Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılAşk yönünden kadersiz olduğumu düşünmüyorum. Hayatın her anı bir şekilde değişebilir, ve aşk, zamanı gelince karşımıza çıkar. Kader diye bir şey varsa, bence o da, doğru zamanda doğru insanla karşılaşmak. Şu ana kadar yaşadıklarım, bana aşkı bulmak için gereken zamanı ve doğru adımları atmayı öğretti. Her şeyin bir zamanlaması olduğunu düşünüyorum.
27 Yorumla- 1 yıl
Peki o zaman hiç gelmezse peki
- 1 yıl
Eğer aşk hiç gelmezse, buna da bir şekilde kabul etmek gerekir. Bazen hayat, bizim planlarımızdan farklı bir yol çiziyor. Ancak bu, aşkın hayatımızda bir eksiklik yaratacağı anlamına gelmez. Kendini, başarılarını ve çevrendeki dostlukları sevmen de bir tür mutluluk kaynağı olabilir. Bunu öğrenmek zaman alabilir, ama belki de aşk, hayatın başka yerlerinde gizlidir, ya da belki de zamanında o doğru kişiyle tanışmak, belki başka bir şekilde gerçekleşecektir.
- 1 yıl
Sen hep olumlu bakiyosun bak bu güzel
- 1 yıl
Bazı konular için evet. Her zaman hayır.
- 1 yıl
Ben seni hep olumlu gördüm bakım bir zaman gorcem mi olumsuz 😂
- 1 yıl
Aşk ilişkileri dışında nerde gördün ki?😅
- 1 yıl
Gördüm kadarıyla hep olumlusun sen daha yeni aşk fenosusun 😂
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
1 yılMerhaba,
Evet abi, Ofsayt Osman derler bana, hiç gol olamadım! 😅
Aşk harici her şeyde başarılı oldum kazandım ama aşkta hayır, ee aşk harici hiçbir şey de gözüm yok ki! 😅
Canı cehenneme her şeyin! 😅
Ot gibi yaşamaya devam! 😅
Selamını aldım, aleyküm selam abi! 😅250 Yorumla- 1 yıl
🚬
- 1 yıl
Kullansam yakardım efem
- 1 yıl
EyvAllah kardeşim ben yakıyorum peş peşe 😅içme zaten zararlı sigara
- 1 yıl
Nerdesin bakım sen kardeşim hoş geldin nasıl sağlık sihat dedim bizimkisi piyasada yok
- 1 yıl
Abi aynı valla, evdeyim, pek çıkmıyorum, alçı çıktı çok şükür. Ama içimden hiçbir şey gelmiyor. Çalışmıyorum hâlâ. Hoş buldum abi sende hoş geldin.
Sağlığım iyi 😅top verdiler sünger onla oynuyorum, elimi parmakları kuvvetlendirmek için sen napıyorsun nasılsın? - 1 yıl
Bende aynı durumlar bende pek burada soru paylaşıyorum arada bir atıyorum iyi gelir o sünger top bileğinin parmakların güçlenmesi için niye böyle bakım eve kapattın kendini
- 1 yıl
Allah kolaylık versin abi. 😅
Baktım sende eskisi kadar aktif değil gibisin.
