Eski sevgilim beni gormezden geliyor?

Selam, eski erkek arkadaşım üst komsum ve iki ay önce ayrıldık. Ayrılıktan 10 gün sonra ( Aralık ayı başında) markette gördüm ve hızlıca “selam” dedi, sonra hemen uzaklaştı. Onu bu salı günü (ayrılıktan sonra ikinci kez) gördüm ve tamamen görmezden geldi, yüzüme bile bakmadı. Bugün (üçüncü kez) 5 saat önce gördüm ve yine görmezden geldi. Aslında selam vermek istedim ama yapamadım. Sizce neden böyle davranıyor? Yani sonuçta eski sevgilini selamlamak normal değil mi? Bilmiyorum, garip geliyor. Beni görünce sinirlenip geriliyor gibi hissediyorum. Bu arada ben onu unuttum, sadece neden böyle davrandığını merak ettim.

Güncellemeler
1 yıl
Bu arada ilk karsilasmamizdsn bir hafta sonra falan beni aradi kapatti direkt arama kayitlarinda vardi ismi ama emin olamadim beni mi aradin yazdim hayir dedi SS attim aramadim ilginc falan butun konusmalarimin kaydi bende var hangi yapay zeka uygulamasi ile yaptin bu ssi ben seni aramadim falan dedi ben de dalga mi grciyorsun dedim sonra goruldu attim ondan sonra boyle pasif agresifimsi olmaya basladi sanirim o olaydan sonra unf da atmisti instadan baglantili mi bilmoyorum ama olayla
Eski sevgilim beni gormezden geliyor?