Süpersiniz💣
KızlarSoruyor'da aşk olur mu?
Süpersiniz💣
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Soru çok açık ve net! Buyrun, sizce mümkün mü?

1-1,5 seneye kadar hiç bir Sosyal medya kullanmamış biri ve Kavramsal olguları irdelemeyi seven ama sanal dünyada bu işlere hiç girmemiş biri olarak Soruyu size atıyorum 💣 ….
Düşünce ve Tecrübeleriniz neler?
Sanmıyorum. İnternetten doğan ilişkilere karşı önyargılıyım, her şey olabilir.
Unuttuğum maddeler varsa siz de ekleyebilirsiniz tabi. Bunların gerçek hayatta da olduğunun farkındayım ama sanalda en çok borusu öten tipler genelde karakter açısından en itici tipler çıkıyor benim gördüğüm kadarıyla. E sanal mecrada bulunmak istemeyen bir bu kadar insan daha var, aradığımız insan onların arasında da olabiliyor. Ama istisnalar kaideyi bozmaz, internetle tanıştığım günden beri sanal ortam sayesinde bırak eşi sevgiliyi, bir kankam bile olmadı.
Güzel soru öncelikle.
Bazı sorularda cevap yazmadan önce diğer cevapları okuyorum. Şaşırmadım tabi ki üyecikler yine kendi bindikleri dalı kesmişler. KS'nin ve sanalın müdavimleri oldukları halde, kullananlara acımadan vurmuşlar. Çok net söylüyorum. Sanal alemde takılıp, zanan geçirip de kullananları eleştirenlerin zekasından şüphe ediyorum.
Kim bu sanalın kullanıcıları, Mars'dan falan mı bağlanıyorlar? İçimizdeki insanlar.
Sanalla reel yaşam arasında ki tek fark da sanalda daha filtresiz oluşumuz. Bu da kişiye göre değişir ama insanların kabullenmek istemediği tek fark bu.
Reelde oto kontrol üst seviyelerde aile, çevre etkisi sebepli. Sanal mecralar ise sınırsız bir deneyim sağlama fırsatını veriyor kullananlara. Bundan daha büyük bir tanıma fırsatı var mı?
Karşı cinsle iletişimi nasıl, herhangi bir konuda düşünceleri neler, herkesden gizlediği gerçek benliğini ne/neler oluşturuyor?
Bu tarz soruların cevabını sormadan bulabileceğiniz tek yer sanal alemdir. Çünkü reelde herkes yüzünde maskeyle dolaşır. Asla gerçek cevaplara ulaşamazsınız.
Bir insanı tam olarak tanımlayabilmenin yolu ya birlikte yaşamaktır, ya da sanalda tanımaktır. Tabi bakmasını ve görmesini bilene.
Birlikte yaşadığın zaman bizim toplumda karı /koca oldular gözüyle bakılır, aşırı değer kaybı yaşanır. Bu sebeple tasvip ve tavsiye etmem..
Wow teşekkür ederim detaylı yorum 🌹🌷✨
İlk anda aşk tabi olmaz. Ama arkadaşlık olabilir ve bu arkadaşlık reel dünyaya taşınabilir sonrasında aşka dönüşebilir. Yoksa buradaki insanlar da reelde olan insanlar. Kendini gizleyen saklayan her yerde saklıyor. Yapmak isteyen reelde de sanalda da yapıyor ne kötülük yapacaksa. Böyle düşünürsek mesela reelde bile insan olan zor bulunurken sanalda hiç bulunmaz demeli ve hepimiz sonsuza dek bireysel yalnızlık içinde yaşamalıyız.
Aşk olmaz ama tanışmak için neden olabilir. Oda pek güvenilir değil bence. En azından Türkiye gibi bir ülkede...
Anladım ama istisnalar mümkün olabilir mi
Benim için zor bu konuda eski kafalıyım. :) Bu arada eic için teşekkürler
Ben teşekkür ederim katılıyoru. Çok zor aynı kafadayız
Cevap
16Cevap
Denedim, olmuyor. Boynuz riski çok yüksek, konuştuğunuz kişi evli de çıkabilir. Boynuz veya evli sevgili olayını yaşamadım ama yazanları gördüm. Korkunç bir şey...
Yani sanal dünyada dolandırıcı sayısı çok
Sen peki nasıl denedin
Bir adet sevgilimsi bir şey oldu. Hiç buluşmadan ayrıldım. Bana göre biri değildi 🤷🏻♀️
kızlar soruyordan aşk falan olmaz.
Siteye ilk üye olduğumda bir soru açılmıştı. KS de tanışıp nişanlanan bir çiftin fotosuydu. Onlardan öncede bir çift evlenmiş. İlk geldiğim zamanki KS ile şimdi ki KS bile çok farklı.
