Aynı hatayı ikinci kez yapıyor ve farklı bir şehirde yaşıyor. Sizce napılması gerek bu durumda?
Cevabın nedir?
Öncelikle sorunuzda ve dşüncenizde çok önemli bir tezatlık var.
Aldatanı aldatmak gerekir mi? Çağımızın güncel insan hallerinden biri. Ben acı çekiyorsam karşımdakide çeksin.
Sorunuza gelince aldatmanın doğru olmadığını bundan rahatsızlık duyarak belirtiyorsunuz. Peki sizce kim bile bile doğru olmayan bir davranışı yapmaya çalışır. Diyelim ki aldattınız. Siz bu durumu karşınızdakinden önce kendinize nasıl anlatacaksınız. Bu kadar basit ve yapmacık olmayı, bir ömür boyu sizde iz bırakan bu olayı hatırlamayı ve bunun psikolojik etkilerinden kurtulabilecek misiniz? Daha doğrusu bunu yaşamayı göze alıyor musunuz?
Yanlış yanlış ile kapatılmaz. Artık insanların karşımdaki bana bunu yaptı bende aynı şekilde karşılık vereyim huyundan vazgeçmemiz gerek insanlık olarak. Dünyanın sürekli kötüleşmesinden bahsediyoruz bunun asıl nedeni budur. Kindar olmaya düşman olmaya çok meyilliyiz.
Ben senin yerinde olsam, bana sadık olmayan insandan vazgeçerim bunu kendime öyle anlatırım ki bir daha onu hatırlamam bile. Bir bayan olarak aldatmayı kendine kabul ettiriyorsan erkeğin nasıl olsa birşey demiyor diyerek her zaman seni aldatır. Aldatmak senin keskin çizgin olmalıdır. Sakın ha bir anlık sinir ile pişman olacağın davranışlara girme lütfen. Allah hakkında hayırlısı ne ise onu versin.03 Yorumla
Soran+1 yılİntikam almak sadece aldatmakla mı oluyor acaba? Ben karşımdaki kişinin intikam almaya değecek biri olmadığı için hiçbir şey yapmadım. Fakat intikam almak sadece aldatmakla olmaz farklı yollarıda vardır bunun
Soran+1 yılYazınızda durmadan karşımdaki kişi bana nasıl davrandıysa bende ona aynı şekilde karşılık vereyim huyundan vazgeçmemiz gerektiğinden bahsetmişsiniz ben bunun yanlış olduğunu düşünmüyorum haklısınız genelde insanlar öyle yapıyor fakat benim karşımdaki kişi beni aldattı diye ben intikamımı aldatarak almam yaşamak istemediğimi zaten yapmam.
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Gerekir kesinlikle
Kendi aldığım intikamı altta yazdım belki fikir verir sana
Lisedeyken beni aldatmıştı birgün bunun intikamımı alacağım dedim yaklaşık 8 yıl sonra beni düğününe davet etti sırf beni sinir etmeyi düşündüğü için ama ben bu mermiyi kendine çevirip ömür boyu taşıyacak yara açtırmış oldum.
Düğünün konsepti davetlilerin gelin-damat hakkında konuşma yapabildiği şeklindeydi. Düğüne gitmeden ondan ayrıldıktan sonra yazdığım aşağıdaki resimdeki şiiri ezberledimDüğünde. Sıra bana geldiğinde sahneye çıkıp "BENİMDE LİSEDE ÇOK SEVDİĞİM BİR KIZ VARDI HATTA ONA YAZDIĞIM ŞİİRİM VARDI " diyerek şiirimi okudum ve saatlerce onu ağlatmış oldum sonrada düğünden çıkıp gittim. işin komik tarafı davetliler bunu geline söylediğimi anlamadılar. Şiirde belirtilen herşey o kızın bana söylediği sözlerinden alıntı yaparak yazdığım cevaplarıdır.