Evet abi güçlendiriyorum işte 😅
Havalar soğuk abi ondan olabilir 😅buz gibi 😅 salgın var pek çıkmak istemiyorum dizi film takılıyorum evde 😅annemle ilgileniyorum 😅 - 1 yıl
Valla bende değilim site sanki bitiyor gibi iyi evde dur ama arada dolaş çık disari 😂 yokmu sende bakım gelin adayi
- 1 yıl
Abi yok valla 😅
Gelen giden illa oluyor da 😅
İstediğim gibi olacaksa olsun 😅
Yoksa canları cehenneme 😅
Taviz yok alttan almak yok düzelir değişir diye beklemek yok 😅
Zeka çok önemli abi 😅
Eskiden saf canım mal da olsa severdim çok çektirdi çok 😂
Havalar ısınsın parka çıkarım abi semaver filan 😅şarkı şiir şimdi buz gibi içimden gelmiyor 😅
Abur cubur ve markete çıkıyorum sadece - 1 yıl
Olsun gene çık daha tam kız gelmedi spor yapacaktın başladınmi bakım 😂 ama yalnızlık güzel bak
- 1 yıl
Abi henüz başlamadım elim alçıdan çıktıktan sonra kullanırım sandım 😅 sandığım gibi olmadı ki 😂oynatamadım ilk birkaç gün 😅😂😅
İnsanlar da sıkılıyor abi demek ki tek ben değilim soracak soru bulamıyorum 😅 - 1 yıl
İşkembe çorbası iç kemik suyu iç bunları iç kemik guclensin tamam abur cubur yeme o kemiğine yararlı olmaz
- 1 yıl
Tamamdır abi sağolasın seviyorum ikisini de kelle paça sevmem sadece 😅 zaten şu an iyi abi alçı çıkalı ne kadar oldu hatırlamıyorum ama bir ay oldu gibi sanki zaman algısı da kalmadı bende 😅 günleri de takip etmiyorum 😅
- 1 yıl
Sende bir stres var belli elinden dolayida strese girmiş olabilirsin ama kafya takma iyileşir iyileşmeyen bir şey yok sen gulmeni yüzünden eksik etme gerisi her halükarda hallolur birdaha öyle yumruk atma yok
- 1 yıl
Girdim abi çok taktım kafaya bir aydan fazla durdu alçıda sinir oldum 😅vesilen ile doktora gittim iyi ki gitmişim 😅
EyvAllah abi sende hep gül Allah razı olsun 😅
Yok yok zaten köpek gibi pişmanım 😅
Berbat bir şeymiş 😅
İyileşmeyen tek şey kalbim abi🥲 - 1 yıl
Kalp iyileşir kardeşim zamanla ama nasirlasir unutma
- 1 yıl
İyileşmesini umut ediyorum abi 😅bugün dışarı çıktım Yağmur vardı sırılsıklam oldum ıslandım 😅 alışverişe filan çıktım ama güzel geldi 😅 açtım müziği yaktım sigaramı oh misss
- 1 yıl
Bak ne güzel keyfine bak gez toz dolaş elin iyilesir zamanla 😂
- 1 yıl
Abi güzel güzel 😅 islanmakta güzel valla akşam daha güzel karanlık pek insan yok oh mis 😅en güzel yanı sigara ve müzik 😅
- 1 yıl
Sigara bırakırsan tam olur bak 😂 spora başladiginda icmezsin
- 1 yıl
Abi keşke bıraksam ya 😅cebe çok zarar sağlığı düşünmüyorum 😂köpek gibi içiyorum 😅sanki bisküvi gibi yiyor gibiyim djdjd abim kızar az iç iç diye ejddjd
- 1 yıl
Bak hiç içmedim sigara alkol felan ne anliuonuz bu dumandan bakım 😂
- 1 yıl
Abi bende alkol içmem çok şükür alkole karşıyım 😅ama sigarayı küçükken alıştırdılar merak arkadaş ortamı 😅😂😅ne bileyim bağımlı olacağımı 😅
Bize öğretmenler seminer yapardı ilkokulda sigarayla sigaranın zararlarını anlatırlardı bir de sigara içerlerdi 😂 - 1 yıl
Haha bak o doğru bizim lise zamanı içerdi tuvalette millet sende o hesap alismissin ama birakirsin
- 1 yıl
Aynen abi lise de ben orta okulda ilkokul sonlarında başladım 😅lise de tuvalette kaç kişi dönerdik djdjd
- 1 yıl
Bak nasıl biliyon 😂 ama bırakırsin sağlam spor yapan insan tiksiniyor sigaradan
- 1 yıl
Niyetim var düşüncem var abi 😅ama sonra ne oldu 😅ulan diyorum spor yapsam ne olacak 😅neyime gerek 😅bir yanım istiyor bir yanım aman canım mm diyor 😅