Insanların nerede karşılaşacağı belli olmaz. Ama söz konusu KS olunca işler değişiyor. Bende daha önce hiç sosyal medya kullanmadım. İlk defa burası... Sanal dünyayı çok garipsemistim başta.
Ama gördükçe...
burada aşk olmaz. burada tanışıp reele taşısan bile olmaz. Güven, şüphe, yalan...
Yok burdaki aşklar sadece laylaylom olur.
Evliyim..
@DeaconnFrost eee
Az sabır
@DeaconnFrost yok abi anlamadım.
Pardon, seni karıştırdım
@DeaconnFrost önemli degil
olmaz sadece burada degil sanaldan hic kimseyle olmaz kanli canli gördüğün insanlar yaninda ne naneler yerken buralar hic olmaz senin gibi düzgün karakterli icin hic olmaz
İnsan seveceği insanı ilk canlı görmek ister … sanaldan bir mesaj veya fotolarla değil
kesinlikle hep bu kafadayim
Eski sevgilisiyle konuşurken (eski sevgilisi de buradaydı) benimle de konuşuyormuş ayrıldıktan 4 5 ay sonra kızın yorumlarından fark etmiştim. Ayrıldık aramızda hiçbir şey yok diyen o iken onu ayartan ben oldum🙄 yani diyeceğim o ki burada ruh hastası o kadar fazla kiii. Gerçek hayatta güzel bi aşk yaşayacakken burada enerjinizi harcamayın, değmez. (düşün kız hakkımda hala saçmasapan yorum yapıyor ama konuşmuşluğum, muhatap olmuşluğum bile yok yani😂)
Çok net yorumun için teşekkür ederim. Sanal ile Gerçek her konuda ayrım yapmak önemli…
Rica ederim🌸
Hayatta olmaz diye bir şey yok , bazı şeyler nasiptir kısmettir , ama burada aşk yaşamak gerçekten çok riskli çünkü herkes sokağa bırakılmış şüpheli paket gibi kimin içinden ne çıkacağı belli olmuyor 😂 😂 🙈
Asla 👎🏻 diyorsun ama asla asla dememek lazım da diyorsun
Asla demedim ki ben hayatta olmaz diye bir şey yok, burada aşk yaşamak çok riskli diedim
Lütfen yorumu dikkatli okuyalım
Çok riskli ama asla da dememek lazım diyorsun
İhtimal düşük olsada bazı şeyler nasiptir iyi bir insana denk gelirsin burada tanışıp evlilik davetiyesini atanı da gördüm
Wow gittin mi düğüne 😅
Nasip konusu doğru
Hayır gitmedim 😄 anlatmak istediğim şey buydu işte nasip bazı şeyler , gönül bu nerde kime konacağı belli olmaz
Evet, bazılarınız serseri mayın gibi dolaşıyosunuz mesela. Bak ben evlendim burdan. Ama sana b. klu mayınları da anlatırım. Flflfl
@DeaconnFrost nasıl evlendin mi?
Nasıl evlendin anlat
Anla @r_engarenkyollar çekirdekleri hazırla ekibi topla 😂🎊🎉✨
@almanprens anlatiyim ayıpsın. Bende çekşrdeklik, kahvelik keyifli muhabbet çok aslında da, denk gelinmedi pek.
İş çıkışı anlatiyim. ses atarım belki yazamam
@DeaconnFrost anlat merak ettim
Az sabır
@DeaconnFrost 👍👍😊
@DeaconnFrost Mutluluğunuz daim olsun 🤗☺️
Tam soracaktım ki son anda söylediğinden anladığım KS ye girmek yasak eşin de kullanmıyor doğru mu?
