- 29 gü
Nedense çok kötü oldum neyseki sende aynı hatayı yapmışsın. Ya arkadaş şu nefsinize hakim olup en değerli namusunuzu eşinize saklasanıza bu kadar mı zor ben 32 yaşıma kadar kız eli tutmadım. Hem erkek hem kadın lütfen artık özentilik yapmayın. Senin sorunun cevabı bence çok büyütüyorsun sende de benim gibi takıntılık var aman benim gibi ileri seviyeli olma sonun hapiste geçer neyse şimdi en iyisi bir insanın en güzel yeteniğini kullanmak yani konuşucaksın konuşmadan önce sakinleştirici kullanmanı tavsiye ederim yazılarından anladığım kadarıyla öfke krizin benim gibi aynı, konuşmadan çözemezsin sonrasında devam edip etmemek onunla senin aranda iyi bir terapi ile sorun çözülme ihtimali var. Her takıntın olduğunda kendine bak değerlendir bende suçluyum de kendi kendine büyütürsen dediğim gibi haberlere çıkabilirsin oyüzden sakin ol ve büyütme güvendiğin kişilerle paylaş onlar seni sakinleştirecektir. Konuşma başlarken fevri davranma her detayı ögren sonra sende kendini açıkla sonuçta o da nefsine yenik düşmüş bundan sonra yapacağınız şey çouklarınızın bu yola girmemesini sağlamak olsun az da olsa sakın kalabilirsin.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Şimdi ikinizin de geçmişinizi sormadığını ve ilerleyen zamanlarda hasbelkader öğrendiğinizi varsayarak cevaplıyorum. İlişkinin geçmişine bakmaktansa şu ana bakmak lazım. Size sadık mı, güven duygusunda sorunlar yaşıyor musunuz, ilişkide birbirinizin beklentilerini karşılıyor musunuz? Bu soruların cevabı evetse ikiniz de geçmişinize takılmayın. Şöyle düşün evliliğiniz ikinizin hayatında da milat oldu ve hayatınıza sıfırdan bembeyaz bir sayfayla başlıyorsunuz. Bu şekilde baktığınızda birbirinize daha iyi geleceğinize inanıyorum.(Not:Ayrıca herkes ilk sevgiliyle evliliğe gidecek diye bir kaide yok. Mesele evlilik ve evlilik öncesi ilişkide mutluluğu huzuru birbirinizde bulabiliyor musunuz. Asıl. Mesele budur)
03 Yorumla- 27 gü
Geçmişe bakmamak tamamda o kadar kişi ile birlikte olan kişiye bakmıyorsan sende sorun var demektir. Hiç istediğim bir olay değil benden uzak Allah'a yakın olsun
- 27 gü
@gokhanbaspinar “o kadar kişiyle birlikte olan kişiye bakmıyorsan” derken geçmişine bakmamaktan mı yoksa tipine bakmamaktan mı bahsediyorsun. İlkini baz alarak cevap vereyim. Şahsen bugün bir kadından hoşlansam ve anlaştığımızı hissetsem kendi geçmişimden bahseder daha sonra da senin daha önce görüştüğün insanlar oldu mu vb şekilde sorarım.3-5 kişiyle uzun ilişkisi olan kadınla 1-2 adamla yalnızca görüşen kadın elbette ki bir olmayacak. Bu doğrultuda da kişi bir kanaate varabilir zaten.(Örneğin 2’den fazla uzun ilişkisi olan kadına herkes şüpheyle yaklaşır hayatında istemez)
- 27 gü
Evet ama bunu da kestiremezsin rol yapan çok var herkes senin benim gibi olmak zorunda değil. Anasından babasından sakladığı olayları neden sana söylesinki. Ben sana derim iki tane sevgilim oldu ama uzun değildi bunu nerden biliceksin anlında yazmıyorki sonradan gerçeği ögrenirsin o ayrı ama öğrendiğinde ne olucak ben şahsen bana yalanla yaklaşana asla güvenmem biter. Eski zamanla şimdiki arasında dağlar var şu an gerçekten her ben namusumu korudum diyene inanmamak için onlarca sebep varken geçmişi önemseden bir birliktelik yaşamak doğru değil. Alacağın kişi senin ailen olucak onunla yaşlanip onunla ölüceksin. Ben diyorum ki araştırmanı iyi yap ve bu yola girmiş kişilerden uzak dur çocuklarını da bu şekilde büyüt bu kadar
Aşk İlişkileri konusunda 778 cevap paylaştı. Düşünme şeklin pek sağlıklı değil. Kendin de gizlemişsin. Belki yalan söylememişsin ama dürüst de değilsin. Eşin de dürüst değilmiş. Farklı konumdaymış gibi hareket etmene gerek. Bence büyütülecek bir konu da yok. O önemsememiş sormamış, ilk defa seninle yaşıyormuş gibi hareket etmenin de ilişkiyi daha güzelleştireceğini düşündüğünden öyle hareket etmiş. Abartılacak bir konu göremiyorum. Çok önemsiyorsan evlenmeden önce sormalıydın ve bu konuda da açıl davranmalıydın. Yaptığın ikiyüzlüce geliyor, kusura bakma.
