğru kişisi olmak asıl büyük şans olan.
Ne kadar uykum olduğunu düşünürsek, şu cümleyi toparlayabildiğim için kendimi tebrik ediyorum.00 Yorumla- 1 ay
Sanşla alakası yok kendinle alakası var istersen çabalarsan her gün bulursun belki doğruya yakın olur dos doğru olmaz ama bunun sanşla alakası yok
10 Yorumla - Gizli Üye(36-45)1 ay
Büyük bir şans olduğunu düşünüyorum. Çünkü bu sadece bizim için değil aynı zamanda onun için de biz doğru insan olursak. Bu cidden büyük bir şans
10 Yorumla - 1 ay
Şans ve doğru zamanlama yarı yarıya ama daha benim başıma gelmedi gelenler şansını bozmasın bir daha gelmeyebilir
00 Yorumla - 1 ay
Ne şansı bak verdiğin örneğe kendi şansını kendisi zorlamış ve bulmuş. Şans filan diyemeyiz buna lütfen
00 Yorumla - 1 ay
Şans da içinde mutlaka ama doğru yerde olmak ve eline geçen fırsatı iyi değerlendirmekte çok etkili bence
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 9,1b cevap paylaştı. Bence olayın kökeni odaklanmalı, aslında kaşık yok. Yani aslında dopru ya da yanlış diye bir insan yok
00 Yorumla- 1 ay
Doğru insanın tercihi misin acaba onuda düşünmek lazım
01 Yorumla- 1 ay
Felsefe yapma bana
Aşk İlişkileri konusunda 7,4b cevap paylaştı. O bulmuş ama ben yine doğru insanı bulacağımın imkansız olduğunu biliyorum
02 Yorumla- 30 gü
Umut her zaman vardır 😌
- 1 ay
Keske benim kuzen de cinsiyet degistirse ya da trans olsa :D hic sevmem kendisini ve belki en iyi temenni bu olur onun icin. Adini da okşan yapsin.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 495 cevap paylaştı. Kuzenin doğru insanı mı bulmuş ne malum. Doğru insan sana güzel bir ilşki veren midir yoksa doğru insana sadece evlilik odaklı mı bakıyoruz
00 Yorumlam
1 ayCinsiyet değiştiren arkadaşımın da ciddi ilişkisi var nasip işte
00 Yorumla- 1 ay
Eskiden nasip derdim de, artık şans diyorum.
00 Yorumla - 1 ay
Şansla seçim arasında gidip gelir ama ben şansa inanmıyorum
00 Yorumla u
1 aydoğru insanı bulmak şans biraz da çaba ve kaderdir.
00 Yorumla- Gizli Üye(36-45)1 ay
kestirdiyse onlara kızlardan daha çok merak var nedense
01 Yorumla- 1 ay
Erkek oldu
m
1 ayKesinlikle şansdır.
10 Yorumla- Gizli Üye(25-29)1 ay
Kadınlar doğru erkeğe yanlış yapar, yanlış erkeğin altına yatar.
00 Yorumla - 1 ay
Kader diyelim.
10 Yorumla - 1 ay
Şans değil de çaba ve nasip.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 914 cevap paylaştı. Tamamen şans bence.
10 Yorumla- 1 ay
Doğru insan arayan doğru insan mıyım diye kendine bu soruyu sormalı önce
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 56,7b cevap paylaştı. Şans mı kısmet mi bilemedim
00 Yorumla- 1 ay
doğru insan kavramı yanlıs bence
01 Yorumla- 29 gü
Nedennn
- Gizli Üye(30-35)1 ay
her insanın kusuru vardır mükemmeli bulmak zor
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Nasip demek daha doğru
00 Yorumla- 30 gü
Kumar oynamaya değer birisi olursa oynanabilir.
00 Yorumla - 1 ay
Milli piyango çıkması daha yüksek
00 Yorumla - 1 ay
Vay be vay ki vay vay neler oluyor hayatta
00 Yorumla - 1 ay
Sıkıntılı enteresan durum
00 Yorumla Hayır beyin gerektirir
00 Yorumla- 1 ay
artik nasil bulunuyo muamma, detay mesela
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Doğru yerde aramak önemli
00 Yorumla- 1 ay
Piyango canım o zengine çıkar 😂
00 Yorumla u
1 ayDoğru kişiyi bulmak kesinlikle şans ya.
00 Yorumla- 1 ay
Hayırlı olsun bir biz evlenemedik
01 Yorumla - 1 ay
Çirkin şansı derler genelde
00 Yorumla - 1 ay
:))) o bile bulmuş düşün yani :)
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Şans mı değil mi bilmem ama igrendim
00 Yorumla- 1 ay
kesinlikle büyük şans
00 Yorumla - 1 ay
öyle ama şansta yetmiyor bazen
00 Yorumla Kuzeninin nişanlısı o gece;
01 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 790 cevap paylaştı. Amma sans varmis ondada
00 YorumlaDogru ınsan diye bişi oldugunu zanetmıuprım yoktur
00 Yorumla- 1 ay
Ben şans olduğuna inanıyorum.
00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)1 ay
bende değiştiricem ayooll, erkomu bulucaım.
01 Yorumla- 1 ay
Ha ha
- 1 ay
Hem şans hem caba bence
10 Yorumla - 1 ay
Evet bulmak şans devam ettirmek ise çaba
10 Yorumla - Gizli Üye(25-29)1 ay
Hayati hizli yasayan kazaniyor valla her konu da.
11 Yorumla - Gizli Üye(25-29)1 ay
Evlenmesi imkansız bir şey hukuken
00 Yorumla - 1 ay
Şans şans
11 Yorumla - 30 gü
Tamamen şans
00 Yorumla - Devamını Gör (43)
Detaylı bilgi