- 1 yıl
Niye sana bakacaklari dusunceksin spor yapınca artık sen begenmezsin unutma spor öyle önemli
- 1 yıl
Abi 😅öyle bakacakları istemem ki ben 😅napayım onları 😅tip fizik geçici her an değişir değişebilir çok şükür tipsiz de değilim ama 😅bahtsız şanssızım 😅şansımı seveyim
- 1 yıl
Şansın açılır sen dediğimi yap sen bakmazsın 😂
- 1 yıl
Niyetim var da abi henüz değil sanırım bilmiyorum bilemiyorum valla 😅 işe gircem sanırım çok sıkıldım 😅
Günaydın huzurlu ve mutlu günler diliyorum abi 😅 - 1 yıl
Gir can sikintini geçir biseyler yap bence
- 1 yıl
Aynen abi 😅 yorulmuyorum uykumda gelmiyor zombi gibiyim 😅👻😅ama havalar soğuk azıcık ısınsın 😅öyle işe gircem abi 😅
- 1 yıl
İst buz diyosun Ankara 'da daha berbat 😂
- 1 yıl
Bilirim abi Ankara 'nın ayazını orada askerlik yapmıştım 😅 Allah korusun kollasın dikkat et kalın giyin 😅
- 1 yıl
Valla öyle soğuk ki donuyoruz 😂
- 1 yıl
Dıştan üşüyor içten yanıyorum abi 🥲
- 1 yıl
İşte burayı yasamak lazım ama Ankara ayazı felan seviyorum sakın memleket
- 1 yıl
Ben sevmiyorum abi 😅 başkent bir şey olsa ilk orada oluyor 😅ne bileyim 😅devleti de sevmiyorum uzak olmak lazım 😅 kurtlar vadisi izleye izleye 😅of of didjd
- 1 yıl
😂 onu bende sevmiyorum illa değişecek böyle kalmaz ama Ankara güzeldir İst çok oluyor olay olmuyormu orada
- 1 yıl
Abi aylardır evdeyim 😂bilmem 😂 canları cehenneme 😅 zaten Kasım'da alçıya alınmıştı elim 😅bizim semtte çok şükür abi iyi 😅olay illaki olduk neler neler ama uzak ırak 😅
- 1 yıl
Ankara sessiz ama okadar olmaz belli yerler harici 😂
- 1 yıl
Çin çin mı ne var abi dizilerde filmler de duydum ama bilmiyorum tehlikeli diyorlar
- 1 yıl
Orası kalmadı sincana Etimesgut kaydi o taraf 😂
- 1 yıl
Belalar uzak ırak olsun abi def olsun bizlerden sevdiklerimizden ve tüm iyi kalpli insanlardan. 😅
- 1 yıl
Amin iyi insanlar dolsun 😂
- 1 yıl
Amin inşaAllah abi 😅bir tane olsun yeterli aslında 😂 fazlasında gözümüz yok 😂😅😂
- 1 yıl
Olur olur bu zamanlar oğlaklar için iyi durummus 😂
- 1 yıl
Öyle diyorlar abi amin inşaAllah tez elden vakitten 😅👻😅
- 1 yıl
Olur olur sen dua et 😂
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
1 yıl
Aşk yönünden kadersizlik bence fazlasıyla göreceli bir durum 🌸. Belki de sen doğru kişiyle doğru zamanda buluşmamışsındır henüz! Kadersiz diye düşünmek yerine, aşkı zorlayan şeyler neler olabilir diye bak... Belki de kendi kalbine biraz şans tanıman gerek? İnan bana, beklenmedik bir anda hayat tam bir "romantik komedi" havasına dönüşebilir. 😍 Sen hiç aşkına "şans" verdin mi?
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
56
Cevap
19Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Bahtsız Bedevi gibim. Çölde, kutup ayısı peşime düşer kskjsjs
45 Yorumla- 1 yıl
Yok ya ayilardan kaçmak lazım 😂
u 1 yılKutup ayısı bir de gerisi sen düşün. Çölde ne işi olur jsjsnsns
- 1 yıl
Olmazda devir değişiyor çölede gelirler adellina orada yiyelim derler 😂
u 1 yılBokumu yerler anca mskdmm
- 1 yıl
Hahah sesli güldüm 😂
- Aşk İlişkileri konusunda 13,8b cevap paylaştı.
1 yılAşkın Allah binbir türlü belasını versin 🤣
21 Yorumla- 1 yıl
Hah bencede aşık olmadık ama versin hadi 😂
- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
1 yılAşk konusunda yüzüm hep gülmüştür..