https://i.hizliresim.com/vQmE5R.jpg
Bu olaydan sonra hiç konuşmadı benimle o kadar üzülüyorum ki duruma :)))))07 Yorumla
Soran+1 yılİntikam almaya değecek biri olsaydı karşımda intikamını alırdım ama siz iyi yapmışsınız :)
Soran+1 yılEğer ben şu an onun için intikam almak için bile olsa uğraşırsam bu sadece onu şımartır ve hala onu sevdiğimi düşünür. Gerçekten düşünülmeyi bile hak edecek biri değil
- +1 yıl
Benim sevdiğim kızda çok havalı ve şımarıktı ama Yukarıdaki intikamı senden almış olsam sende onun gibi olsaydın artık şımarırmıydın. İntikam almak için git onun en yakın arkadaşı ile flört et demedim ki zaten bu çok basit intikam olur onun zayıf noktasını bulup onu dibine kadar kullanırsan bunu hayatı bıyunca unutmaz ve şımaramaz
Soran+1 yılHaklısınız ama nasıl yapmam gerektiğini gerçekten bilmiyorum bende öyle bir şey yapmayı çok isterdim
Soran+1 yılBulabileceğimi sanmıyorum ama fikir için teşekkür ederim
- Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılEn büyük intikam ondan gitmek. Sessizce ve bir daha hayatına sokmamak. O dağlar varken kayalara yalvaramam diyen kişiyi bir daha kalbine dokundurmayacaksın. Başka tene dokunan kişinin benimde tenimde yeri yok diyip hiç bir zaman onu hayatına dahil etmeyeceksin. Bundan büyük ıntımak olmaz. O dokunduğu tenlerde seni bulamıyınca geri geldiğine ona kapiyi açmayacaksın.
35 Yorumla
Soran+1 yılO kadar güzel yazmışsın ki gerçekten çok teşekkür ederim şöyle ki şu an sevgilisi var ve benden ayrıldığı için hiç pişman falan değil zaten farklı şehirlerdeydik az görüşebiliyorduk. Bana geri dönmek istemez yani
- +1 yıl
Anlıyorum. Hırslı olabilirsin ama hırsına yenilme. Eğer nefrete / hırsa bulaşırsan yıllarca hiç uğruna yıpratılmaya değmeyecek insanda takılı kalacaksın. İleriye bak geriye değil. Geçmişi hayal etme geleceği hedef al. Takılma yeniden ayağa kalk. Ondan intikamdan herşeyden arın.
Bol şanslar.
Soran+1 yılGerçekten çok teşekkür ederim bundan sonra öyle yapacağım kendime geleceğim
- +1 yıl
Bir çok insan zamanını intikam alarak boşa harcıyor. Yıpranıyor çünki nefret sevgiden daha yıpratıcı. Ağla, bağır çağır, içindekilerini bir yerlere kus, duygularını yaz, içinden çıksın herşey ve zamanla değil kendi dediğin gibi kim olduğunu hatırladığın an dim dik durup yeniden seveceksin. Yaralı kuş gibi düşün kendini. Kanadık kırıldı ama halen kanadın orada. Yeniden uçabilirsin misali.
Şans yanında olsun ve hakkında hayırlısı ve tessekkür ederim en iyi cevaba.
Soran+1 yılEn iyi görüş olmayı hak ediyordu. Dediklerini aklımda tutacağımdan emin olabilirsin
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
14
Cevap
25Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 11,6b cevap paylaştı.
+1 yılBuyrun. ¦¬)
Bu da benden bir hikaye olsun size.
www.kizlarsoruyor.com/.../a11868-aldatilmak-guzeldir-intikamin-yerindeyse02 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın karaktersiz olmak onun tercihi
- +1 yıl
Kesinlikle. :):
böyle kişilere verilebilecek en güzel ceza, umursamamak ve görmezlikten gelmektir, aksi halde yapilan davranişlar kişinin karakterine ve uslubuna yakismayan seylerle sonuclanabilir, umursama Allah'a havale et o belasini bulacaktir..
01 Yorumla
Soran+1 yılÖyle yaptım bende
+1 yılen büyük intikam 2 damga gözyaşıdır gerisini Allaha havale eder suskunluğum susturuna armağan olsun dersin olur biter..
04 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle yaptım içimde yaşadım ve Allaha havale ettim. Elbet bir gün yaşattığını yaşar
- +1 yıl
yaşar mı yaşamaz mı bilinmez ama mutluluk bize onlardan daha yakın..
Soran+1 yılDoğru söylüyorsun teşekkür ederim
- +1 yıl
rica ederim iyi günler
Aşk İlişkileri konusunda 506 cevap paylaştı. Kendine yakıştırıyorsan yap, sen ilkine goz yumdugunuda belirtmişsin burada oda iki kere yaparak alıskanlık oldugunu belirtmiş başka birini bul hızlıca.
04 Yorumla
Soran+1 yılAsla öyle bir şey yapmaz kendi duygularım için başkalarının duygusuyla oynayamam ben kendime yakıştırmamaktan değilde karşımdaki kişi değmediği için intikam falan almadım
Soran+1 yılAynen yapılması gerekenin o olduğunu düşündüm ve kapattım
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Bunun en güzel intikamı bir daha yüzüne bakmamaktır
01 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle
Ayrılman yeterli gerçi benim başıma gelse daha değişik fantezilerim var ama boşver sen ayrıl sadece :D
02 Yorumla
Soran+1 yılBu konuda ayrılık bir işe yaramıyor zaten öyle bir durumda ilişki bitmiştir. Ben intikam almadım çünkü onda bunu anlayacak kapasite ve kalite yoktu :D
+1 yılUnutmak en iyi intikamdir diye bir soz var. bazen bos vermek lazim
05 Yorumla
Soran+1 yılÇok doğru bir söz ama şu an sevgilisi olan birinin onu unutmuş olmamı takacağını sanmıyorum
- +1 yıl
Sen ona zarar verme güdüsüyle hareket ederek bastan kaybediyorsun bence. o senin zarar vermek isteyecegin kadar ona karsi bir seyler yapip pisman edecek kadar deger verdigin biri olmamali. kendi icinde bitirerek kendine iyilik yapman gerek
Soran+1 yılEvet haklısın ama kolay olmuyor. Alışkanlık var ona karşı bir şey yapmasamda işten içe kendi kendimi yiyorum
- +1 yıl
çok iyi anlıyorum seni :) belki de zamanla malesef daha fazla kazık yedikçe tecrübe edinerek öğreneceksin boş ver demeyi
Soran+1 yılBelkide hayırlısı olsun artık ne diyeyim
+1 yılen büyük ceza ayrılman olur , bırak yoluna git. sensizliği tadarak ölsün.
05 Yorumla
Soran+1 yılBensizliği takamaz şu an sevgilisi var. Yaşattığını yaşar illa ki ben zaten ona karşı hiçbir şey yapmadım intikam almaya bile değmez :)
- +1 yıl
o zaman umrunda bile olmazsın ama :D işte aması var :>) o kız ona yol verdiğinde ilk geleceği insan sensin :>)
dediğin gibi deymez , çünkü kafadan zaten seni haketmiyor.
Soran+1 yılUmarım yaşattığını yaşar. şu an onun için uğraşmam ne bilim yani intikam almak için bile uğraşmam onun kendini önemli biriymiş gibi görmesine neden olur ve o gerçekten bunu hak etmiyor
- +1 yıl
bugünlerin geçicek merak etme , tekrar güğlüceksin. şunu unutma her erkek aldatmak. aldatmak kişilik meselesidir ve kişilik bozukluğu dur. hep gül , çünkü hayat a 1 kez geliyorsun.
