Sevgilimle nişanlanmak istiyorum, ama....

Biz 5 aydır birbirimizi tanıyoruz, ve zor olsa da gizli tutmaya çalıştık, kimsenin bilmemesi gerekiyor.. ve ben daha gizli tutmakta zorluk çekiyorum, çünkü en önemlisi babamdan gizliyorum, heran telefonunma baktığında anlaşılabilir.. veya buluşmalarımızı biri görebilir.. o yüzden sürekli içimde korku var..

bir keresinde babam duymuştu ama ben öyle birşey yok dedim.. çünkü asla konuşmama izin vermez.. Ama erkek arkadaşım beni istemiş olsa, özaman babam birşey demez. bende ona açtım bu konuyu, tamam dedi, sen istiyorsan nişanlanalım, bunu senden duymak istiyordum dedi, hem herkez duymuş olur, içimiz rahatlar dedi, anlayışlı davrandı, ikimizde heyecanlanmıştık, geçen konuyu açtım, annenle konuştunmu dedim, evet dedi, beklememizi istiyor dedi.. Bende ona bozuldum, neden, benim durumu biliyorsun dedim. oda acele ediyorsun, hemen bir günde olacak birşey değil diyor, ama merak etme seni de düşünüyorum diyor.. ona sordum neyi beklememizi istiyor diye, lafı dönderi bir şekilde. annesinin beklememizi istemesinin sebebini söylemedi, ama benim tahminim okullarımız devam ediyor, ve yaşımız daha 21 olduğu için, o yüzden ne kadar beklesek okadar iyi diye düşünüyor bence. ama sanki nişanlanıncı bekliyemeyiz.. hemen evlenelimde demiyorum zaten. alttarafı bir yüzük takılacak, ve içimiz daha rahat olmuş olacak, sizce ne yapmalıyım? çünkü artık bu gizleme olayından bıktım, onunla buluşacağımda sürekli yalan söylüyorum aileme ve çok rahatsız oluyorum..

Kendini hazır hissedene kadar o zaman daha konuşmuyalım dedim, artık 1 senemi 2 senemi beklersin dedim. eğer senin için öyle rahat edecekse tamam konuşmuyalım böyle bekliyelim dedi, geri dayanamadı, ben sensiz yapamam, seni düşünüyorum merak etme dedi... (birşey anlamadım, konuyuda tekrer açmak istemedim)
Güncellemeler
+1 yıl
Annesine sozu gecmiyormu acaba?

Cok istese annesi nisanlamazmi bizi..
Güncellemeler
+1 yıl
annesi beni cok seviyor, cok iyi birisi, benim tahminim okullarimizdan dolayidir..
Sevgilimle nişanlanmak istiyorum, ama....