AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
140Cevap
Ben bile sıkıldım artık Merhaba bile diyesim yok derece ye geldim sayılır 😊😅
Klavye delikanlısı çoğu ben reelden buldugumla evlendim diğerksei sıkıntı denedim çünkü evlenmeden önce
Ay valla kanka aynısı ya öf ben tanışmıyorum bile artık
Cok sıkıntılı durumdayız gerçekten Allah yardım etsin 25 26 yaş sendromu
Ben daha büyüğüm aşkım sıkıldım ya erkeklerle uğraşamam zaten ideal tipim Türkler değil çok kabalar muhabbet bile edilmiyor karşısındaki kıza nasıl davranması gerektiğini bilmiyorlar ya da Türk kızları bunların ayarlarını bozdu bilmiyorum hepsi ökz
Çünkü o yazanların çoğu Abaza😂😂😂 Ztn düzgün bi erkek kizlara öyle fazla yazmaz bence
Ben mi yazayım yani
Aramadığın ve beklemediğin bi anda bulacaksın
Nasıl mümkün olacak ki canım ağlayarak dua etmekten ben yoruldum tamam dua etmek koru degl ama içsel olarak umudum azaliyor
Mutlaka olsun diye kasma. Etrafını gözlemle sana uygun, hoşlandığın biri çıkarsa adım at, görüşün
Çevrem olsa tamam diyeceğim de Ben daha sosyal medyadan bir erkeğe yazamıyorum
Guzel misin
Yani nasıl desem uzun boylu zayıf bir kızım ağzım burnum gözlerimi beğenirler genelde
O zaman biraz öz güven
Ya özgüvenim var diyelim Ama bir erkeğe yazmayı Doğru bulmuyorum Hani beni yanlış anlar gibisinden
O zaman nasıl tanışacaksınız gülüm
Sen iki bakış at o gelsin o zaman
sosyal mecralara guvenme derım herkese yazıyolar. reelde inş karısna en dogru kişi cıkar bacım neolur oralara guvenme dogru ınsan uzne ınsanar genelde cok husran hep abaza dolu
Zaten o kadar iğrenç insanlarla tanıştım sana anlatamam yani daha saçlarımın kenarlarında Beyazlar çıkmış bu yaşımda benimle sosyal çevrem yok arkadaşlarımız hiç yok Hatta bir kişiyle muhatap oluyorum Sadece çok fazla dışarı çıkan bir insan da değilim İşim olursa çıkarım o da o kadar
evet Allah gönlüne göre versin seker kurslara yazil
Her erkek sana güzelsin veya cekicisin diye yazmaz kullanmak ister haberin olsun
Zaten amaçları o olduğu için ilerletemiyorum bir türlü başta evlilik falan diyorlar ama bir iki gün geçince bel altı Maşallah başlıyor Ben de istemiyorum
Zaten öyle ama her erkek de aynı değildir çünkü burası yani Bizim ülkemizde bunun acligi var veya bir toplumsal sorun
Ama helalin olmamış birinden bunları beklemek çok yanlis
Ülkede herkes ayni değil ki farklı dinler veya hiç inanmayan çok
Ya Allah kitap namaz Kur'an diyen de bana aynı şeyi söyledi vallahi
Zaten onlardan korkacan 🤣
Bi ara biri yazdı inancı yok bana diyo ki bn 10 15 kişiyle oldum ben şok geçirdim
Bilmiyorum ben hiç yapamidm valla
Helalim le yapacam ben
Işte Her anlamda doğru birisini bulamıyorum
Doğrudur ben doğru biriyim belikde 😉
Sana benim Yaşadığım şehirde deglsn uzak mesafeyi istemiyorum
Nerden biliyorsun ki nerede yaşadımı
Doğuda misin?
Yok iç Anadolu
Aha bak işte
Ne oldu
Belki de hep beklediğin içindir bir kere de sen yazmayı dene.
Ya ben asla bir erkeği yazamam ya vallahi cesaretim yok
Belki de o doğru kişi senin yazmanı bekliyordur, korkanın çocuğu olmaz risk al.