00 Yorumla
- 1 ay
Evlenmeden önce her iki taraf yaptıklarından dolayı sonradan pişmanlık yaşamamak adına, geçmiş ve gelecekle ilgili her şeyi oturup bir daha konusu açılmamak üzere detaylı bir şekilde konuşması gerekir, işte konuşulması gerekenler konuşulmadan yapılan evliliklerde ne yazık ki pişmanlıklar baş gösteriyor. Ama bu durumda çocuğunuz olduğu zaman ona ilgi gösterin ve geçmişle ilgili çocuğunuza hiç bir şey belli etmeyin, üzüntünüzü çocuğunuza yansıtmayın❗
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
109Cevap
- 1 ay
Geçmişi neden geçmişte bırakmak bu kadar zor. Üzülmenizi anlayabilirim eşinizin yalan söylemesine olan kırgınlıkları da pekala o şekilde. Ancak bu kadar büyütüp budaklanması anlamsız sonuçta sizin de bu tarz bir ilişkiniz olmuş eşiniz de üzülmeyin diye dememiş bir süre gerekirse ayrı evlerde olun bunu atlatana kadar sürekli yan yana durmak daha sağlıksız olur gibi pişman olup sizden özür dilemesi gerekiyor küçük bir yalan değil bu sonuçta. Yaptığınız yanlış sadece bunu dünyanın en kötü şeyi gibi lanse etmek madde bağımlılığı ya da can alma ile eşdeğer görmek bana çok sağlıklı gelmiyor.
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 483 cevap paylaştı. Nûr suresi 26 ayette geçiyor
Temiz erkekler temiz kadınlara, temiz kadınlar temiz erkeklere layıktır.
Kim ilfetini kirletir ise karşı kişi de aynı şekilde ilfetini kirleticek kişiyle evlenecektir diyor bu ayette. Siz zamanında böyle bir şey yaptığınızdan dolayı karşınıza aynı kişi çıkacaktı.Yani açıkça kusura bakma kendiniz, helaliniz olmayan birisiyle ilişkiye başlayıp ve onunla aynı evde kalıyorsunuz bir sebepten dolayı ayrılıyorsunuz ve başka birisiyle evlenince onun temiz birisi olduğunu bekleyemezsiniz bu adaletsizlik olur. Bu yüzden zinaya bulaşmıyorum.
Geçmiş geçmişte kalmış bir durumdur yolunuza bakacaksınız.101 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,4b cevap paylaştı. Sen bir uzmandan destek alır mısın acilen kafana takıp kendini mahvettiğin şey için değmez herkes gençken hata yapabilir bu sen ol ve ya eşin olsun önemli olan hatanı anlayıp bir daha yapmamaktır çocuğum olursa annesi babası temiz insanlar değil diyorsun ya çevrene bir bak ne kötü ne çirkin aileler var sana verilen şansın biraz farkına var lütfen sürekli kötü olumsuz düşünerek kendini mahvetme hata yapmak insana mahsus tövbe edersin bir daha yapmazsın kendine gel hemen bu beden de Allah'ın sana verdiği bir emanet ona böyle davranamazsın
11 Yorumla- 27 gü
@gokhanbaspinar aferin yangına körükle git yuva yıkılsın 👏🏼
Canım hiç kendini üzme neden diyeceksin
Bu hayat zaten tecrübe değil midir?
