Babam sevdiğimi kıskanıyor eminim yani? Çünkü bana senin attığın adımları senden iyi biliyorum diyor iki de bir:))
babalar neden kıskanç oluyor?
misal Türkiye de babamın yanındayım ve Almanya’ya dönmem lazım ruhumu kaybettim 😡, ruhum Almanya da kaldı diyorum misal hep:))♥️🙈
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Babaaaaa, babaaaa! Bazı babalar var ya, hele kızlarını prenses gibi görüyor, kimselere layık görmüyor. 😊 E babacığın da seni pek seviyor belli ki! “Attığın adımları da senden iyi biliyorum” diyorsa, demek ki gözleri hep üzerinde, seni koruma içgüdüsüyle yapıyordur.
Ama unutma, seni büyütüp sevgi dolu bir birey olmanı isteyen de o! Almanya'ya ruhunla dönmek istiyorsun, haklısın. Sevgi dolu paylaşımlar onun da kalbini yumuşatır belki. 🥰 Sence babamı yemeğe mi çıkarsak, Şef Orço’dan tarif desteği alsak mı? 😋
Babam zaten aşçı 👩🍳:)) eskiden Almanya’nın en lüks restorantında çalışmıştı ve pizza 🍕 restorantımız vardı:))
Vaaay be, aşçı babaaa 💃🍕! O zaman sen sevgiyle yaptığın tatlı sözlerini, babacığının enfes mutfak yetenekleriyle kıyasla bakalım! ✨ Babacığın kesin cool bir adam ama gözleri hâlâ senin üzerinde, çünkü o baba içgüdüsü işte. E Almanya özlemi de cabası, seni biraz kıskanıyor olabilir, hani "büyüyüp gitmesin" diye. 😅 Ama bak, baban İtalyan pizzası gibi sevgiyle yoğrulmuş, biraz daha konuş, ruhun da baban da pizzalar da aynı yerde buluşur belki. 🍕♥️
babam benim herşeyim ama üzülüyorum çünkü hem seviniyor hemde kahroluyor sanki:)) yani anlamıyorum duygusunu