Kızla 1 senedir çok yakın arkadaşız ben kaldığım yurttaki kızlarla kavga edince bende bu kızla eve çıktım. E kız kıza haliyle evin içinde rahat geziyoruz yani. Ama bu kız ben dustan çıkınca falan bana bakışları değişti bir de sürekli bir bahaneyle dokunuyor. Evin içinde sutyen falan takmıyorum geliyo bir bahaneyle elliyor falan. Geçen gün okuldan kızlarla kızlar gecesi yaptık gecelik falan giydik bizde kaldık acaip eğlendik gece sıra yatmaya geldi yerleri ayarladık bununla 2 kız başka odada kalacaktı naptı etti bahaneyle benim odada kaldı. Sabah kalktı yanıma geldi konuşurken bacağıma falan dokunuyor napiçam bilemedim ya lez mi sizce. Onu kırmadan kendimden nasıl uzaklaştırabilirim
Cevabın nedir?
Sana anormal gelen bu olay kız arkadaşın için normal görünüyor. Bunu bilmediği için de fırsat arayıp sana "ne olduğunu" söyleme ya da direk olaya girme fırsatı arıyor. Senin yapman gereken eğer tek başına kalma korkun yoksa bir bahaneyle o evden ayrılmak. Ya da onun gitmesini sağlamak. Ya da söyle yani senin bu yaptıklarını kabullenemiyorum uzak dur benden de.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılOna merak edip sorabilirsin, lütfen hemen kötüye yorma bayanlar arasında bu doğaldır ama cinsel organına falan sürekli elliyorsa o zaman bu duruma onu kırmadan DUR demen lazım. Evin içinde eğer rahatsız oluyorsan silikon sutyen takabilirsin onlar rahattır göğüslerini sıkmaz ve uçları belli olmaz.
00 Yorumla
Lez degilim ama kizlarin sezgileri hicbir zaman yanilmaz bu konularda unutma! Kesinlikle senden etkileniyor cunku sen durduk yere lez olmadigin halde boyle bir supheye dustuysen bayagi belli ediyor demek ki hislerini. İstemiyorsan mesafeni koymalisin bence
12 Yorumla
Soran+1 yılYa istemiyorum ama kirmadan nasil belli edebilirim acaba
+1 yıltöbee yaa bu kızdan uzaklaş başka eve çık hayatını kaydırcak sapık laa bu kızzz tepkini göster elleme oramı buramı de onun yanındada kapalı giyin dikkatini çekme
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
17
Cevap
60Cevap
Bence kızda bir anarmollik var belli normal kız kıza olan arkadaslar bu gib yaklasımlardan uzak durur bence kızı cekecen kenara akıllıca konusacan zaten kız yavas yavas kendılıgınden acılır bır bak once bır yoklama cek konuyu leslerden bahset dekı ılgini cekiyormu fılan konusdur tavsiyem budur
00 Yorumla
+1 yılOrganı olmadığı için kıçını da yırtsa bir şey yapamaz. Kızların ciddi bir çoğunluğunda bu vardır. Hatta 5 kadından ikisi biseksüeldir desek abartmış olmayız. Ancak gizlilerdir ya da çevrelerinde anlaşılmıyordur.
04 Yorumla
Soran+1 yılYa bir sey yapacağından degil tabi. Ama yakin arkadaşım sonucta o tarz seyler dusunmesini istemem.
- +1 yıl
konusunu konuşmazsan açılamaz zaten varsada.
Soran+1 yılBugun bir etek gosterdim almak icin. O da evet tam sana gore cok yakisir kalcalarina oturur süper olursun gibi seyler soyledi. Direk acilmiyor ama surekli ima ediyor yani artik dedigin gibi konusmam lazim.
- +1 yıl
Lezlerde de biz erkekler gibi kalça severlik oluyor. Sana zararı yoksa çok takma derim.
