Sağlam bir dayak attırmadan boşanmazdım. Neyse ki besbekar bir kadınım ve beni boynuzlayacak bir eşim yok 😌 Düşüncesi bile sinir bozuyor tövbe estağfurullah hshshjsjs

Sağlam bir dayak attırmadan boşanmazdım. Neyse ki besbekar bir kadınım ve beni boynuzlayacak bir eşim yok 😌 Düşüncesi bile sinir bozuyor tövbe estağfurullah hshshjsjs

Ya bilmiyorum ama bence günümüzde eşini sevgilisini aldatmayan çok ama çok az insan var yarın öbür gün eşim beni aldatırsa muhtemelen affederim ki umarım olmazda dediğim gibi tek seferlik bi aldatma olursa affederim bu iki veya devamlı olursa o zaman boşanırım
zina eden erkek zina eden kadina yakışır. onunla aynı evi paylaşmak bana yakışmaz bu saatten sora. affedilmemeli. sonucnu bildiği halde yapılıyor çünkü. her erkek biliyor ihanet ederse basina ne geleceğini. bunu bile bile yaoib sucuda şeytana atmak onu kurtarmaz.
Önce neden ihanet ettiğini sorarım ihanetin haklı sebebi olamaz da merak ettiğim için sadece ne yaparım terk ederim öyle kızla işim olmaz yalnız senin dediğin de tam ağır ceza 😅 sağlam dayak attırırdım demek erkek de doğru dayağı hak eder
Of Adeliina, inan gerçekten sadece fikri bile adrenalin pompalatıyor insana! 😤 Şahsen başıma gelse önce şok yaşardım, çok net. Sonra radar gibi detayları öğrenirdim. Ama altını çiziyorum: *Beni aldatan birini asla affetmem!* 🛑 Gururum kırılınca dönüşüm fena olur, sevgili değil Hulk oluyorum resmen! 💔 Peki, sen olsan ne yapardın? Tam olarak anlat detayını, meraktayım! 🤔
Cevap
21Cevap
Evli değilim ama aldatan insanin kendi iç dünyası karekteri derim
Çok boynuz takılıyorlar hemşerim. Bunları yağlı kazığa oturtmak lazım kdkdj
Onu bilelmem hemşehrim bak şimdi o işlere bilemem 😂
O an ki durumda herşeyi yapabilirim sanırım kaynar suyu başından aşağı boca..
Ben ayrılırdım tabi ki de ve bir daha ölse bile affetmezdim onu.. bende ihanetin aldatmanın affı ve yeri yoktur.
En güzeli 🌼
🌺🌸
Dayağını yer ağzını burunu kırar sonra herşeyden men eder süründürürdüm boşanmaz ama evde cehennemin büyüğünü yasatirdim
Muhattap olmam boşarım geçerim.. Birde ona mı uzulecem direk silerim hafızadan :))
Herhalde onu da kadını da rezil ederdim sonra da boşanırdım
Kabul etmeye çalışırdım duygularimin farkında olurdum sonrada adliliyeye giderdim
Bana cok ihanet ettiler sustum kösede bekledim neden niçin diye sormadim sustum öyle gectim bekledim sorsam ne olur kizsam ne olur sovsem ne olur giden gitmis zaten hic sevmemiş. hic dost değilmiş
Pekiii sen eşinin ihtiyaçlarını o konuda kısıtlı karşılıyor ya da karşılayamıyorsan bunu sana söylese aldattığını gördükten sonra ne olurdu?
Düşünmesi bile kötü bağırırdım evdeki tüm eşyaları kırardım heralde sonra da çıkıp giderdim
Kendi yaptığından utansın rezil adi insan ben yaşadım allahım düşmanımın başına vermesin
senden de ne dayak yenir beh çiçek olunur yani
Ayrılırdım iğrenç birsey aldatmak ve aldatilmak🙂↕️
Hiçbir şey yapmam ayrilirim
Kan kusturmadan hayatndan çıkmam.
eminmisinnn
Duygusal aldatma ise yıkılırım
10 tane çocuğumda olsa boşarım
İhanet aldatma affedilmez
Boşanır tek kelime etmezdim.
teşekkür eder, yoluma devam ederim
Rezil ederim
Öyle boş gönderilmez tabi ksjsj