Bu tecrübelerden ders çıkarıp daha güzel bir hayat kurmak değilmidir amacımız!
Sene kendini üzeceğine dersini almış biri olarak yaptığın hataları bir daha yapamamak ve hayatını daha güzel hale getirmek için planlı programlı bir şekilde hayatına yön ver.
Geçmişte diyorsun kendin söylüyorsun bak geçti gitti
Demekki gelecek daha güzel olacak çünkü dersini aldın hayattan.
Düşün ve uygula güzel hayatını inşa et.
Yep yeni bir sayfa aç hayatında ve güzel tatlı bir şekilde hayatını dolu dolu yaşamaya bak.10 Yorumla- Gizli Üye(36-45)1 ay
Seninde olmuş onunda ama sorunun bu değil senin. Ayrıca birşeyler yaşadım diye kirli olmuyorsunuz. bence acil tedavi al. cocugunun böyle düşüneceğini düşünüyorsan cocuk sahibide olma bir süre sen duzelene kadar. Eşinin yalani çıktı. sen yaşadığınız şeye değil güven duygun malaesef gitmis buyuzden cevellesiyor kilo veriyorsun. duygularını yıkmış aynı şeyi bende yaşadım. Sen yaşadığı şeye değil karşındaki kocam dediğin insanı kaybettin benliğinde. Bence çocuk yapma duzeleceksin ve büyük bir ihtimal bu ilişkide bitecek. Tıpa tıp aynısını yasadim. Ve devam ettiremedim. Konu birlikte olmamaiz değil yalan söylemeydi. umarim yolun açık olsun
00 Yorumla - Gizli Üye(30-35)1 ay
kinamam asla kimseyi hicbirmiz 4 4luk degiliz.. ustu örtülü konuşamayan konular birgun başında patlar insanın.
kadin erkek ilk hır araya geldiklerinde genelde sordukları ilk soru bu turl sorlualr olur geçmişiyle bağlı ves. Şu an kari koca olarak aranız iyse sende onu oda seni seviyorsa yuvayı yıkmayın. olan olmus bitmiş ikinizde geçmiş hatalarında tivbe edin temiz sayfa açın. kwndinizden aranızda sevginizden sadakatinizden gididsatdan emin olduktan sora cocuk yapın ne çok geç ne cok erken. kendininuzjntuye kaptırma şeytan aranızı ahada berbat etmeden.. salma kendini.00 Yorumla - 1 ay
Hırsızlık mı yaptın, adam mı öldürdün, birine tecavüz mü ettin? Yahu niye kirli insanlar olasınız? Lütfen böyle düşünme. Sevgilisiyle vakit geçirmek, yakınlaşmak bi insanı kirli yapmaz. Kötü düşünceler, kötü eylemler kirli yapar. İlerde çocuğunuz olunca ona iyi örnek olmanız, iyi birer anne baba olmanız lazım. Sizin özel hayatınızda olanlar veya geçmişte kalanlar çocuğunuzu niye ilgilendirsin. Boşverin takmayın bu kadar kafaya
318 Yorumla- 1 ay
Hangi çocuk annesinin geçmişde onla bunla neler neler yaptığını ister?
- 1 ay
Belki senin annen de senden önce yaptı, nerden biliyosun ki? Bilemezsin... Soruyu soran kişinin hiçkimseye bi zararı dokunmamış. Sevgilisi olmuş olması, aralarında bi şeyler olmuş olması kötü bir şey mi? Tecavüz edenler elini kolunu sallayarak dışarda gezsin, hiçkimseye zararı olmayan insanlar seviştikleri için kötü olsunlar. Oh ne ala
- 1 ay
Annem ilk kez babamla sevgili oldu merak etme bizim sülalede kızların ilki kocası olur
- 1 ay
Bilemezsin, belki kimseye söylemediği bi sevgilisi vardı... Fazla dert ediyosunuz böyle şeyleri. Gereğinden fazla anlam yüklüyosunuz.
