Herkese selam.
31 yaşındayım boşandım 2.5 sene önce kızımla birlikte ailemin yanına memlekete döndüm 2.5 sene boyunca sadece kızımla ilgilendim. Sonra 4.5 ay mağazada çalıştım ama işi tam beceremediğim için geçen hafta çıkarıldım. Yaşadığım yer küçük ve çok dedikodu oluyor. Hatta mühendislik menzunh olup mağazada çalıştığım için iş yerinde küçümsendim, aşağılandım ve en sonunda kovuldum. Biri laf eder söz eder diye işten eve evden işe yol bile değiştirmedim. Babamla annemin maddi olarak durumu iyi o yüzden sıkıntı çekmedim. Ama kendi işimi yapmak çok istedim herzaman hala da çabam bunu için. Akraba vs sadece dedikodu için varlar hiçbiriyle görüşmem, konuşamam karşılasınca selam al ver o kadar. Ama bir arkadaş hatta seveceğim beni de sevecek birini istemeye başladım içten içe kimseye söylemedim ama içimden geçiyor işte. Başka şehirlerde iş bakıyorum artık. Şöyle bir bakıyorum herkes aktif herkes sosyal ben sanki yaşamıyorum 3 senedir. Depresyon, antidepresanlar geldi geçti çok şükür. Sevgiliyi geçtim arada bir çay içecek bile bir arkadaşım yok. Sıkıcı bir insan da değilim yani elimde yüzüm düzgün bir kadınım ama bir tane arkadaşım yok. Ne iyi günümü ne kötü günümü paylaşmak bir allahın kulu yok. Nasıl arkadaş edinebilirim size tavsiye verebilen olursa sevinirim. Teşekkürler
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil