kendisinin durumu cok iyi yeni tanistik fakat hep hesap odetmek beni rahatsiz ediyor sizce bunu okuyunca ne hisseder

kendisinin durumu cok iyi yeni tanistik fakat hep hesap odetmek beni rahatsiz ediyor sizce bunu okuyunca ne hisseder

Sende hesap ödemek istiyorsan
bunu sanaldan belirtmen doğru değil
çay kahve içilir ya da yemek yenir hesabı ödemek istediğinde tebessümle bu sefer hesabı ben ödüyorum diyerek ödersin. Bir çok kez hesabı erkek öderken kız mahçup olur, mahçubiyet durumunu ortadan kaldırmak için buluşmalarda hesabı 5 kez erkek ödüyorsa 2 kez kız ödemeli ve böylece kimse mahçup olmaz 👍🏽
Ben-sen diye karşı sahada oynayan biri hayatıma dahil olamaz. Olacaksa takımımdan olup maddi manevi konularda ortak olacak. Benim takımımda senin benim diye bir şey yoktur, karşı olanın hayatımda hiç işi yoktur
Bunu mesajla değil, bi hesap isteme esnasında hesabı ödeyerek, sonrasında karşındakinden gelecek tepkiye göre yüzümüze konuşarak halletsen daha iyiydi ya
Valla ben ilişkilerimde şuna kanaat getirdim. Bende ödemek istedim bir kaç kere ödedim de.
Ama sonrasında baktım ki hep benden bekleniyor bu hesap işi.
Yani bir iki derken erkek alışıyor
@met96 ben böyle seylerde cekinirim elimde boldur açıktır odemisken hepsini ödüyorum. Ama hata yapmışım bidahakine elimi cebime atmayacağım
@met96 evet bundan sonra öyle
@met96 demez. Ben o kadar vizyonsuz erkeklerle takılmam
Hassas bir konu ama yazdığın mesaj gayet tatlı ve nazik olmuş. O sevimli emojiyle birlikte bence karşı taraf üzerinde olumsuz bir etki bırakmaz. Onun yerine durumu daha iyi anlar. Eğer karşındaki kişi ince düşünceli ve duyarlı biri ise bu mesajdan hoşlanır ve sana saygı duyar. Ama tabii bu işler biraz da kişiye bağlı. Bak bakalım ne cevap verecek! 🤓💕
Cevap
39Cevap
Ödesin onunda gönlü olsun
Vallaha kusura bakmayın da bu yüzden ilişkim bitti 1 kere 2 kere demedi her buluşmada ben ödedim lan adam olan derki kızın hakkı var bende ben ödeyim ayıp der yazık ben böyle cimri bir insan görmedim ve direk sktri çektim çok yalvardi ama boş ver ettim
Bu rahatsızlık hissini yaşamamalı hiç bir kadın, bunu 22 yaşındayken tecrübe etmiştim, bana döner ayran ısmarlarken gözünde ki o ışığın aslından sadece hep ben ısmarlıyorum diye oluşan rahatsızlığı sildiğini bilmek çok güzel bir duygu.
Anlayışlı ve size değer veren bir adamsa bu hoşuna bile gidecektir, bura da mesele hesap değildir!
Sevdiğin, değer verdiğin kadının bu tür hesaplara düşmemesidir ve en etkili yol da arada fırsat vermektir...
Hesabı ben ödeyeceğim lafı erkekle konuşulmaz. Sonra kavga çıkıyor çünkü ahsjah. Ay ben de lavaboya gidiyorum diye kalkarsın hesabı öder oturursun. Çok lafa söze dökmeye gerek yok.
Bunu mesajda dile getirmek yerine hesap ödeneceği sırada bunu da ben ödemek istiyorum diye dile getirebilir atağa geçebilir, ödeyebilirsin diye düşünüyorum...