- 1 ay
Hayır öyle olsa annem bana el değmemiş kız bul demezdi sevgili yapan kızlara çok kötü gözle bakar annem ama babamın olmuş annemden önce sevgilileri sorun etmemiş kadınlar sorun etmiyor çok
- 1 ay
Yazık kafana. Sevgili yapan erkeklere allah sevgili yapmayan kız da nasip etmesin inşallah. Herkes hak ettiğini bulsun.
- 1 ay
Ateist değil misin sen inşallah diyorsun ailem kızların sevgili yapmasına karşı muhafazakarız
- 1 ay
Gerçekten muhafazakar olsanız erkeklerin de sevgili yapmasına karşı olurdunuz. O kadar da dindar bi ailen yokmuş demek ki
- 1 ay
Erkekle kız aynı değil çünkü
- 1 ay
@konglomera bilemezsin ya nerden Bilfen annenin ne yaptigini siz wekeler boylesiniz. Sonra sok yasiyorsunuz
- 1 ay
Kuranı bir kere bile okuduğunuzdan şüpheliyim, hem senin hem ailenin. Okusaydın ve gerçek bir müslüman olsaydın böyle davranmazdın. Sen sanıyor musun ki inanıyorum deyip sonrasında islamın tam tersi hareket ettiğinde cennetle ödüllendirileceksin. Evet erkek ve kadın aynı değildir. Kadınlar erkeklerden daha üstündür. Bu evrimsel olarak da islami olarak da böyledir. Senin bu gelişmemiş prefrontal lobunla da karşına ilişkiye girip girip diktirmiş bi kadın çıkacak da, anlayamayacaksın bile... Herkes ettiğini bulur. Çok büyük laflar ediyosun, bi gün yersin o ettiğin lafları
- 1 ay
@Papatyaadası annem sevgili yapmamış kız bul diyor eline erkek eli değmiş kız namussuzdur diyor
- 1 ay
Aynen islam kadını daha üstün buluyor yav he
- 27 gü
@konglomera ne güzel
- 27 gü
Söylicek arkadaş ne saklıyor ozaman herkes yapar her boku sonra ben temizim kimseyle birlikte olmadım ilkim sensin sg sin öyle insanlar
- 27 gü
@konglomera sevgili yapmak normal aslında ama başka bir halt yemek normal değil şimdi sevgili kavramı seks yapmak olmuş onlara sözüm evlenmeden yapanlar lütfen dinininzi değitirin de biz de rahat edelim miğdemiz bulanıyor sizden
- 27 gü
@Papatyaadası merak etme ben evlenceğim kişinin sıçtigi boku bilirim kendinizi bişey zannetmeyin diktiriyorum anlayamazsınız diye havalara girmeyinde öyle bir anlarım bir de dayak atarım şöyle osmanlıca anasına da yalancı bir kız dogurmuşsun diye gonderirim kapısına
- 27 gü
@gokhanbaspinar tabi :)))
m
1 ayAdam sana ilkimsin dememiş. Sen nasıl geçmişini sakladıysan o da saklamış, tencere kapak yani. Ayrıca ikinizin de geçmişinde birilerinin olması aynı evde kalmamız sizi kirli insanlar yapmaz, çocuğunuzu büyütmenize de engel olmaz. Yanlış anlama da çok abartmışsın yani yok kahrolmuş kilo vermiş falan, abartı. Senin yaptığını yapmış yani ne olacak
10 Yorumla- 1 ay
Alınma ama gereksiz tepki veriyorsun seninde olmuş. O sana sormamış sende sormamışsın. Bu kadar sorundu madem geçmiş evlenmeden önce sorsaydın? Adam söylememiş niye yalancı oldu? Sende yalancısın o zaman sen kendi vicdan azabınıbadamı suçlayarak geçirmeye çalışıyorsun sanki?
11 Yorumla - Gizli Üye(45 üstü)1 ay
Kınamadan cevaplayın demişsin de aynı şeyi sen de yaptığın halde eşini kınıyorsun. Herkes dengiyle evlenmeli sen geçmişinde başka bir erkekle aynı evi paylaştın, eşin de paylaşmış burada bir denksizlik yok yani şartlarınız eşit ve öyle de olmalı. Sana söylememiş evet ama sen de söylememişsin. Sormadı diyorsun sen sordun mu peki eşine.
30 Yorumla - 29 gü
canim sen sordun mu esine gecmiste boyle seyler yasadin mi diye ki bu zaten soylemen gereken bi sey ciddi bir iliskin oldugunda ya da direkt evlenmeden once karsindaki insan bunlari sorun edebilecek bir insan olabilir sonucta ayni senin gibi fazla abartmissin gercekten esine uzuldum gecmiste bi seyler yasadi tecrube etti diye o kadar drama queenlik yapmissin ki yazik gercekten belki onunda yaptiklari yuzunden pisman olup olmadigini dusunmeden ona sucluluk bile hissettiriyo olabilirsin ve gecmiste kaldi senden once ne gerek var bunlari dert etmeye birbirine huzel anilardi diyip anlatmak yerine gecmisi dert yaniyosun yazik gercekten
00 Yorumla - 29 gü
Takma kafana ikiniz de aynı durumdasınız. Geçmişe de takılı kalma. Bundan sonraki geleceğinize bakın ama bunu da birlikte yapacaksınız. Çocuğunla ilgili olarak da yanlış düşünüyorsun. Ben herkesin bekarken herşeyi yaşayıp içinde kalmaması taraftarıyım. Sen de yaşamışsın ve eşin de yaşamış. İçinizde ukde kalmamış işte bu durum
00 Yorumla - 1 ay
Yanlış anlama ama herkesin iyi veya kötü bir geçmişi var. Senden önce ne yaşadığıda çok önemli bir şey içermiyorsa bence seni ilgilendirmiyo. Elbette merak edebilirsin o da edebilir ama herkesin sevdiği gezdiği uğruna bişeylerden vazgeçtiği bir geçmişi vardır illaki. Kendinide onuda suçlama önemli olan şu an ne hissettiğiniz ve seviyormusunuz asıl önemli olan kuzum annesi babası temiz insanlar değil ne demek? Sanki kötü yollara mı düştün. Kendini boş yere yıpratma
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Hatadan ders cikarmaniz sizin vicdanlı biri olduğunuzu gösterir fakat bu kadar sagliksiz dusnmek sizi dahada çok hataya zirlayacaktir onun için unutup anı günü yaşamaya çalışın günümüzde ne edepsiz hikayeler görüyor duyuyoruz insan kendi sağlığını dusunmesi lazım sağlığınız da gider ise daha kotu olabilirsiniz ve unutmayinjz ki bu beden bu can size bir emanettir
00 Yorumla- 1 ay
Geçmişinden sanane bilseydin evlenmeyecekmiydin? Madem okadar doğrucu davuttun evlenmeden diyecektinki benim geçmişim böyle böyle ilişkilerm oldu cinsel ilişkim oldu, ne konuşacaksak şimdi konuşalım sonra bununla karşılaşırsak yalan söylersek kötü olur diye. Sen sakla sonra saklayana ağla ne güzel memleket
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Hanım efendi bugünden geçmişe bakıp can sıkmak mantıksız. Siz o zamanları geçmişsiniz. Yanlış anlamayın konamıyorum ancak. Allah bunları denk getiriyor ise demekki bir şey vardır. Bakın hangi tanıdığım varsa. Ne yanlış yaptıysa başına farklı şekilde bir şey geldi. Yani bu tür ilişkiler evlilikten önce kesinlikle zarar. Yani artık bunları kafaya takmayın. Allah’ın affına sığının zira Allah affettikten sonra kim ne derse desin o
00 Yorumla- 1 ay
Siz kendinize hayati zehir etmek istiyorsaniz aynen boyle devam edin… kimse kimseyi gecmisi ile yargilayamaz zaten birde su avam kafadan siyrilin hep seks merkezli kafa yapasi hayat gorusu bi salin su kafalari yaaa.. ne alaka cocukla? sen vatana millete dünyaya faydalı bir evlat yetistir. Psikolojik yardim al en iyisi profesyonel.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 300 cevap paylaştı. Taktığın şey bişey değil, kendinle barışık değilsin elalem kaç tane evlilik yapıyor nolmuş aynı evde kalmışsan, önemli olan mutlu anlar yaşamandı, bir erkek olarak partnerimin bana sağlayacağı faydaya mutluluğa bakarım sadece, ona sevgim onun huyu düzeni evdeki huzur önemli
00 Yorumlaİki tarafta bir şeyler gizlemiş sen kendin vicdaninla olanı deseydin oda sylerdi belki iki tarafta en başta hatayı dürüst olmayarak yapmış sonradan sylenn şeyin anlami olmaz bunlar en baştan konuşulur ya da sylenir dürüst olunsaydi bu halfeykn ogrenmezdiniz bnce ikinizde yanlış yapmışsınız başta konusmadiniz veya sylemediniz ona göre evlilik kararı alabilirdiniz
00 Yorumla- Gizli Üye(18-24)1 ay
Bu mesaj inanılmaz beni üzdü benimde 3 yıllık bir ilişkim vardı son 1 yılında imam nikahı kıydık bir anda nikahı bıraktı.