+1 yılbiseksüel ya da lezbiyen olabilir temasa giriyorsa
farkettirmeden konu açıp ağzını yoklayabilirsin yoksa sen tepki koymazsan belki daha ileri gidebilir :)00 Yorumlaaynen olabilir. araya mesafe koy. mesela canım yanlış anlama ama ben bana böyle dokunlmasından hoşlanmıyorum de. nolck snki
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSutyensiz gezersen tabi oyle olur biraz resmiyet olsun evde. tek olmadigim surece atletle oturmam bile sizin evin ortaminida merak ettim sutyensiz kızlar wuuuuuu
04 Yorumla
Soran+1 yılYahu ne var kizlarin çoğu evde takmaz yani. Cunku 20 yasina kadar gelisimi devam eder. Ayrıca sicaklarda insanin hic takasi gelmiyor.
Cevap sahibi+1 yılEvde tarzan gibi gezmiyorsun degilmi yani ustune biseyler giymek lazim olmaz oyle ondan sonra o kizla ugrasirsin herseye ragmen kiz olmak iyi o kadarinada katlanicaksin talep var ister arz et ister etme kiz olmak avantajli erkeksen hersey dert :(
Soran+1 yılYahu hic olacak sey mi 😂Cirilciplak gezmiyorum yani. Sutyen giymeden tisort giyiyorum ustume
Cevap sahibi+1 yılHaaa iyi bari ya 😎
birden erkeklerin evi gibi dusundum 😊
Sorun etme bu kadar biraz daha uzak olmaya calis evden tasinmaya degmez daha kusursuz birini bulacagini bilemezsin
- Aile & Toplum konusunda 422 cevap paylaştı.
+1 yılYani bu anlattıklarına bakılırsa sana yazıyo bildiğin ama lez değilde bisexüel de olabilir birine aşık olduğunu falan söyle belki uzaklaşır :) Bide duşa girince deliği havluyla kapat :D :D
00 Yorumla
+1 yılahaah evet biraz lezlik var.. ya da seni çok seviyor.. de sen lezmisin bana niye öyle davranıyon de?
00 YorumlaBence yanlış düşünüyorsun sonucta ew arkadsin bir kizla ayni odada kalacağına seni daha yakin bilmiş yani sonucta yan yanasiniz size gelenler misafir belki bir kusuru vardirda senle paylasir kalkip misafir olan biriyle paylascak değil heralde
00 Yorumla2 erkeğin sevişmesi ile iki hatunun sevişmesi aynı sey çünkü ikisi de dogurmaya engel
02 Yorumla
Soran+1 yılYok benim açımdan oyle bir sey olmaz. Izin vermem yani
lezbiyen birinin olduğu bir film aç izlerken de ay lezbiyenlik hiç bana göre değil. s. s de anlar.
15 YorumlaYanında erkek muhabbeti aç. Erkeklerin beğendiğin fiziksel özellikler, n, onları ne kadar çekici bulduklarını falan anlat. Direk konuya girersen ve yanılıyorsan ayıp olur.
00 YorumlaUlan millet bulamazken bunlar istemiyor! Ayıptır günahtır!
26 Yorumla
+1 yılKendine acilinden ERKEK bir sevgili yap. O zaman biraz mesafe koymuş olursun bence aranıza :)
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılBaşka bir ev bul. Eğer rahatsızsan taşın yanından...
00 Yorumla ne varki bunda en fazla biseksüeldir senin için de yen ve güzel bir deneyim olur bence denemelisin.
03 Yorumla
+1 yılbelki senin vücudunu beğenmiştir
kendince demiştirki bu bayansa ben neyim ben bayansam bu nedir? deyip o yüzden dokunmuştur :)
( birazcık polyannacılık oldu sanırım )00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞu @RedLine07 nasıl bir pisliktir , siteden uzaklaştırılsın artık. Taman gay olabilir saygı duyuyorum ama başkalarına sulanamaz , yazdıklarını bir bilseniz şok olursunuz. Ahlaksız , g*tçu ipne.
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 919 cevap paylaştı. Kızlar arasında bu normal bir durum. Korkacak bir şey yok.
