Acaba kalmadı yoksa herkesmi yanlış acaba bilinmezligin edası işte vefakar saygılı merhametli dürüst değer nedir bilen insan yokmudur acep bence vardır tek tükde olsa sadece şans
1
9 Yorumla
Soran
1 yıl
Doğru görücü usulü evlenmek istiyorum artık sevdim olmadi
Vay be devir gerçekten çok değişmiş galiba insanlar olağanüstü bir yapboz olmuş gibi ... Bir erkekde her ne olursa olsun vefa var mı diye bak çünkü vefa duygusu olağanüstü Zor bulunan bir duygu ondan sonra merhametlimi değer nedir bilen birimi iyi günde kötü günde yanında olcak birimi örneğin hayatta her şey olur misali kaza geçirsen sana bir ömür yanında yaşlancagın erkek olması lazım evlilik bu bu umarım ömürlük yuva nedir bilen birini bulursun
Ben halen inanıyorum. Bugüne kadar kimsenin ahını almadım kimseye de bir şey yapmadım. Yaşım 20, yaşıtlarım dışarda her haltı yerken ben kafamı çevirip geçer oldum. Kimseyle herhangi bir ilişki yaşamadım. Doğru mu yanlış mı bilmiyorum insan bazen özeniyor ama olsun. Herkes kötü değil halen iyi insanlar var. Umudunuzu asla kaybetmeyin.
Doğru insan şu an kim bilir hangi mağarada ya da hangi dağın yamacında, ya da hangi kabilede. Bir aralar doğru insan KızlarSoruyor'da zannetmiştim ama o da beni bırakıp gitti. 😃😃 Lаnet olsun içimdeki o insan sevgisine.
bu yaşıma kadar bulamadım meğer sorun bende değilmiş. Twitter'da iki üç haftadır yabancılardan inanılmaz iltifat alıyorum. kısmetimi yurtdışında aramaya karar verdim. bu ülke sorunlu
Caddede yürürken kadının birisi sen çok sıkıntı çekmişsin o kişi karşına çıkacak, mutlu olacaksın dedi. İnanmaya tekrar başladım şu hale bak sokaktan geçene inanır oldum ümitsizlikten
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
38Cevap
Acaba kalmadı yoksa herkesmi yanlış acaba bilinmezligin edası işte vefakar saygılı merhametli dürüst değer nedir bilen insan yokmudur acep bence vardır tek tükde olsa sadece şans
Doğru görücü usulü evlenmek istiyorum artık sevdim olmadi
Hiç şerefi olan çıkmadı mı hic
maalesef.2 kisi oldu hayatımda. 2si de gözü paramda idi.
Vay be devir gerçekten çok değişmiş galiba insanlar olağanüstü bir yapboz olmuş gibi
... Bir erkekde her ne olursa olsun vefa var mı diye bak çünkü vefa duygusu olağanüstü Zor bulunan bir duygu ondan sonra merhametlimi değer nedir bilen birimi iyi günde kötü günde yanında olcak birimi örneğin hayatta her şey olur misali kaza geçirsen sana bir ömür yanında yaşlancagın erkek olması lazım evlilik bu bu umarım ömürlük yuva nedir bilen birini bulursun
Evet hep merhametli sandim vefali sandim ne umdum ne buldum rabbime dua ediyorum
Ben doğru insanı bulabilecekmiyim bilmiyorum o yazdığım duygulardan olan kadın varmıdır bilmiyorum
Var evet.
Ne digim Allah herşeyi gönlünüze göre versin diyip geçeyim
Bu sefer niye olmadı
Ben halen inanıyorum. Bugüne kadar kimsenin ahını almadım kimseye de bir şey yapmadım. Yaşım 20, yaşıtlarım dışarda her haltı yerken ben kafamı çevirip geçer oldum. Kimseyle herhangi bir ilişki yaşamadım. Doğru mu yanlış mı bilmiyorum insan bazen özeniyor ama olsun. Herkes kötü değil halen iyi insanlar var. Umudunuzu asla kaybetmeyin.
Doğru insan şu an kim bilir hangi mağarada ya da hangi dağın yamacında, ya da hangi kabilede. Bir aralar doğru insan KızlarSoruyor'da zannetmiştim ama o da beni bırakıp gitti. 😃😃 Lаnet olsun içimdeki o insan sevgisine.
bu yaşıma kadar bulamadım meğer sorun bende değilmiş.
Twitter'da iki üç haftadır yabancılardan inanılmaz iltifat alıyorum.
kısmetimi yurtdışında aramaya karar verdim. bu ülke sorunlu
Caddede yürürken kadının birisi sen çok sıkıntı çekmişsin o kişi karşına çıkacak, mutlu olacaksın dedi. İnanmaya tekrar başladım şu hale bak sokaktan geçene inanır oldum ümitsizlikten
Sjjsjs
Dogruyu yanlisi bilmemde istedigim gibi bulmam zor
Hoca dedi evlenecegin kisi cok iyi bir olacak ben inanmiyorum
Ne hocası ya saçma saçma şeyler
Daha genciz elbet buluruz. Üzülüp umutsuzluğa kapılmaya gerek yok.
ben bulmadım o beni buldu ama insan değil kelebek
Denemek de fayda var önce hayırlısı ama tanışmak tanımak gerek
Zor ama imkansız değil
Hep üzülmekten yoruldum
Kariyerim var
Güzelim
Namaz kılıyorum
Arabam var
Becerkliyim
Ama hep üzülen ben oldum
Hadi ya üzüldüm aslında çok doğru bir insanı hakediyorsun
İyi adamlar yalnızlıktan ölüyor iyi kadınlar da kötü adamların penceresinden gökyüzüne bakarken... 🥺🥺🥺😭😭
maalesef öyle ama inşallah karşına çıkar öyle birisi sıkma canını sakın
Amin allah razı olsun cok teşekkür ederim
Rica ederim
Var çok var araman lazım kalbimle değil aklınla ara
Geç kaldık bulduklarimızinda kiymetini bilemedik olsun canımiz saolsun
Allah nasip ederse inşAllah 🤲
Bulursu tabi niye bulamayasinki
Doğru insan bçdiye bir şey yok bence 😂
Yanlışı da bulamıyorum ki 😂😂
Bende bulabileceğim zor inanıyorum
. var ama nerde kim
yaş ta geçiyor
Evet 29 um.
çok denemez ama denklik onemlidir
maalesef
o kaç yaşındaydı
34 ...
uygunmuş cidden
peki neden yürümedi
Benden önce 1 kisi ile her halti yemis ben de bakireyim.. salagim... aptalım... ondan
tanışma nsll olmuştıu
bunu bilebilmem icin büyücü olmam lazım
Kısmet
Bulabilirim
Arayışı sonlandırdım
Aramıza hoş geldin
İnanmayını pekiştirerek geri döndün. Ne olacak söyliyim mi?
Zaman geçecek, biri gelicek olur mu diyeceksin, sonrasını biliyorsun
Sanmam
İnanma yok çünkü
Doğru insan bizi bulsa olmuyor mu
illa buluruz
İnanmak lazım
Zamanla tanışmak tanımak lazım
Buldugumu dusunuyorum
Umarım
Buldum
Tanisssaaak
Çok zor