Gidip exiyle nişanlandı bugün resmi nikahları var. Onunla tek olsun onunla evlenmek istedim o yüzden onca şeyi yaptım ya ilerde de evleniceğim kişi bana geçmişi sorarsa diye korkuyorum. Onu hala çok seviyorum unutamıyorum da benimde ileriye dönük kaygılarım var. Dün onunla görüştük evlendikten sonrada benimle görmüşmek istediğini bu yaptığının mantık evliliği olduğunu söyledi bende kabul etmedim.02 Yorumla- 27 gü
Sormayan umursamayan bulursan onunla evlenirdim işte iyi halt yemişsiniz evlenmeden yapmayın diye boşa denilmiyor herkes kendi denginde bulur sonuçta
- Cevap sahibi27 gü
Zannettiğiniz gibi bir şey olmadı geleceğimdeki kişi geçmişimi sorarsa demekten kast ettiğim şey çok yanlış ve mantıksız kararlar verdim
İmam nikahı kıymamdeki sebep karşı taraf hafızdı ve buluşmamızında günah vs olduğunu söyledi ilişkiye girecek kadar bilinçsiz değilim
Ayrıca önemli olan bu da değil onsa tahammülümü güvenimi herseyimi zedeledim ve onca şeye rağmen hala birşeyler hissediyorum en çok bunlar beni üzüyor
Kınamalık bir durum değil zaten de neden bu kadar kendini yiyip bitirdin onu anlamadım?
Zamanında sevmişsin ve yaşamışsın, eşin de sevmiş ve yaşamış. Belki kendisi de yaşadığından sormadı belki de geçmiş geçmişte kaldı diye düşünmüştür.00 YorumlaAma adı üstünde gecmis yani esinde sende evlendikten sonra boyle birsey yapmadiginiza göre bu denli hasta olacak birsey yok. Herkes birseyler yaşıyor öncesinde önemli olan simdiki zaman birak gecmis gitmiş işte
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. İkinizde eşit şartlardasınız ama kadınlar daha duygusal diye kendi kendini yiyip bitireceksin şu an aklında bir sürü tilki dolanıyor onlara pek uyma seni daha da kötü ederler kendin için en doğru olanını yap sadece
00 YorumlaNeredeyse 10 senedir bilirim burayı, zaman zaman gelir yazarım. Zeka seviyesi nedense hiç değişmiyor bazılarında. Toplum olarak sonra neden hala bıdı bıdı... Pöfff.
10 Yorumla- 1 ay
Fıkra gibi olay awk kendisi yapınca problem yok eşi yaptığı için sinir krizlerimiş be sekter get be sen uruspuluk yaparken iyiydi o yapınca mı kötü oldu
17 Yorumla- 1 ay
Ne bekliyordun ki pis geçmiş ile temiz koca mı 😂😂
- 1 ay
Haksız mıyım ama kadınların bu masum rolü pislik değil mi
- 1 ay
Kendini kocasının yerine koy bi ya da bi kadının hatasında çıkan tartışmada kendini haklı çıkarması karşı tarafı suçlaması gibi
- 1 ay
Tam bir karaktersizlik
- 27 gü
Aynen
Aşk İlişkileri konusunda 347 cevap paylaştı. Şartların eşit olması güzel 👍
İkinizden birk geçmişinde kimse olmayan biriyle evlenseydiniz işte o zaman üzülürdüm karşı taraf için.20 YorumlaBu düşünce yapısındaysan zaten kendini yiyip bitirmen çok normal senin yaptıgınla karşıdakinin yaptıgı aynı şey senin yaptıgın minimal bir hata karşı tarafta ki çok büyük bir olaymış gibi lanse etmenden az çok karakter ortaya çıkıyo eger birini suçlayacaksan kendini suçla en nefret ettiğim kız veya kadın modeli gerçi hepsi böylede
00 Yorumla- 1 ay
O sormadı diye söylemedim demek zaten teselli biçimidir. Her zaman derim dürüst olun ve ilişkinizde mutlu olun, sonradan ortaya çıkan şeyler daha çok acıtır.
