Tatile gittiğinizde tanışma yaşadınız mı?

Merhaba herkese iyi geceler. Ben bu yıl ekim gibi ailemle termal tatile gittim. Ailem de demek istemiyorum çok kötü narsistler. Bir gün Annemle otel odasındayız. Kapı çalındı. Bende babam gelmiştir diye açtım. Neyse bana Anne kız mısınız ne zaman gidiyorsunuz bir isteğiniz var mı? Babayı görmedik filan dedi. Gitti. Annem bu bir şey araştırmaya gelmiş dedi. Kesin senin için geldi dedi bana. İkinci gün ben dışarı çıktım bu kişi bizim otelin odasını çalıyormuş. Annem açmış Annemle tartışmışlar. Dışarda biri bana sesleniyor. Bir bakar mısınız diye. Çay kahve içer misiniz dedi. Hayır dedim. Bana Annen çok hart biri dedi. Zor sakinleştirdim filan dedi. Sen öyle değilsin sakinsin dedi. Kardeşin varsa oda Annene benzer dedi bana. Adam nasıl bir doğru tahmin yaptı anlayamadım arkadaşlar. İsmini söyledi bana. Bende ona söyledim. Yaşadığım şehiri filan. Bana gideceğine üzüldüm dedi. Keşke daha önce tanışsaydık dedi. Sonra el sıkışıp ayrıldık. Arkadaşları nasılsın oğlum iyi misin diye bağırıyorlar. Sonra aradan 2 ay geçti adam bende tanıyor olabilecek kişilerde çıktı. Sonra ekledim kabul etti. İşte tanışmıştık hatırladınız mı dedi. Evet seni tanımak çok güzeldi dedi bana. Şimdi hikayelerimi resimlerimi beğeniyor. İşte böyle bir anım oldu.

Tatile gittiğinizde tanışma yaşadınız mı?