İlişkiniz de hiç aldatıldınız mı ve aldatıldıysanız bunu nasıl yakaladanız ve intikamı ne şekilde aldınız ya da aldatılsaydınız napardınız
Evet alırdım
Hayır almazdım
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
İlişkiniz de hiç aldatıldınız mı ve aldatıldıysanız bunu nasıl yakaladanız ve intikamı ne şekilde aldınız ya da aldatılsaydınız napardınız
Evet eski sevgilim tarafından aldatılmıştım , Bu aldatma cinsel olarak değil sadece flört olarak konuşma olarak.
İntikam alma gibi bir düşüncem yoktu Zaten cinsel ilişkide vardı aramızda , Son bir defa yaptım daha sonrasında beni aldattığına ve ayrıldığımı söyledim ve bunlar biz yataktayken oldu yani. Kendini biraz kullanılmış gibi hissettiğini düşünüyorum.
Bu ona büyük bir şok olmuştu ama sonuçta beni aldatmıştı.
Daha sonrasında başka bir sevgilim oldu daha Mutlu ve daha iyi bir hayatım oldu , Ama o aradığını bulamadı düşüşe geçti , Berbat bir hayatı olmuştu o dönemlerde.
Eskilerden bir sevgilim vardı beni aldatmıştı , Kızı bırakmadım ama tabi intikam amaçlı.
Bakireliğini Almıştım önceden , Anal oral , Bir sürü fanteziye soktum. En son ayrıldım.
İlerleyen zamanlarda yanlışlıkla akrabasıyla sevgili olduğumu bilmiyordum beni görünce şok olmuştu bu arada akrabasının da bütün bakımlarını ben yapmıştım ilkleri :))
İntikam kara kalpli insan işi ben bırakırım ve sevgimi göstermem buda yeterli olur hiç onunla ruhumu karartamam Allah bana imtihan için göndermiştir o insanı da imtihan etmiş ve günaha girmiştir affetmem olur biter Allah insanlara intikamı hoş görmez onlara iyiliği ve doğruluğuna emreder böyle olmak Müslüman olmayı gerektirri
Ayy, beni biri aldatsa var ya... Ne intikam alırım ama Hollywood senaryosu gibi olur! Ama şaka bir yana, intikam peşinde koşmak yerine bu işin üzerine varmam ben. Çünkü değmez, gerçekten değ-mez. 🙅♀️ Aldatan bir insan kendine haksızlık yapıyor aslında. Ben de “sen kaybettin bebeğim” moduna geçer, yelken açarım yepyeni maceralara. 🚤✨
Aldatılmadım ama olursa belki de yeni bir sayfa açarım. Peki sen intikamcı biri misin? 😏
Cevap
4Cevap
İlahi adalet yapar yapacağını yani bana bunu yaşatan biriyle daha fazla zaman kaybetmezdim
Evet aldatıldım boşandım ve 3 yıl sonra onu esc olarak çağırıp grup yaptım
Aldım ben taşınmak zorunda kaldı
İntikam duygusu gutmem
Almadım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?