@Pırasalıbörek aynen öyle. aslında, yasak olmayan yerlerde daha tehlikeliyim :)
@DeaconnFrost mutluluğunuz daim olsun inşallah 🙏 gayet güzel ve net açıklamışsınız ağzınıza yüreğinize sağlık 🙏🌺
teşekkür ederim, de sanki gazete töportajı gibi oldu seninki :D zaten merak ettim diyip en son senin bakman da garip oldu :)
@DeaconnFrost hayır yaa olur mu öyle şey ben ilk attığınız anda dinledim ses kaydını ama belki atar devamı gelir diye bölmek istememistim o esnada , oyuzden arada kaynadı aslında diyebiliriz , birde dediniz ya pazartesi cevap verebilirim ancak diye 😂 eve gidiyorum dediniz
Daha tam sorularımız bitmedi bile 😂😂
:D asdlaşdsk şlk yattığım yerde gülüyoru yorumuna ya :D :D :D , rengarenk hanım.. :D
bak, içimden dedim ki, kesin pazartesi dedim diye böyle yapıyodur, sonra dedim ki, yok canım dinleyip geçmiştir :D :D :D walla, güzel, eğlenceli bura :D
soruları tahmin ediyorum :D buyrun
@DeaconnFrost kim gülüyor eşiniz mi 😂😂
hayır :D o yatak odasında kızımla uyumaya çalışıyor. :D o gülmez :D
@DeaconnFrost sen napiyon yaa 😂 yasaklı işler peşindemisin yine 😂😂
yoo :) müzik indiriyom, sürekli netten yemiim diye :D
@DeaconnFrost hee iyi bari 😂
sorması ayıp, sen napıyosun peki bu saatte :D
@DeaconnFrost soru cevaplıyorum , gelen bildirimlerime cevap veriyorum efenim 😂
hıı hıı :D
@DeaconnFrost ne hı hııı
Herkesi kendinle mi karıştırdın acaba 😂
hahaay. yok ya , burada bişeyim yok. 2 hafta önce gitti sebepsiz, süper anlaştığım biri vardı. ya yakalandı, ya başka bişey :) avara takılıyom :)
@DeaconnFrost eee daha ne ozaman buna rağmen ben size bir şey demiyorum , siz bana neden hı hııı diye cevap veriyorsunuz tanımadan etmeden
Ben burada aktif çok bilinen sevilen bir fenomenim herkes tanır burada beni bu şekilde cevap yazmanız hiç hoş olmamış
Bizim hı hııı ' lık konular la ilgimiz işimiz olmaz ne ise delikanlı gibi ortadadir
Bu kadar aşırı tepkiye gerek yok ya :)
İlgin olsa bile, kşm kimi neden yargılasın, herkes insan
Neden olmasın diyorum bazen. Sonra bi kaç dengesize denk gelip tüm sitedekileri aynı kefeye koyuyorum
Kötü niyet çok
Demgesize denk geliyosam, vi çekim var demektir.
Ben de yıllardır YouTube dışında sosyal medya kullanmıyorum. Buraya geleli de1 ay falan oldu.
Neden olmasın?
Burada insanların sosyalleşmesine ve tanışmasına vesile olacak çok etken var.
Bir soru, bir cevap derken tanışmak için ilk adım atılmış ve kim bilir belki de bir ömür filizlenecek o güzel aşkın, sevginin ve muhabbetin tohumları ekilmiş olur.
Mesela ben 10dk. önce evlilik teklifi yaptım.
İçimden geldi, hissettim ve yaptım.
Dilerim aradığımız mutluluk bizi cevapsıza düşürüp görüldü atmaz.
Hayır olmaz 😂😂 şöyle olur tanışma flört diyeri de beli 😂🤣
Sonra geri terk ederler ve böyle devam eder ama eskiden burada tanışıp evlenen de olmuş
Sen evlenir misin?
Sanmıyorum ya senelerdir bu sitedeyim çoğunluğun derdi makara kukara veya bel altı yani ama çok iyi ve kaliteli insanlarda var konuşup sohbet edebildiğim iyi analiz etmek gerek ☺️👍🏻
✨🌷
Güzel soru. Aslında günümüzdeki şartları göz önüne alırsak olmalı. Ama benim umudum yok. Gerçekten böyle ortamlara girip hakikaten ciddi anlamda iletişim kurmaya çalışan insan sayısı çok az.
Gerek var mı?
Yanlış yoruma gitmiş. Teşekkür ederim öncelikle yorumunuzun güzelliği. Aslında teknoloji devrinde olması gerekirken ortam çokta müsait değil diyorsunuz
Evet. Çok çok, kalitesiz bireyler var. Ben X ve Facebook u denedikten sonra burayı da koklayım dedim ama burası da bir başka değişik. Evet ciddi olarak soru soranlara yanıt veriyorsunuz, sosyalleşme var ama öyle, kafama uygun birini bulurum, sevgi, aşk vs. Ben % 10 ihtimal belki veririm.
Hayır ne aşkı ne sevgisi burdan sadece toksiklik çıkar böyle takıntılı eski sevgili ya da flört istiyorsanız yapabilirsiniz tiksinç verici oluyor vvbvnbbgnb böyle yorumlarda görünce ıykkk ne kadar cinsiyetçi bi 0ç diye içinizden geçiyorsunuz.
Askin nerden gelecegi belli olmaz
Buyuk konusmamak gerekiyor ama sanal asktan olmaz bence
Sanal toprakta doğru tohumlar çiçek açmaz
Sanmam çoğu kişinin burada neden hesap açtığı belli binde bir belki
Sağlıksız ortam
Güvensiz
Kesinlikle bu işlere girme sanal ne ya? Noldu gerçek dünyada yaşamıyor muyuz gör tanış karşılıklı otur bı kahve iç o şekilde taniyabilirsin o kişiyi sanal olmaz çok aşırı sacma
Wow
Harika insanlar kanal değil öyle bir şey kastetmedim ama mecra sanal
Sen diyorsun ki sanaldan kop kahve iç gerçeğe taşı o zaman tanış
Katılıyorum Peki hiç buradan biriyle kahve içtiniz mi
Reele dönmedikten sonra boş ama ciddi güven gerektiriyor
Zor bir kere zaten uzak mesafe zor, ama oladabilir
Hem de en tutkulusundan:d
Wow iddialıymış haha
Yani sosyal dinamiklerin tavan yaptığı bir yer neden olmasın ki ama ben aşka inanmıyorum
Sosyal medya değil genel olarak aşk mümkün değil çünkü aşk kavramında sorun var diyorsun
Aşk kavramı genel olarak yanlış algılanıyor bence bu durum değişene kadar gönülden sevmenin ne olduğunu öğrenmesi gerekiyor insanların
Kesinlikle
Uzun uzun yazmaya analiz yapmaya gerek yok.. Cevap basit... İnsanın olduğu her yerde aşk olur... :))
Sürekli evde olursam sosyal hayatım olmazsa sanal ortamda cok vakit geçirsem kızlarsoruyor veya başka bi sosyal medya hesabından yapabilirim
Hayatımda canlı olarak görmediğim birine duygu hissedemem önce görüştür bana göre sanal saçma eski kafalılardanım diyelim
Olur.9 yıldır dewam ediyo. meyvesi de war.
Ama o.. puluk yapan çok daha fazla.. teşhis edebilirim..
Hiç yaşamadım ama sadece sanalda kalırsa olmaz. Buradan tanışıp reelde devam edilebilir belki bilemiyorum zor
Talip varsa görüşebilirim Antalya'da yaşıyorum elime kız eli deymedi namuslu şerefli biriyim. Yalan söylediğimi düşünen varsa hodri meydan
Denedim olmuyor altı ay sürdü
Aslnda aşkın beni nerede bulduğu degl nerede beni kimin buldugu daha önemli
Olmaz demek isterim ama bazı insanlar denk gelir kaliteli kendini bilen birisi nasip çıkabilir.
Evet ben oldum burada 5 yıldır devam ediyoruz
Wow gerçek mi ironi mi?
Gerçek
Oluyor evet, 2. Senemize girdik geçen hafta. İyi ki olmuş, iyi ki var 🙏🧿
Aşk mı 😂 son kullanma tarihi biteli çok olmadı mi. Bayatlamiş, içi boşaltılmış, yozlaşmış bi kavram artik. Aşk sadece bi efsane. Kaf dağındaki anka kuşunun kanadında. 😂
Yani Insanina göre değişir ben olmaz diyorum
Hayır bu çok zor ve gerçəkçi olmayan hisler. Sadəcə geçici takılma olur o.
Sosyal medyanın herhangi bir platformunda aşk olmaması daha uygun bence
Olabilir ama çok nadiren)
Istisna
Sjjsjs
Yok yok Allah muhafaza
Nooo
Olmaz. Olur diyen daha yanmamıştır
Sanal toprakta çiçek açar mı? Açmaz
Senin soruna senin cümlelerinle cevap verelim:
Sanal toprakta doğru tohumlar çiçek açmaz
İnsan seveceği insanı ilk canlı görmek ister … sanaldan bir mesaj veya fotolarla değil
Oooo yorumlarım okunuyor 😂
😄😄
Bir kere tecrübe ettim, bence olur neden olmasın.
Olumlu diyorsun. Tecrübelerin ne
Denemedim ama gerçek hayatta da tanışsam yine anlaşamayan oranı yüksek benim çok oldu ilişkim ama sonu boktan bitti 🙄💩yani gerçek hayatta iyi bir insanda bulmak zor ama sanaldan iyi oldunu düşündün birisiyle ben şans verirdim
Ne olur ne olmaz büyük konuşmam. Ama tercihim uzak durmak
Olabilir neden olmasın
Ben burdan birine gönlümü kaptırdım usta olmadı araya çok garip şeyler girdi
sadece KS değil sanaldan olmaz
Olmaz bence.
İslamiyete aykırıdır. Aklınıza bile getirmemenizi şiddetle tavsiye ederim iyi forumlar
Zor olmaz
Açar mısın
Olmaz yani çok zor
Sanalda olmuyo
Neden peki
hayır tabiiki de
Tabii ki de ✅
Nayır olamazž
Nolamazzz
Yalan söylüyorsun 👊👊👊👊
Nayır yalan kullanmıyorum
Nalan söyluyorsu. Nalan