Soran+1 yılHaklısın zor olsada yapmaya çalışıyorum ama insan ister istemez bir ön yargıyla yaklaşıyor insana yaşadıklarından dolayı
Sana kader ortagim diyebilirim aynen intikam sacma. Bana yasattikarini yasadin bu yeterli bnce
04 Yorumla
Soran+1 yılİnsan hazmedemiyor ve kolay atlatamıyor. Ve beni üzen sevgili olduğu için hiçbir zaman bu konudan pişman olmayacağı
Soran+1 yılKesinlikle kader ortağıyız seninle :))
Birkere affedersen hep devam eder erkek ve kadin icin de affetmeyeceksin
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen
ayrılmak intikam almamak nr halin varsa gör demek (: gerekiyor
01 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle :)
- Aşk İlişkileri konusunda 608 cevap paylaştı.
+1 yılBelki ama intikam alıcam diye or... Olup çıkarsın farkında olmazsın dikkat et.
04 Yorumla
Soran+1 yılİntikam almak illa başka birisiyle sevgili olmak gibi mi görünüyor? Gerçekten meraktan soruyorum. Ayrıca ben intikam almadım vakit kaybıydı onun için uğraşmak :)
- +1 yıl
Hayır bende intikam alacaksan bu yolu seçme diye uyardım sadece peşin peşin :) birçok kızın hatası
Soran+1 yılBen o kızlar gibi değilim :) Yaşamak istemediğimi kimseye yaşatmam. Bu konuda vicdanım çok rahat.
- +1 yıl
Sıkıntı yok o zaman ;)
İkinci kez aldatiyosa sen hakediyosun hat-trick yapar yakinda
02 Yorumla
Soran+1 yılartık yapamaz
+1 yılHayır sallama fazla. Biraz acı çekeceksin ama sallarsan önemli zanneder..
04 Yorumla
Soran+1 yılSevgilisi var şu an ondan umrumda değil
- +1 yıl
Aferin. Özür dilerim ama s*ktir etttttttttttt. Yaramaz adammış kendini belli etmesi iyi olmuş..
Soran+1 yılEvet kurtulduğum için şanslıyım
- +1 yıl
Aynen hadi kaçtım ben :o
+1 yılbence hayır çünkü ona en güzel intikam onu umursamak olur
01 Yorumla
Soran+1 yılUmursamıyorum ama o bunun farkında değil çünkü sevgilisi var
+1 yılAllaha dua et sana bunu yaptigi icin elbet cıkar bir yerden senin bisey yapmana gerek yok degmez
02 Yorumla
Soran+1 yılBende öyle yaptım. Elbet bir gün yaşattığını yaşar
- +1 yıl
Aynen oyle
Gizli Üye(36-45)+1 yılİntikam karakter olarak zayif insanlarin kendini tatmin etme seklidir
02 Yorumla
Soran+1 yılVicdanını rahatlatmak için yapar insanlar genellikle ama ben yapmamayı tercih ettim çünkü değmez
Cevap sahibi+1 yılAferin
İntikam almadım, almam bana göre değil
04 Yorumla
Soran+1 yılBende öyle düşünüyorum
Soran+1 yılKesinlikle onun için intikam almayı bile düşünmek ona değer verdiğini ve onu önemli biriymiş gibi göstermeni sağlar ki böyle bir insan ona değmez :)
ağzına s. çman gerek bence :)
05 Yorumla
Soran+1 yılahah çok samimice ama ben onun buna değmeyeceğini düşündüm ondan bir şey yapmadım karaktersiz bir insana ne söylesen boşa ve ben vaktimin boş bir insana saydırarak geçmesini istemedim :))
Soran+1 yılOna bile değmez kendini önemli biri gibi görürdü :)
Soran+1 yılahaha teşekkürler ya :D
Aşk İlişkileri konusunda 301 cevap paylaştı. Yol ver gitsin uzak dur.
