Hemcinsimden hoşlanıyorum o ne düşünüyordur?

Uzun zamandır tanışıyoruz, hatta 6 sene oldu. Aslında benim Kuran kursu hocamdı. O zamanlar da severdim kendisini ama son birkaç ayda hoşlandığımı fark ettim. O da bana çok ilgi duyuyor ama hangi anlamda olduğunu anlayamıyorum çünkü sonuçta o da Kuran okuyan, namaz kılan biri ve bu imkansız gibi görünüyor. Bu arada ben de bu dini vecibelerimi yerine getiriyorum ama maalesef duygularıma engel olamadığım için bu durumdayım. Şu an kadınla aynı odadayız. Sürekli sarılıyorum, ilgi gösteriyorum, onsuz duramıyorum, o da bunun farkında, sürekli şakalaşıyoruz, ona hep ince bir şeyler söylüyorum, sana aşık oldum gibi ve o da gülümsüyor. Garip bir durum var, bunu nasıl söyleyeceğimi bilmiyorum. Ne zaman ona baksam dudaklarını yalıyor ve bu durum içimde farklı bir his yaratıyor. Dindar insanlar arasında mesafe var ve kadınlara çok yakın olmamalısınız ama o bana yakınlaşmama izin veriyor. Bazen beni kızdırmak için mesafeli davranıyor ve ben onu kendime doğru çekiyorum, gülüyor, beni kızdırmayı seviyor, sizce o ne düşünüyor? Bazen etrafımda aşırı cilveli davranıyor ve çocuk gibi oluyor. Benden büyük 45 yaşında ayrıca evli. Ne yapacağımı bilmiyorum. Onun duygularını bilmek istiyorum. Sizce ondan hoşlandığımı anladığı halde mi bana böyle davranıyor

Hemcinsimden hoşlanıyorum o ne düşünüyordur?