en yakın arkadaşım benden hoşlandığını söyledi. onun homoseksüel olduğunu bilerek sordum, bana dedi ki görüşümü değiştirecek kadar güzelsinmseni arzulamayı kendime yediremiyorum gibi şeyler dedi sizce değişmiş olabilir mi?
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Gerçekten gay biri durduk yere bir kadından hoşlanmaz. Rol kesmiş sana.
başından beri gay değil mi diyorsunuz yani
Çok büyük bir ihtimalle.
bu kötü oldu işte
Bu cümlenizden onun gay olmasına güvendiğiniz için ona karşı rahat davrandığınızı seziyorum.
aynı yatakta yattık
Wow. Siz baya baya güvenmişsiniz.
4 senedir en yakın arkadaşım
Arkadaş olarak görüyorsanız ona göre bir mesafe koyun. Daha fazlasını istemediğinizi dile getirin.
deneyeceğim teşekkür ederim
Hayır sadece gözü çok aç. Olaylara saf bakarsan kötü vurulursun
nasıl yani açar mısınız
Yani eş cinsel birisi çok afedersiniz size o göz ile bakmış amacı da o şeyi yapmak üslubumu bozmak istemem. Kötü niyetli bence uzak durun. Zarar gelebilir size
doğru söylüyorsunuz çok teşekkür ederim
Rica ederim. Buradakilere dikkat et erkeklere aklı ile eli aynı yerde hepsinin kötü niyetli hepsi. Danışmak sormak istediğin bir konu varsa ekleyebilirsin elimden geldiğince yardımcı olurum
yazayım size ben
Sanırım erkeklik hormonları devreye girmiş ki bu iyi bir şey
bence onunla alakasi yok erkeklerden hoşlanması normal bi durum
Tüm eşcinselleri seveyim uza yıkık kız git vurduranla sevgili ol ya midesiz yoksunları bir bitmediniz
anlayamadım?
Küfür ettim de seveyim'e çevirmiş site
küfür edilcek bi mesele yok saygı duymak zorundasınız
Ahhahahhahahhahah saygı mı onlar yürüyüşlerinde çok saygı duyuyor ya bize.
tartışmayalım isterseniz herkes herkesin görüşüne saygı duymak zorunda
Aynen çocukları iğrenç propaganda filmlerinde oynatacaklar sonra da saygı bekleyecekler. Asla böyle bir şey yapmam. Bir Ateiste, Deiste veya başka birine saygı duyarım. Hangi partiye oy attıklarına da saygı duyarım fakat bunlara asla saygı duymam. Umarım pişman olmazsın
iki insanin birbirini sevmesi sizi neden bu kadar rahatsız ediyor
Bana zararı olmayana dokunmam fakat sokakta saçma salak hareketlerle başımı ağrıtırlarsa acımam. Topluma zararı olmayanlara asla bir şey demem fakat dediğim gibi o masum çocukları kullanmaları ağrıma gidiyor. Bu kadar basit
çocukları kullanan insanlar tabii ki normal değil ama bu doğuştan gelen bir şey ve çocukların bunu bilmesi kendi seçmesi gerekir belli bir yaşa geldiğinde öbür türlü eşcinsellerin kimseye zarar verdiğini görmedim ben şahsen
Hayır bunlar eşcinsel olmayan çocukları da o yola çekiyorlar burasından bahsediyorum ben. Bir de tedavisi olunacak bir şey. Tamamen kişiye bağlı yönelimini durdurmak. Bir tane kız vardı okulda, kızlardan hoşlanıyordu. Fakat bundan vazgeçirdik onu şuanda da tedavisini oluyor. Bunu ilerletmeyip, tedavi olsalar ne güzel olur işte.
tedavi derken? beyefendi bu bir hastalık değil bu duruma şu şekilde bakmayı keser misiniz?
Hormon bozukluğundan bahsediyorum eşcinseller mikroptur gözünden bakmıyorum anladın mı hanımefendi?
anlamamayı seçiyorum beyefendi
Zaten doğru bir şeyler söyleyince sizin filtreden geçmiyor.
BEYEFENDI ALLAH ASKINA YAZDIKLARIMI OKUYUN BOSA ANLATMIS OLAMAM YA
Tamam Ablacım sen haklısın ne diyeyim ben sustum bundan sonra da karışmam
umarim anlamissinizdir da kendi halinde yasayan insanları linc etmezsiniz
Yok vahşi değilim korkma. Bana dokunmayana asla ağzımı açmam fakat sokakta bağırıp çağırırlarsa ve çocukları iğrenç ideolojilerine kurban ederlerse canlarını yakarım haberin olsun
kimsenin öyle bi şey yaptığı yok tek dertleri insanların bu duruma sizin gibi bakması o yüzden bangır bangır bağırıyorlar
Aynen onun için GENÇ AŞIKLAR adı altında çocukları zehirliyorlar ve propaganda filmlerinde oynatıyorlar. Dostum senin arkadaşın gey ise ve hafif de yakışıklıysa ve de azcık samimi ve iyi görünüşlüyse burada gelip onu savunmanın bir manası yok.
bütün eşcinselleri savunuyorum her eşcinsel kötü diye bir şey yok
Zaten yarım saattir diyorum ya eşcinselliğini kendisine ve partnerine saklayana bir şey demem anladın mı? Ama gelip sokaklarda da başımı ağrıtmalarından nefret ederim
güzelliğini merak ettim. tercih değiştittirecek kadar
evet böyle tanımladı
ben de lez mi olsam senin için :)
beyefendi mavisiniz!!! 😅
tamam önce kız olacağım sonra lez :)
ne farkediyo?
mavisiniz deyince öyle yazdım. şu an kız değilim yani :)
biliyorum lezbiyen olmak dediğiniz için mavisiniz dedim ben
Burdaki ana tema senin için olmasuydı :)
anladım teşekkür edeirm 🤍
neye karar verdin peki?
Bu kadar da yürümez ki insan
🤪🤪
@_GAYGünlükleri_ şakaydı tabi ki. Zaten burdaki herkesin amacı da uhrevi
Erkekleri tanırım kanka :D
@_GAYGünlükleri_ ona hiç şüphem yok :) kızın derdine çare bulun o zaman :)
Kahin miyim ben :D O arkadaşı muhtemelen biseksuel gay biri öyle pat diye kıza ilgi duymaz yeni farketmiştir bisek olduğunu
@_GAYGünlükleri_ karı kız düşürmek için numara yapmış ya. Erkekleri tanıyan bunu da bilir. Kızlar çok merak ediyor öyle şeyleri. Popüler oluyorlar :)))
Evet öyle tipler de var tabi tuhaf bir durum sırf ilgi çekcem diye eşcinsel erkek gibi davranmak saçma zaten gay gıbı davranma dıye bişe yok aslın da
@_GAYGünlükleri_ mesela sen :)
Mesela sen derken
en başından beri belki de gay değildi sana daha yakın olabilmek için böyle bir şeye girişmişti
ay ciddi misiniz
evet çok ciddiyim kızlar genellikle gay arkadaşlarının yanında daha rahat olurlar giyinirler ederler özel şeyler paylaşırlar bazı kötü niyetli insanlar da kızların bu bilgilerinden istifade etmek ister
evet beraber aynı yatakta uyuduk bile, benden hoşlanacağını düşünmedim.
dediğim gibi büyük ihtimalle hepsi yalandı senin yerinde olsam bütün ilişkimi bitirridim durum kritik !!!
öyle yapayım ben teşekkür ederim
rica ederim eğer yardımcı olabildiysem ne mutlu bana
oldunuz çok teşekkür ederim
rica ederim bu arada sormak istediğiniz şeyler için bana yazabilirsiniz ekleyip burdaki de her erkeğe güvenmeyin lütfen
Mümkün değil değişmez
O zaman biseksüeldir gay olduğunu sanmam
bana homoseksüel olduğunu söylemişti
Bilmiyorum çelişkili biraz güven vermedi bana pek
Seviş. gor. bakalim değişmiş mi
arkadaşımla mı 😳
Ever ne olacak belli ki ilgisi çekmiş senin dikkatini
arkadaşımla yapamam ki o gözle bakmadım hiç
Herifin tercihini değiştirecek kadar guzelmissin merak ettim
abartılacak kadar değil tabii ki
Gay birisi bunları dedi ise iyisin
Biseksueldir yeni farketmiştir muhtemelen