11 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılevin içinde sütyen takmadan gezmen biraz ilginç. benim ev arkadaşım dal daşşak gezse evin içinde kovarım yavşağı
33 Yorumla
Soran+1 yılCanim ciplak gezmiyorum. Sutyen takmadan ustume tisort giyiyorum
- +1 yıl
hahahahahahha
hem haklı hemde yarıldım gülmekten laannn :D
Cevap sahibi+1 yılbelkide sana öyle geliyordur lez ya da biseksüel değildir
+1 yılkız olmak ne güzel l*n rahatça elliyor okşuyor ohh negüzel.. bak hala soruyor benden mi hoşlanıyor diye :D keşke ben o hatunun yerinde olsam :D
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvde ciplk dolanilmaz bu bir evde olsanda melekler cinler de seni goruyo. Haya edin biraz. sen bir giyinde ilk sonrasini kendin gorursun
12 Yorumla
Soran+1 yılYa şaka mısınız nesiniz ya. Evde tek basimayken bile ciplak dolasmam. Ic camasiri giymeden sutyen giyiyorum
Cevap sahibi+1 yılSakaysa gul. Dikkat et kendine
+1 yılBence lez olmayabilirde ama bu lezliye dayanıyor ilişki yaşamalı arkadaşına bir erkek ayarla lez ise başka bir yöntem bul :)
00 Yorumlaempati kuruyorum.. ben olsam kesinlikle kabul etmem hatta kanlı bıçaklı kavga bile ederim yani.
02 Yorumla
Soran+1 yılYa yok insanların kendi tercihi. Ama bana karsi olmasini istenem yani ayni evde yasiyoruz sonuçta offf...
+1 yılolm sizin kafanız<mı güzel l*n bide ciddiye alıp cevaplamışlar kamilmisiniz lamn siz kız yazmış resmen senarya
12 Yorumla
Soran+1 yılArkadasim ne diye boyle bir senaryo yazayim. Insallah basina gelir de o zaman gorursun ne diyim ki
- +1 yıl
başka filmlerde görüşmek üzere güzel filmler :d
- Aile & Toplum konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılSen böyle yazınca kızın yerine kendimi koydum ve empati kurdum, senin için nelere katlanmış... :)
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkarşılık ver sen de, kız kıza ortamlarda çok karşılaşılan bir durum. muhtemelen lez değil de biseksüel. yani geçici bir durum, erkeği olmadığından arayış içerisinde. seviş gitsin, rahatlat kızı :)
00 Yorumla
+1 yılErkek ile erkek iğrenç kız ile kız eh erkek kız mükemmel yani bence biraz yaklaşmayı dene :D
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,6b cevap paylaştı. lezse de bak bissürü erkek var falan de niye bunu seçiyosun de olmadı bana gönder ben kararlarını değiştiririm
00 Yorumlabence sen lezsin, oyle olmasa boyle bir suphe aklina gelmezdi geldiyse de hemen ondan uzaklasirdin oysa sen cevap ariyosun ustelik evet cevabini duymak istiyorsun.
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsenden hoşlanıyorsa sana aşıksa bu yaptıkları açıklayıı oluyor sanırım
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılboşveer bence daha ortada birşey yok yani var mı yoksa hadi değilim derse ya da senin bunu öğrendiğini duyunca hadi üstüne gelirse:DDD? owwww
10 YorumlaGecelik partisine beni nie çağırmadın ben seni korurdum
01 YorumlaAile & Toplum konusunda 442 cevap paylaştı. Erkek muhabbeti yap o çocuk hoş bu çocuk yakışıklı.
10 Yorumla
+1 yılÖyle gibi duruyor, çözüm ise bir sevgilinin olması, ya da bir erkekten hoşlanıyorum falan de.
00 Yorumla
+1 yıllez davranışları. oturup konuşarak aranızda halletmelisiniz bu şekilde sürmesi kötü
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende böyle bir ev arıyorum kirayi ben vereym siz tek oturun :D
02 Yorumla
Soran+1 yılOff of siz gecin dalganizi...