05 Yorumla
Soran+1 yılSevgilisi var şu an zaten
Soran+1 yılUğraşmıyorum zaten uğraşmam onu önemli biriymiş gibi gösterir ama o buna değmez
Soran+1 yılBencede öyle
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Gerekmez cünkü degmez
01 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle katılıyorum sana değecek biri olsa bunu yapmaz :)
+1 yılgereksiz işler müdürü değilim ben be kardo
01 Yorumla
Soran+1 yılBende değilim ondan vaktimi ona harcamadım kardo :D
İntiksm aırt donmek kadar acı olamaz...
09 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle ama anlayana bunu anlıyabileceğini düşünmüyorum onun
Soran+1 yılKendi yalan dünyasında yaşasın dursun bu saatten sonra
Soran+1 yılUmarım yaşattıklarına pişman olur
Soran+1 yılaldım ama dahada dikkatli olcam
+1 yılsanmıyorum ama kafana göre
02 Yorumla
Soran+1 yılBen intikam almamayı seçmiştim
- +1 yıl
tebrikelr
hiç gerek yok. bir daha yüzüne bakmam biter gider.
01 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle zaten değmeyen biri için uğraşmaya ve zaman kaybına gerek yok
ayrılmam onun için en büyük intikamdır zaten :)
03 Yorumla
Soran+1 yılAyrılmanın onu çok etkileyeceğini düşünmüyorum ben zaten o kafada bitirmiş ki aldatmış
Soran+1 yılBana görede değil ondan dolayı bende almadım çünkü değmeyeceğini biliyorum
O deyilde bacaklarım biraz eğrimi
00 Yorumla
+1 yılİntikam almaya değmez
04 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle bende ondan dolayı almadım ama sadece merak ettim sizler neler düşünüyorsunuz diye gerçekten değecek biri olsaydı böyle şeyler yapmazdı zaten
- +1 yıl
Aynen öyle vaktini daha değerli şeylere harca ;)
Soran+1 yılUzun bir zamandır öyle yapıyorum teşekkür ederim yinede :)
- +1 yıl
Rica ederim
her türlü intikam al...
03 Yorumla
Soran+1 yılşu an yapmadım değmediğini düşündüm ama ilerde elime imkan geçerse bilemem
Soran+1 yılOndan nasıl bir intikam alabilirim bilmiyorum
Hiçbişey, sktir et.
01 Yorumla
Soran+1 yılÖyle yaptım. Yaşattığını yaşamasını diliyorum sadece
+1 yılhiçbişey
01 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle
vur tekmeyı gıtsn
06 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle boşa vakit kaybı gerek yok öyle şeylere :))
Soran+1 yılşu an sevgilisi var pek umrunda olmaz ama benim için düşünülmeye bile değmeyecek biri onu anladım
Soran+1 yılEvet o üzüyor değmeyecek olduğunu sonradan anlamak :D
Hayır
01 Yorumla
Soran+1 yılBencede kesinlikle hayır
+1 yılşart
010 Yorumla
Soran+1 yılBen öyle düşünmemiştim ama olabilir
- +1 yıl
kim ne hak ediyorsa karşılıgını vericeksin
Soran+1 yılKarşılığını verirsem kendini önemli biriymiş gibi görür ondan dolayı gerek duymadım
- +1 yıl
başka şehirden kesinlikle biriyle çıkmaa tavsiyemm
Soran+1 yılBunu yaşayarak deneyimledim zaten :)
- +1 yıl
benimde başıma geldi kendimden biliyom
- +1 yıl
ama intikam aldım
Soran+1 yılşu an intikam almayı hak etmiyor ama ilerde elime fırsat geçerse bilemem
- +1 yıl
eline koz verme sakın belki o senden intikam alır
Soran+1 yılDaha benden neyin intikamını alacak ya
- Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı.
+1 yılHayır değmez.
02 Yorumla
Soran+1 yılBende öyle düşünüyorum değse böyle bir şey yapmaz
- +1 yıl
Güzel.
+1 yılUmursamamak gerek.
00 Yorumlaelbette ;)
01 Yorumla
Soran+1 yılAma nasıl yapmam gerektiğini bilmiyorum sevgilisi var sonuçta
Bence gerekir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılgerekir