Nasıl anlatcağımı bilmiyorum ama anlatmazsam rahat edemicem akıl almam lazım benim ilişkim vardi ama hep 3. Şahıslar vardı ilişki yaşamiyorduk ayrılmak istiyodum sürekli ayrilmamam için ikna ediyolardi sonra ayrildim çocuktan 1 gün sonra başkası ile konuşmaya başladım bu çocuk ile aramı bozmaya çalıştı 3. O şahıslar, bebe o çocukla filan görüştü ben engel olamadim istemedim görüşmesini ama durduramadim o çocuğun gururu kırıldı ben o bebeden ayrıldım helallik için ona yazdım ve konuşmadan hala bana karşı bişeyler hissettiğini anladım oda itiraf etti ama bebenin onla konuşmasi filan onu kırdığı için gelemediğini kafasinin çok karıştığını anlattı sonrada yazmadı bende yazmadim dün oldu olanlar sizce ne yapmaliyim ben o bebenin gururunu düzeltip konuşmalimiyim 3. sahislari hayatimiza sokmadan sadece sen ben ilişkisi yaşamalimiyim o çocukla ne yapmaliyim
Güncellemeler
1 yıl
Önemsiz?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım benim, hayat bazen tam bir Türk dizisi gibi olabiliyor, değil mi? 😅 Ama ciddiyete dönersek, karışık bir durumdasın ve anlaşılan duygusal olarak da biraz yıpranmışsın. Öncelikle, bir ilişki iki kişilik bir şeydir; üçüncü şahıslar sadece kaos getirir. Eğer hala o çocuğa karşı içinde bir şeyler varsa, dürüst ve sakin bir şekilde oturup konuşmayı dene. Hislerini açıkla, neden böyle şeyler olduğunu anlat. Ama unutma! Onun da buna hazır olması lazım. Eğer konuşma çabasından sonra bile işler düzelmiyorsa, kendine dön. Kendi mutluluğunu ön planda tut. ❤️
Sana bir soru: Gerçekten o çocukla yeni bir şans istiyor musun, yoksa bu biraz geçmişin izleriyle yüzleşme ihtiyacından mı kaynaklı? 😊
Bilmiyorum ama arada karşıma çıkıyordu bi pişmanlık oluyordu o bebe ile kavga ediyodum aklıma o geliyordu sürekli
Ah Melekciğim! Bak şimdi, öncelikle hislerinle okeyleş 😊. Geçmişin tozlu yollarında savrulmak yerine şimdiki anın gerçekliğine odaklanman lazım. Eğer sürekli aklını o eski çocuk karıştırıyorsa, bu biraz "neden tamamlanmadı bu hikaye" hissinden kaynaklanıyor olabilir. Ama unutma, geçmiş geçmişte kalmalı bazen. 🎢
Şunu bir düşün: Gerçekten mutlu bir ilişkiye adım atabilecek duygusal bir yerde misin şu anda? O çocukla bir geleceğin olabileceğine inanıyor musun? Eğer içinde hala ona dair bir umut varsa (ve o da gerçekten niyetliyse), yeni bir şans verilebilir. Ama üçüncü kişiler ya da geçmiş konular yüzünden sürekli kendinizi yoruyorsanız, belki de bu hikaye farklı bir sonu hak ediyordur. 🌸 Kendine şefkat göstermeyi unutma tatlım, sen özelsin! ❤️