Ya yanlışsa yine
Aynı durumu ben de yasiyorum. Ben evde kaldım herhalde
Aradıgim kisinin Sadakati olack saygisi güven verecek hem maddi hem manevi olarak yetişmiş bir birey bunları bulmak bile çok zor artık gerçi bulunuyor ama ya karı kızdan elini eteğini çekmemiş ya da spk çıkıyor bende de artık tahammül yok aa nasıl olsa buda aynı kişi diyip cevap vermiyorum tanışmıyorum tanışsam bile max tahammül sürem 1 2 saat
Tanışınca o güzel enerjisini yaymayan mesajlarımi bekleten kizlar çok itici geliyor. Herkesin standart bir hayatı, sorumlulukları kendine ayirdigi zaman işte geçirdiği arkadaşlarıyla bir araya geldiği zamanlar var. Bir konuşmada belli bir zaman sonra telefonla konuşmaya geçilmiyorsa o duygular geçmiyor. Telefonla konuşunca her şey belli olur. Dürüst ol kaç kişiyle aynı anda konuşuyorsun mesela 3 5 ve konuştuğun zaman seçim yapıyor musun bekletiyor musun
Aynı anda hiç kimseyle konuşmadım konuşmam da 1 kişi bana uyar onunla devam ederim zaten oda max 1 hafta sonra yanlış kişi olduğunu gösteriyor
Seni en çok soğutan nedenleri yazabilir misin
Cinsellik, karı kız merakı bu
Her yazan abazanı nimetten mi sayıyorsun ilişki realitede yaşanır sanalda değil
Herkesin reelde tanıdığı olmaz
Buldum ama orada kaldi gelmedi benimle yazikkkkk oldu
Ben anlamadım şimdi sen ilgimi istiyorsun, o kadar erkek yazmış diyorsun olmadı diyorsun, seçicisin o zaman.
Aradıgim kisinin Sadakati olack saygisi güven verecek hem maddi hem manevi olarak yetişmiş bir birey bunları bulmak bile çok zor artık gerçi bulunuyor ama ya karı kızdan elini eteğini çekmemiş ya da spk çıkıyor bende de artık tahammül yok aa nasıl olsa buda aynı kişi diyip cevap vermiyorum tanışmıyorum tanışsam bile max tahammül sürem 1 2 saat
İnternetten yazdıkların bulmak değil Abaza awk nasıl düşmüşsün
Yani senin suyuna huyuna giden kişi bence doğru kişidir. Seni önemsiyen toksik davranmayan, saygı duyan ve seven kişi olduğunu düşünüyosan doğru kişidir. Net
hevesin yoksa canın sıkıldıysa bulma knk sıkılmışın işte ara ver canın çeksin biraz
Bütün derdiniz para, araba iş olduğu için olmuyor olabilir mi
Genelde kızlar olarak biz nerde bize ilgi duymayan var onu bulduğumuz için seveni pek görmüyo ve itiyoruz sonra da Allah belamizi veriyo işte..
Nihayet bu gerçeği kabul eden ve dürüstçe söyleyen bir kız çıktı
Çünkü öyle
bence hafta sonu cumartesi pazarına gitmen lazım... orada hem taze hem çeşitleri
sana deger verene sans verecen ama mk aski ole bişiki beni sevmeyen kiz ıcın cok kizin kalbini kırdım
asko simdi heveisn yoksa bul. aya calismazsin zaten dogru oturup dogru konusalim
Hevesim zaten erkekler bırakmadı yani nasıl olsa bu da aynısı deyip cevap vermiyorum
asko sigir ugrasla hicbir seye ulasamazsin her insan ayni degildir kendi icinde olan bir sorun
Kızlara yazan erkekler bütün kızlara yazdığı için olabilirmi?
Ben mi yazıym yani
Bilmem ama bende senin furumunda sayılırım abaza hemcinslerimin egosunu azdirdigi türkizlari aşırı itici geliyor şahsen
Sende haklısın tabikide
Senin bana bir önerin var mı peki senin sorunda sana sorayim
Şöyle derdim kafanda ki profile en yakın kim ise onunla konuş derdim ama flort falan değil flort oldu mu batiyo her şey arkadaşlık teklifi sunacaksın daha samimi olur konuşarak tanıyarak ztn hisler oluşur ya da baktın sana uymayan şeyleri var konuşmayı kesersin zararlı çıkmadan
Mantıklı bir öneri kafası çalısan biri gibisin gizli olduğun için ekliyemiyorum ama
Önerim var ama kendime uygulayamıyorum
Bu günde sana yakıyorum knk kafandaki profil nasıl peki
Yani mantıken uzun biriyim uzun olsun isterim, ha bu arada böyle diyorm 170 bile kabul ettim kendim 175im işi gücü olsun saygısız sadakati olsn yeter
Minimum beklenti dediğin bu olsa gerek nefes alsın ve 175 üstü olsun gibi bir şey bu
Sende ne var sen ariyosun iyi guzelde sende olan ozellik ne sen ne verebilirsin karsindakine
Sevgiye saygı Sadakat
Bence yoktur bunlar sende tabi keşfetmek lazim o ayrida
Nereden biliyorsun Sen beni tanıyor musun ya da Bugüne kadar benim yanımda mıydın geçmişimden birini getireyim sana söyleyeyim bakayım sana tam tersini Söyleyecek mi
100 kisi yazip ordan dogru kisiyi ya da kisileri bulamiyorsan sorun sendedir kiz cevrende yoksa senin sıkıntılı takimtili negatif mutlu olamayan biri oldugunu gosteriyor bu senin
Niye sorunu Ben de arıyorsun ki ya sorun bende değilse karşındakindeyse sordun mu Ya da ben sana bir şeyler anlattım mı ki sen bana karar veriyorsun
Yorum yapmak zor degil kendin zaten yorum yapilmasi icin es veriyorsun
Peki Teşekkürler iyi akşamlar
Rica ediyorum kesfedilmek istersen ileti kutum bosta
Sen de diğer terapistler gibi fotoğraf falan isteyeceksen hiç gelmeyeyim yani
Yok ben foto istemem atmamda ses ve karsisindaki tanima benim icin daha onemli o yuzden gel ama once şehrini yaz gelirken
Şehri mi neden?
Onemli benim icin absurd bir sehirden cikmada
Şehirlere ön yargı yapmak ne kdr doğru?
Bana uzak mi yakin mi ona bakicam sadece ne onyargisi 🥹
Ya işte bunu neden yapiyorsn amaç ne yani ne alaka neyine yarayacak
Tamam bisi demiyorum
Gercek seveni deger vereni istemezsin. Serseri de olmus olmamis fark etmez
İstemedigimi nerden çıkardın onuda gördük başımıza ne etti
Ben deger verdim agzima etti
Bana kimse yazmıyor çünkü yazabilecekleri bir yer yok. Seven gelip yüzüme söyler diyorum o da yok. Tertemiz...
İş ilanı gibi ilan verin😅 cv ile baş vurulsun siz aralarından seçer koşa date ler ile değerlendirmeye alırsınız...
Sen doğru kişiyi değil hayalindekini istiyorsun, gerçekler acıdır sıkıcıdır
Sadakati olack saygisi güven verecek hem maddi hem manevi olarak yetişmiş bir birey
Birçok erkek var bu tipte yanlış yerde arıyosundur
Nerde ariyim der misn sokakta mi
Aslında, aramazsan seni buluyo
Buradan bulamazsın
Buradan değil
Nereden
Facebook artık instagram
Sosyal medya dan sevgili olunmaz
Dışarıdaki insanlar ztn sosyal medyadaki insnalar fark yok
Fark var gerçek hayatta görmediğin vakit geçirmediğiin birine ilgi duyamazsın
Sosyal hayatım yok maalesef çevremde yok
Sevgili bulmak için ya da evlenmek için evlenme
Biliyorum emin olun çok titiz ve seçici davranmaya çalışıyorum o yüzdendir bu kafa karışıklığım
Kafa karışıklığı olması ile ilgili bir durum yok buna çok kafayı yorma kendi hayatına odaklan kendini geliştir bol bol kitap oku yeni dil öğren
Kader ama gerçekte sıkıldım saçmasapan insanlarla tanışmaktan tanımaktan...