Senin gibi biri hayatımda olsa tüm imkânlarımı senin için kullanırdım ❤️
nasip olsa keşke
dusuncen cok guzel ve boyle olmalı her be kadar durumu iyi olursa olsın bazı seyler karsılıklı olmalı bence hem surekli onun odemesi seni rhatsız eder sanki parasını ywmeye calısan kız profili olusur
Neden erkek hesap ödemeli diye bir algı var? Her iki taraf da ödemeli.
çok iyi karşılarım, birde ödeyip bundan mutlu oluyorsa tadından yenmez.. de öyle bir kız arkadaş bana denk gelmedi , denk gelen varsa yazsın.
Baştan yemin ettirirdi
Ne oldunu bilmedim şeye
Ne diyeyim istemesemde söz vermiş olurdum
Tabi her zaman kanmam
bunu mesajla değil yüz yüze söylemek daha mantıklı
utaniyorum🥺🥺
Soru saçma bir kere. :D Bu sorulmaz. Hesap geldiği zamanı belirtilir. "Bu sefer ben ödeyeceğim", ya da "beraber ödeyelim" diye. :D
Ödetmem yüreği güzel diye üstüne süpriz hediye alırım
Gerek yok ben öderim öyle bir çabaya giremez benim yanımda
Ödesin ne olucak sonra benden çıkar nede olsa :D
Valla gider öder bir şey demem ama yan yana ben öder geçerim
yani onurlu bi dacranıs derdim lakın her zaman istemem ödemesini
Ben genel olarak erkeğin ödemesi taraftarıyım. Arada bir kadın ısmarlayabilir.
Çok hoşuna gider. Teklif etmen yeterli. Zaten ödetmez…
Durumu iyiyse ve ödemek isterse ödesin onun dışında ben öderim zaten
Çok normal erkekler niye gurur meselesi yapıyor anlamadım
Böyle bir şeyi sormak yerine hesap ödenirken rahatsızlığını dile getir bence
Alman usulü ya da sırayla ödemek iyidir diğer türlü sıkıntı
Bu soruya gerek yok bir dahakine şap diye çaktırmadan kalk ve öde... Bu inandırıcılık oynamak gibi bisey olur
Bu yazdığın...
Benim kız arkadaşımda ödüyordu normal bir şey bu yeri gelir sen ödersin yeri gelir o öder
Vallaha buna razıydım iki taraf karşılıkli ama bizimki hep bana kitledi bende boş ver çektim
Karşılıklı olması güzel ama elimden geldiğince her zaman ben ödemeye hazırım
Bence ödemesinde bir sorun yok veya herkes kendi yediğini ödesin.
Senin kafandaki ezik erkeklerden nefret ediyorum
Ne ezigi aq herkes kendi yedigini ödesin işte ama siz başkası sayesinde gecindiginiz için zoruna gidiyor olabilir
Benim senin gibi vardı bitane hep ben ödedim yol verdim ajsjsj
Çok hoş bir davranış ☺️☺️🤗🤗
Hoşuma gider enayi değilim hep ben mi ödeyecem
Duruma göre değişir de ilk buluşma hariç almana dönülür sonuçta bana da hava dan gelmiyor bu para
Bunu yazan kızları anlamıyorum ya zaten üç beş kuruş hesap neyi hesapladın da bende diyorsun
Ben olsam hep arkadaşıma ödetmem. Alman usulü yapmak daha iyi bence
Ödetmez bunda o tip var
Söz konusu dahi olamaz.
Bu düşüncede olan kız kalmadı
Vallaha bende böyleydim ama erkek arkadaşım hep bana odetti bende hadi ordan çektim
@EtiCinoo99 iyi etmisin. , karsilikli olacak
Şimdiye dek hiç ödetmedım kabul etmem
Ödemek istiyorsa ödesin
Öderse iyi olur
Erkeğin olduğu yerde kadın hesap ödemez
Ödesin
Israrı hiç sevmim
Ödetmemeye çalışırım
Ne hesapmis ya ne b. k yerseniz yiyin
Hoşuna gitmeyebilir belki
Ödeyecek zaten
İstemem