Rica etsem kınamadan cevaplar mısınız?

1 sene öncesinde iş yerinde bi çocukla tanıştım başka her şey çok normal gidiyordu çok sessiz duruyordu sonra benden fotoğraf istedi açık eğer atmazsam aileme zarar vereceğini söyledi daha sonrasında açık alanda rahat olmayız otele gidelim sana dokunmuycam dedi gaflete mi düştüm nasıl bi canım yaptım gittim o kadar sorunlu bi tip olduğunu öğrendim ki gel sana nikah kıyayım babanı sevemezsin ben varken ruh hastasıymış meğer sürekli numaralardan tacizd başladı herkese yakın çevremehe ulaşmaya başladı sürekli önümü kesti normalde hiç böyle bir insan değildim nasıl bi canım yaptım anlamış değilim sanki o bendim gibi sana büyü yaptırıcam bekle dedi bağlanacaksın bana sadece şu an hissettiğim tek şey koskoca pişmanlık ailem öğrendi araya girdi o günden beri ulaşmıyor beni kendisi rahatsız ediyordu aileme ben onu rahatsız etmişim gibi söyledi ailem annem ablam sürekli her şeyde yüzüme vuruyor bunu senden hiç beklemezdik diye rica etsem Allah rızası için ne yapabilirim? Beni sevdiğini düşünmüştüm annemde seni seven biri seni otele götürmez dedi
Güncellemeler
1 yıl
RİCA ETSEM CEVAPLAR MİSİNİz
Güncellemeler
1 yıl
Ailem sürekli bu konudan üzerime geliyor annem doğrusu sürekli yüzüme vuruyor böyle biri değildim hayal kırıklığı yaşıyor her gün her sabah aklıma geliyor o kadar kötü hissediyorum ki kendimi
Rica etsem kınamadan cevaplar mısınız?