Demekki daha doğru insana denk gelmedik benimde aynı şekilde 🥺
Evlenmek zorunda değilsin, doğru kişiyi bulman çok zor
millet alfa olmaya çalışıyo aw nasıl bulucan zor bulursun bu piyasada
Doğru insanlar her zaman yanlış zamanda bulunur yanlış zaman da doğru insan denk gelir
YZmasına derken dışardan mı teklif ediyorlar instagramdan mı yazıyorlar
Böyle yazdin ve ben geldim benim işte doğru insanin aaaa
Aaa ne tesadüf 😂😂
Yazanlar hep yanlış kişiler ciddi düşünmeyen kişiler demek ki
Valla erkekler olmuş sapık kimseyle diyalog kurmasan daha iyi ya da oncesinde fakeden ölçüceksin
Sosyal medya dan bulacağını mi sanıyorsun
Sosyal çevrem yok ne yazık ki
Erkek yazmasın knk sen yaz bu sefer belki olur
Hiç yazmadım bak, denemekten çekindim beni yanlış anlamasn dedim
Eminsen sorun yok
Yazanların değil istediğinin peşinden git
İstediğim olsa tamam da
Zor mu beğeniyorsun
Hayır bee kendim uzun boyluyum kendimden kisalara şans verdim düşün yani
Kaç ki boyun merak ettim
175
Bulursun boyuna denk birisini de fazla takılma boya
155ler uzun isteyince suç brn mi takilmicam
Herkesle konusursan tabi bulamazsın
Herkesle konuştgmu nerden çıkardın
Dedin kendin birsuru kisiyle konuştum diye
Ben o kdr kişiyle konuşmuyorm bak bugün burdan degl ama 3 4 kişi yazdı ben cevap vermedim bile yapamıyorum hani kafamda şu oluşmuş ya zaten yanlış kişi buda neyine cevap vericem böyle bi nefretim geliyo artık erkekler bana yazınca
Haklısın cok canım insan var bende konuşasım gelmiyor bir iki cümleden sonra genelde
Tahammülüm yok
Anlıyorum sürekli aynı tip insanları göre göre
Galiba terapi alcam biraz böyle olmuyor
Sen bilirsin istersen konusuruz normal
Konuşmakla bir şey mi degiscek kuzum insanlar değişmiyor sabaha da kinusalm aynı
Haklısın da sana destek olurum arkadaş olurum
İnan bu şekil konuşmak bile ağır geliyor
Sakin ol akli başında biriyim:) on yargılı olma güzel muhabbet döner
😅sakinim
Pekala:)
Herkes olmaz tabii ama tek birini de kaçırma derim
Kimi
Yani herkes bu dediğin gibi değil
Hevesin yoksa bulamazsın.
Heves mi bıraktılar Allah aşkına
Ne garip la kızlar yazan çok diye dert yanıyor ben 7/24 kendi kafamda yalnız olduğum, hiç kimselye tanışamadığım için
Kimseyi beğenmiyorsun demek ki
Beğeniyorm sapik çıkıyor
Ne diyorlarda sapık çıkıyor
Beni rahatlat foto at gbisinden
Hmm :/ kötüymüş nerden buluyorsun ki bu kişileri
Hepsi öyle olmuş ama😢
Sanaldan mi buluyorsun
Evettt
Reelden neden bulmuyorsun daha iyi olur belki
Sosyal hayatım yok
Hmm 🤔 o zaman kötü sanalda zor bulunuyor düzgün birisi maalesef kız için de erkek için de geçerli
Bir kursa falan gidebilirsin sosyallesmek için veya bir işe gir daha iyi olur
Koskoca şirkette çalıştım o kdr erkekle birlikte yine bir şey yok maalesef bunun sosyallesmekle alakası yok gbi
Ne is yapiyordun ii
Ki*
Banka çalisaniydm
Mesleginde iyiymiş nasıl olmadi şaşırdım
İşte maalesef bende anlamadım demek her şey bunlar değilmiş
Demek ki, benim de anlamadığım çoook şey var
Ne mesela
Kafam karışık
😂😂😂 nasıl hıyarlara denk geldiysen artık
Hic sorma gerçekten Aradıgim kisinin Sadakati olack saygisi güven verecek hem maddi hem manevi olarak yetişmiş bir birey bunları bulmak bile çok zor artık gerçi bulunuyor ama ya karı kızdan elini eteğini çekmemiş ya da spk çıkıyor bende de artık tahammül yok aa nasıl olsa buda aynı kişi diyip cevap vermiyorum tanışmıyorum tanışsam bile max tahammül sürem 1 2 saat
boş ver illaki karşına çıkar
E cikiyo işte ben sana veremiyorum
Anlamadım ki ne dediğini
Yani diyorum ki karşıma Zaten insanlar çıkıyor ama ben şans veremiyorum
Hazır değilsin o zaman hazır olunca verirsin
Hazır olmakta değil cesaret edemiyorum güvenemiyorum bu da yanlış kişi çıkacak diye
Işte korkuyor olman hazır değilsin demek oluyor ne zaman tereddüt ve korkular biter ve çok da umursamazsin o zaman hazırsındir
Tanışmadan bulamazsın
Ama yanlış kişi çıkacak diye tanışmıyorum
Yav ilk tanıştığın doğru kişi nasıl olabilir... bu mantıkla hiçbir şey elde edemezsin ki
İlk defa biriyle tanışmıyorum çünkü
Anlıyorum da yani bu iş böyle. İnsanlarla tanışmadan olmaz yani.
Geçmişimde o kdr kirli insan biriktirmek istemiyorum
Umarım bir gün istediğin şeyin mümkün olmayan bir şey olduğunun farkına varırsın, ne diyeyim.
Ya Allah aşkına hep üzülen ben oluyorum konuş bitir konuş bitir nereye kdr
İstediğin gibi birini bulana kadar. Bu böyle. Başka bir yolu varsa lütfen paylaş biz de bilelim, o yolda ilerleyelim.
Peki ben beğendiğim birine yazabilir miyim?
Seni engelleyen nedir? Tabii ki de.
Beni yanlış anlamasindan farklı bir kız olarak görmesinden çekiniyorum
Bu onun problemi. Yanlış anlaşılacak hiçbir şey yok. Böyle düşünecekse zaten o kişiyle ilişkin olmasın.
Of offf kafam az da olsa bosalsa keşke sağlıklı düşünemiyorum
Takma kafaya bu kadar
Nasıl birisini istersin
Karşına çıkanlarda ne özellik eksikte sen onları beğenmedin
Sadakati olack saygisi güven verecek hem maddi hem manevi olarak yetişmiş bir birey
Ama sapkk çıktı genelde
Kolay degil bu zamanda güvencek birini bulmak benimde arkadasim hiç yok bırak sevgiliyi arkadas yok
Senden daha beter benim durum😀
E benimde 1 tane arkadaşm tek var
Ona da şükür😀
Bir erkegin geçmişi önemli sorar misin geçmisini çünkü sapık filan dedinya istemeyebilirsin
Sorarım evet birileri ile yatmamış olsn
Ne güzel bende hic yapmadim
O kadar zorlandim ki harbi zor eşimde öyle olur umarim
Umarım
Nerde yasiyosun peki
Ben buldum sanırım merak etme elbet çıkacak
Hadi inşallah canım umarım mutlu olursun
İnşallah akrep erkeği birde
Hevesin yoksa bulamazsın ki zaten
Heves mi bıraktılar Allah aşkına
Güven problemin olabilir secici olabilirsin
Instagram isteklerini kabul ediyor musun
Hayır hiç etmiyorum binden fazla istek var sen düşün Facebook'ta da öyle
Ee sana nasıl yazıyorlar görmeden mi yazıyorlar instagramda
Profilin mi açık
Sinyal kalabalığında yolunu şaşırmışsın.
Gerçekten ne yapacağım artık bilmiyorum Kim doğru kim yanlış çözemiyorum
Kendini biraz geri çek tüm bunlardan.
Kimse %100 doğru veya %100 yanlış olmaz. Bu işler biraz da kısmet. Sürekli olarak hayatında biri olsun istiyorsan yatırımını bir kişiyi seçip ona yap, ona odaklanıp sevmeye çalış.
Kriterlerini gözden geçirmeye ne dersin
Sadakati olack saygisi güven verecek hem maddi hem manevi olarak yetişmiş bir birey ne var kriterimde?
Bir şey yokmuş
Bu kadar basit bir şeyi bile bulamıyorum yani aslına buluyorum sapik çıkıyo brklentisii cinsellik
İnsanları tercihleri için yargılamamak lazım
Yazıyla olacak iş değil de o yüzden.
Nasıl olacak ki
Yazanların yüzde 97 su erkek değil ki o c
Slk misn burdan değil
Her yer için geçerli bu.
Ve konuşma tarzın kötü itici
Senin konuşma tarzın çok mu hos
Yazanlara diyorum neyse banane
kömürler arasında elmas bulmaya benzer
Cok kötü ama sürekli tanışmam mi gerekiyor birileri ile
gerekmiyor seçici olabilirsin. seninde kriterlerin vardır eminim ama acele etmeye gerek yok
E varda geldi zaten uyan birileri ams yanlış çıktı maalesef ya da tam tersi kriterim uyuyor ams eksik bir iki bir şey var onads anlayış gösterdim yine uymadı sürekli bi bitiş söz konusu bende o kdr insan tanımak istemiyorum sanki beni yollu yapıyor
o tabir yanlıs olur bir insan tanımak yeni bir keşif demektir
Bilemiyorum mesela biriyle flort ediyodm çokta beğenerek başlamıştım konuşmaya, zamanla uymayan bir şeyler oldu max 4 ,5 gün konuşmayı kestim şimdi bakıyorum yeni birini tanısam mi acaba diyorum sonra kendi kendime diyorum çok erken
Es vermek gerekiyor. Yoksa iyice karmasık hale gelmeye baslar
Anlayamadım es derken
Ara, mola vermek demeo
Senin için doğru kişi kim?
Deneye deneye bulacaksın
Mesela biri ile tanıştın bir hafta sürdü uyuşmadiniz tekrar baska biriyle tanışılirmi bu beni kötü biri yapmaz degl mi
İnsan tanımanın kötü yanı yok herkesle tanışabilirsin ama seni anlatanı bulma kadar samimi olmazsın
Ne demek oluyor bu
Birini tam olarak tanımadan kendini özelini açmadan yüzeysel konulardan bahsedip ilgili davranmamak , istekli görünmeden konuşmak gibi
Resmi yani , anladım keşke atilgan biri olabilsem ama olamıyorum surekli birilerini tanımak sanmi afedersin or§bu olmak gbi geliyor
Sonuçta hemen flört etmiyorsun tanıma aşamasında tabiki konuşacaksın görüşeceksin bundan doğal bir şey yok
Ben birini tanımak istediğim de flort olmak istemiyorumu nasıl ona diyebilirim çünkü cidden flort istemiyorum
Başta sınırlarını belli et arkadaş olarak kabul ediyorsan konuşalım yoksa sen de bende zaman kaybetmeyelim de
Ben ona arkadaş gibi desem mesela ya beni ciddiye almayıp başkasıyla flort adı altında konuşsa sonuçta der bu kız bana arkadaşça demis
her şey olabilir bazı şeyleri yalamadan bilemeyiz , umarım karşına seni gerçekten anlatıp değer veren biri çıkar
İnşallah 😢gerçekten çok yoruldum artık ne yapacağımı şaşırdım
Hayırlısı , kendine iyi davran herşeyin zamanı bardır belkide senin için zaman gelmemiştir
Bilemiyorum olabilir de. neyse teşekkür ederim 😊
Rica ederim iyi geceler ☺️
dogru kisiyi buradami ariyosunuz
Burdan degilllll
o zaman tamam
Merhabalar alın bendende okadar.