00 Yorumla Senden önce olmuş, bu yalan değil gerçeği saklamak. Öyle de olmalı geçmişinde başka hatalar ds yapmış olabilir bu onun düzgün bir insan olmadığı anlamina gelmez önünüze bakın.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 486 cevap paylaştı. Ası üstünde geçmiş geçimişi geçmişte bırakın artık evlisiniz çocuğunuz var. Rol yapmasına üzüldüysen biraz empati yaparsan kendini rahatlatırsın
00 Yorumla- 1 ay
Kınıyorum lan seni.. Şaka şaka :D Endişen gayet normal ama bazen bizim gibi hor görülen insan toplulukları bazı şeyleri saklayıp pembiş yalanlar sıkıştırmak zorunda kalıyor aralara :) Sebebini bir sor derim çünkü benim geçerli bitane var (KOPROFİLİ) iyi forumlar.
00 Yorumla Bir gün her şey ortaya çıkar sen işine anlat onun ne haltlar yediğini bildiğini ve benim de bir zamanlar böyle bir halledeyim olmuştur de ondan sonra herkes yorma baksın Bence BMC
00 Yorumla- 1 ay
Düşünceye odaklan ve onu kabul et bekarken bir erkekle aynı evde kaldım bu düşünceyi kabul et düşünceden kaçma ya da yargılama sadece bunu gözlemle ve kabul et
00 Yorumla Siz eşinize daha önce yaşadığınız bu ilişkiyi söylediniz mi? Eğer siz söylemediyseniz ve eşinizle bu konuda bir konuşmanız olmadıysa herkes herşeyi biliyordur demektir. Ciddi ilişkileriniz olmuş her ikinizinde ve bunda yalnış bir şey yok bence, EĞER HER İKİNİZDE BU KONULARDA BİRBİRİNİZE YALAN SÖYLEMEDİ VE BİRBİRİNİZİ BÖYLE KABUL ETTİYSENİZ...
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Kendine yapay dert arayan biri daha. Bu gözler eşini defalarca hatta yüzlerce kez aldatan kişileri gördü. Eşinin hiçbir şeyden haberi yok!
10 Yorumla- 1 ay
Bunların bı önemi yok önünüze bakın geçmiş geçmişte kalsın abartacak bişey yok bunlar herkesin başına gelebilir
13 Yorumla- 1 ay
Sen beni mi takip ediyorsun
- 1 ay
Olan olmuş ya niye bu kadar kafaya takıyorsun önüne bak hayatınızı iyi yaşayın bunları düşünüp de kendinizi mutsuz etmenin anlamı var mı
10 Yorumla - 29 gü
E ne güzel işte ikinizinde sakladığı şeyler aynıymış önemli olan bundan sonra sı geçmiş geçmişte kalmalı geriye bakarak ilerleyemezsin
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. İnsanın geçmişi geçmişte kalır sonuçta ikinizde aynı şeyleri yaşamıişsınız fifti fifti sorun etmeyn bence geçmişte birşeyler yaşamayan zaten yok.
00 Yorumla- 29 gü
Tencere yuvarlanmis kapagini begenmemis. Oysa tamda one goreyken. Sizin kader inanciniz zayif. Sen onu o seni haketmis
00 Yorumla Hep derim ne ekersen onu biçersin sen neysen o gelir karşına belki oda kendini yiyip bitirmiştir 🤣🤣
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Şimdi eşin yalancı, ama sen hatalısın sadece, sanırım iğne ve çuvaldız ile bakıyorsun olaya ama sen bilirsin
00 Yorumla- 1 ay
Hiç uzatmayacağım tamamen saçmalık severek evlenmişsin bi yuva kurmuşsun sanane onun geçmişinden ona ne senin geçmişinden
00 Yorumla - Gizli Üye(18-24)1 ay
Kirli değilsiniz bir kere böyle saçma tabirler yakıştırmayın kendinize. Geçmişte gençlikte bir çok insan hata ya da heyecanına yenik düşer. Çekinmiştir yani evet zor keşke söyleseydi ama bunun üstesinden gelebilirsiniz bence
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 9,1b cevap paylaştı. İyide bakire olmadığını görünce anlamadı mı zaten? Üstelik ne olacak erkek tecrübeli iyidşr. Bunun temizlikle alakası yok
00 Yorumla- 1 ay
Geneli kandırır bu konuda zaten baştan güvenmemeniz gerek kimse tam anlamıyla size gerçeği söylemez
Herkes layığıyla olsun.00 Yorumla - 1 ay
Kendin masum gibi anlatmıssın. Sormasa bile anlatmamıssın. Bence sende yalancısın
02 Yorumla- Soran1 ay
Masum gibi anlatmadım. Utanıyordum söylemedim sormadıkça. Bende sormamama rağmen o ilkiyim gibi davrandı kandırmaya çalıştı. Ben asla kandırmadım onu. Günlerce kendimi yedim bitirdim ama ona yalan söylemedim kandırmadım duygularıyla oynamadım. Beni en çok acıtanda salk yerine koyması. Ben aylardır kendimi yiyordum onu haketmiyorum diye. Kendisi hep sen çok safsın iyi niyetlisin saf olma herkes kandırabilir seni diyordu. Meğer kendide kandırmış
- 1 ay
Evet ama sende aynı şeyleri yapmıssın farkınız yok. Bence oturup konuşulup halledilecek konu. Erkekler yapınca ortalık ayağa kalkıyor. E sende yapmıssın. Bence durum eşit
- 1 ay
Geçmişi unut, o da unutsun. Mutlu olmaya bakın, hayır kınamıyorum neden kınayayım insanız hatalar olabilir, ama geçmişi unut, geleceğe bak
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 653 cevap paylaştı. Bu bir psikolojik hastalık. Doktora git abicim. Yoksa huzur bulamazsınız.
10 Yorumla- 1 ay
Herkes kendi eşiyle bir olur işte bulmuş iki kapak birbirini
10 Yorumla - 1 ay
Tedavi olman lazım acilen bunu hakaret olarak algılama lütfen ama sen hastasın
10 Yorumla - 1 ay
Bi b. k olmaz senden. Yaptığın şeyi "pis" olarak algılamaya devam ettikçe
10 Yorumla Tuhaf bir durum ama anne baba olmak için bence yargılamayıniz kendinizi. O sizin geçmişiniz yaşadınız ve bitti saygı duyun kendi geçmişine. O zaman öyle gerekmis öyle yapmışsınız bu sizin hayatınız kimseyi ilgilendirmez diye düşünmekteyim
20 Yorumla- 1 ay
Birbirinize layık olmuşsunuz sen yaptıysan o da aynısını yapmış işte bunun nesi zoruna gidiyor anlamadım hadi sen yapmayıp o yapmış olsa anlarım ama boşuna üzme kendini denksiniz çünkü birbirinize ablacım
10 Yorumla - 29 gü
Sende yalan söylemişsin neden bunu bu kadar kafana takıyorsunki
00 Yorumla - 1 ay
Ne boş şeyler..
Değer kavramlariniz üstüne düşünmelisiniz bence biraz00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 690 cevap paylaştı. Anlamaliydin aslında. Sormadiysa aynı soruya cevap vermekten korkmuştur
00 Yorumla- 1 ay
Saçmalama be insanlar neler yapıyo 😂 o sebepten kötü olmazsın
00 Yorumla - 1 ay
İkiniz de aynı b. ksunuz yani, çocuk süper olur, -*- , pozitif.
00 Yorumla - 1 ay
Geçmişi geçmişte bırak. Gerçek bir akıl hastası gibi davranıyorsun.
00 Yorumla - Devamını Gör (108)
Detaylı bilgi