Cevap sahibi+1 yılCiiddiyim ama :/
Gizli Üye(30-35)+1 yılSaçmalama lütfen sadece sıcak kanlı yakınlasmayi seviyo yakın olmak istio sana belli ki seni sevio ama diğer anlamda arzulamio bence
00 Yorumla
+1 yılLez olsa nolcak zararı mı var ya? Dalı yok budağı yok işte deneyim deneyimdir :D
10 Yorumla
+1 yılO yaslarda oledir ve sen yanassan ona belkide yutar seni:)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa öyle ise bile alt tarafı sevişirsiniz, iyi bir deneyim olur, endişelenme :)
00 Yorumla
+1 yılarkadaşın değil ama sen lez olabilirsin :)
14 Yorumla
Soran+1 yılNiye oyle dusundun ki? Öyle olsam rahatsiz olmazdim ayrica.
- +1 yıl
evin içinde, banyodan çıktığında filan , neden vücudunu sergiliyorsun ona?
sen ona gereken tepkiyi versen oda sana yanaşmaz artık... ama kız senin memeleri tutup sıkmış, sen bişe yapmamışsın..
Soran+1 yılYa ben daha once yurt ortaminda da kaldim 4 kisi bir odada kalıyoduk ister istemez giyinirken falan birbirimizi gordugumuz zamanlar oluyordu. Artik alismistik birbirmize yani ama o ortamda boyle rahatsiz olmuyodum. Onun rahatligi vardi ustumde biraz bir de yakin arkadas olunca. Ayrica ciplak gezmiyorum bornozlayken görüyor. bir de gelip mememi pat diye sıkmıyor bir bahane buluyor mesela geliyor ya sen sutyen takmadin mi yine de cok dolgun bakiyim bir falan garip garip hareketler
- +1 yıl
seni ve fiziğini beğeniyor demek ki... güzel mi peki memelerin?
+1 yılOna niye sormuyosun madem yakın arkadaş oldunuz?
00 Yorumlabence araya yastık koy o anlar
02 Yorumla
Soran+1 yılAyni yatakta yatmiyoruz zaten
+1 yılLez mi bilemiycem ama normal degil orasi kesin :)
00 Yorumlaarkadaşın değil ama ben senden şüphelendim
01 Yorumla
Soran+1 yılNe açıdan
+1 yılhmm sevgili yap kendine :)
05 Yorumla
Soran+1 yılOyle kolay sanki sevgili yapmak
- +1 yıl
erkek olsan ablayacağım zorluğunu da sana ne zorluğu var anlamadım 5-10 çocukla canımlı hayatımlı konuş biri ağa takılır hepsi utangaç olacak çekingen olacak değil ya içlerinden bir tane yırtık çıkar
- +1 yıl
anlayacağım*
Soran+1 yılSirf böyle bir durum icin sevgili yapasım gelmiyor hoslandigim kimse yok ki
kzıı bana yönlendır anlasırız assdf
04 Yorumla
Soran+1 yılSen de mi lezsin? Peki sence bu kiz oyle mi yoksa bana mi oyle geliyor
Sen de aynı şeyleri ona yap bakalım ne olacak
00 Yorumla
+1 yılbir bahane bul ayrı eve çık
00 YorumlaBelli olmaz ama yapisirsa sasirma hazirlikli ol
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 954 cevap paylaştı.
+1 yılRahatsız oldgunu anlat
01 Yorumla
Soran+1 yılTamam da nasıl. Onu kirmadan nasil anlatabilirim
Benim kide kalçamı elledi
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 874 cevap paylaştı.
+1 yılaçık açık konuş net cevap al
00 Yorumla bence hemen mesafeni komalısın ona karşı
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 500 cevap paylaştı. Uzaklaş, seni de o yola sürüklemesin.
00 Yorumla
+1 yılDenemeden bilemezsinki
00 Yorumlabir zarf at anlaşılır
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılo eve ben gelsem ben de lez olurum
10 Yorumla
+1 yılyol yakınken uzak dur bacım :D
00 Yorumlagöğslerni göstert etkilenirse..
00 Yorumla- Devamını Gör (17)
Devamını Gör(62)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem