Uzun zamandır aklımdaydı.
Kızlar aşık olur mu? Olursa da neye olur? (dürüst olun kimse kimseyi kandırmasın)
Kızlar aşık olur mu? Olursa da neye olur? (dürüst olun kimse kimseyi kandırmasın)
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kızlar aşık olamazlar, bu bi kere tabiatlarına aykırıdır. Olamadıkları için sonraki soruyu es geçiyorum. Dürüstçe cevapladım lakin bunu yapmasaydım bile sizi kandırdığımı dürüstçe söylemezdim. Umarım uzun zamandır aklınızda olan soruyu kısa, öz ve basit bir şekilde cevaplayabilmişimdir. Eğer ispat etmemi istiyorsanız size şu argümanı sunabilirim;
Erkekler bir şey izlemek istedikleri zaman çoğunlukla aksiyon, korku, bilim-kurgu, fantastik, macera, savaş, erotik filmleri tercih ederler. Bunlar günlük hayatlarında asla yapamayacakları şeyler olduğu için merak ederler ve ilgi çekici gelir. Aynı durum kadınlar için de geçerlidir, asla yapamayacakları şeyler ilgilerini çeker ve merak uyandırır. Bu filmler ise hepinizin bildiği gibi romantizm, romantik komedi, duygusal dram ve komedidir.
Cevap
2Cevap
Aşik oluyorlar mı bilmiyorum ama ben çene çalarak etkiliyorum.
:D
Olur tabi, onun kara kaş, kara gözüne tutuldum ben ve o güzel sesine
Herkesin zaafları vardır. O zaafları karşılayacak şeyler yaparsan aşık olabilir
Olur yani kızlarda aşık, genelde tipe aşık olurlar.
Oluruz ama neye aşık oldukları farklıdır beni zeka ve biraz da dış görünüş etkiler. yani
bendeki aşk değil etkilenme bu arada onuda söyleyeyim
da ayrı
hayır kızlar robot
Yok panpa yanlış anladın sen beni :D dikkat ettimde erkekler kızlardan daha etkin bu konularda. Kızların herhangi bir erkeğe bakıp bakıp bir süre sonra konuşmaya çalıştığına şahit olmadım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?