Çok acil ilişki tavaiyesi?

3yıllık ilişkim onunda benim ilk ciddi ve ilk kez aşık olduğumuz bir ilişki 25+ yaşlarımızda. Ailesini tanıyorum annelerimiz tanışıyor ciddi ilerlediğimiz bir ilişki. Geçen sene beni aldattığını öğrendim ondan sonra her şey değişti onu çok sevdiğimden ve başa çıkabileceğimi düşündüğümden devam ettik ama ben eski ben değildim sürekli onu kontrol etmek istiyordum sürekli birşeyler yaptığını düşünüyordum ama asla hiç ibr şey yapmıyor bundanda eminim ve biliyorum çünkü ne zaman istesem telefonuna bakıyorum instagramda fotoğraflarımız var nereye gitse arıyor görüntülü vs yani bana gayet yardımcı oluyor ancak ben kendi içimde bunu ne kadar göz ardı etmeye çalışsamda sürekli olarak onun bir şeyler yaptığını düşündüğüm için sürekli sorguluyordum ve çok tartışıyorduk 1ay önce yine böyle tartış ve bana artık yapamayacağını bu şekilde devam edemeyeceğimizi çok bunaldığını ve birbirimizi bu süreçte çok üzdüğümüzü en çok benim üzüldüğümü ve yıprandığımı bu yüzden anlaşamadığımızı söyleyerek ayrılmak istediğini söyledi bu süreçte bir kaç kez bir araya geldik beraber olduk hatta toparlar gibi olduk ama ben yine rahat durmadım ve çocuğu tekrar tekrar bunalttım ve iyice benden uzaklaştığını beni görmek istemediğini konuşmak istemediğini söyleyerek tekrar ayrılmak istediğini kararının kesin olduğunu benimle bu şekilde ilerlemenin ikimiz içinde iyi olmayacağını evlenirsekte bu şekilde hayatımızı geçiremeyeceğimizi söyleyip durdu ben çok aradım mesaj attım ısrar ettim tekrar tekrar her seferinde aynı cevabı aldım çok bunaldığını ve böyle devam edemeyeceğini istemediğini soğuduğunu söyledi. İkimizde seviyoruz birbirimizi ondanda eminim kimseyle görüşmediğindende eminim kendimi dinlemek ve onun istediği gibi uzak kalmaya çalıştım yapamıyorum asla benim evimde çok vakit geçirdik ve ben hergün bu evdeyim her yerde onu görüyorum yapamıyorum bana kendi hayatına bak demeyin o yüzden yok yani o bende. Ben barışmak istiyorum ve onu tekrar kazanmak istiyorum düzelebileceğinebherşeyin ikna etmek istiyorum eski heyecanını ona geri kazandırmak istiyorum bana akıl verin nasıl yapayım konuşmak istediğimde 1-2 kez konuşuyoruz ama genel olarak istemiyor kendisi 15 gündür mesajlaştık araştık ama hiç görmedik birbirimizi ben artık yeter moodundayım çünkü daha önce hiç böyle olmadık hep 1-2 saat sonra toparlardık şimdi ben onu seviyorum güveniyorumda aslında ama hep bir onu kontrol etmek ve yanımda olmasını istiyorum benim sorunum bu ben nasıl yaklaşayım şimdi ona da tekrar eski heyecanını ona kazandırayım ve barışalım.

Güncellemeler
1 yıl
Ya şöyle bir şeyde var benim instagram yapmasını istemediğim şeyler var mesela paylaşmasını istemediğim paylaşımlar ve hesabının gizli olması gibi bu ayrılık sürecinde biraz bekledikten sonra ki bu süreçte hiç konuşmadık iletişimimiz yoktu hemen instagramını herkese açık yapıp benim istemediğim paylaşımları paylaştı ee bende durmadım hemen mesaj attım o da direkt bana böyle yapacağını biliyordum sen düzelticem diyorsun böyle mi düzelticeksin kendini dedi. yani beni test ediyor gibi bu süreçte
Güncellemeler
1 yıl
Ha birde şey ya bu süreçte sadece benden değil herkesten uzaklaştı en yakın arkadaşı dostuyla görüşmüyor ailesiyle uzak işe gidiyor eve geliyor odasında film izliyor normalde yazlık gibi bir evleri var ailesi kalabalık her hafta sonu oraya giderler kendiside gitmeyi çok sever hatta gidelim gidelim diyede benimle çok tartışmıştır her şeyden uzaklaşmış kendi halinde takılıyor
Çok acil ilişki tavaiyesi?