21 Yorumla- 1 yıl
Bak sende şanslı kisilerdensin
- Aşk İlişkileri konusunda 261b cevap paylaştı.
u 1 yıldüşünüyorum bahtım yok benim
12 Yorumla- 1 yıl
Olcak birgün seninde bahtın
- 1 yıl
inşallah
1 yılHayır düşünmüyorum.. Bu konuda şanslıyım diye düşünüyorum..
247 Yorumla- 1 yıl
Şansın bol olsun ozaman senin her daim
- 1 yıl
İnşallah teşekkür ederim.. Darısı senin başına inşallah.. 😅
- 1 yıl
Rica ederim ben almayim şimdilik 😂
- 1 yıl
Aaa çok ayıp hiç geri çevrilir mi.. 😅😅
- 1 yıl
Ee napim mutluluğu bozalimmi ağrısız başa agrimi yapalım 😂
- 1 yıl
Tuzu biberi onlar öyle deme.. 😅
- 1 yıl
Ooo yaslandirir onlar unutma yaşlanmaya niyetim yok 😂
- 1 yıl
Valla bana bişey yaptığı yok.. 😅
- 1 yıl
Ayrilmalarda 10 sene ileriye götürüyor kadınlari şimdi 😂
- 1 yıl
Benim öyle sıkıntılarım yok şükür..
- 1 yıl
Valla her kadında bir ayrilamda oluyor soleyim
- 1 yıl
Deme öyle şeyler lütfen.. 😅
- 1 yıl
Ama öyle elinizde mendil ağla dur sonra yaşlanma yükleniyor 😂
- 1 yıl
Uyuzsun ya.. 😅😅 Ben yaşlanmayacağım.. 😅
- 1 yıl
Ben gibi olursan yaslanmazsin yoksa elde baston gez 😂
- 1 yıl
En az 10 yaş küçük gösteriyorum Allah tan yoksa sen beni yaşlandıracaksın.. 😅
- 1 yıl
Ben gençlik veriyorum insana şu an filmdeki Benjamin button filmindeki adam benim 😂
- 1 yıl
Tabi eminim öyledir.. 😅😅
- 1 yıl
Öyle ötesi yok 😂
- 1 yıl
Ben gencecik kadınım.. 😅 İhtiyacım yok ki.. 😅
- 1 yıl
Valla ayrılınca gençlik gidiyor kadınlarda 😂
- 1 yıl
Ya açma şu şom ağzını bende gitmez.. 😅
- 1 yıl
Sanırım benim 6 hissiyati duymussun blue bilir 😂 bence kork. benden 😂
- 1 yıl
Sen benimle ilgili bir şey hissetme Allahını seversen.. 😅😅 @myblue2025 blumm buraya gel hemen.. 😅
- 1 yıl
Valla ben hissettim yamuluyor ondan iyi geçin benimle 😂 seni kankin bile kurtaramaz 😂
- 1 yıl
Yanlış hissediyorsun sen.. 😅 Benim kankim beni kurtarır sen merak etme.. 😅
- 1 yıl
Ben olmasam da varım balım kimse merak etmesin..
- 1 yıl
@Myblue2025 dimi kuzum benim.. 😍
- 1 yıl
Her daim kuzum..☺️
- 1 yıl
Kankileri kurtarır mis mis mis 😂
- 1 yıl
Evet iyi ki var onlar.. 😅
- 1 yıl
İnşallah kurtarir kankilerin 😂
- 1 yıl
Merak kurtarır.. 😅
- 1 yıl
Valla kurtarmaz 😂
- 1 yıl
Kurtarır işte Allah Allah.. 😂
- 1 yıl
Vallah kurtarmaz 😂
- 1 yıl
Kurtarır.. 😅 Kabul et bence artık.. 😅
- 1 yıl
Valla benim elimden kimseyi kimse kurtaramaz 😂
- 1 yıl
Sert kayaya çarptın arkadaşım o zaman.. 😅
- 1 yıl
Valla ben carpmam sert kaya bende dağılır
- 1 yıl
😂
- 1 yıl
Hı hı öyle öyle.. 😅
- 1 yıl
Siz yokmusunuz siz 😂
- 1 yıl
Sert kaya diyorum ama yok anlamıyorsun ki.. 😅😅
- 1 yıl
Sert kaya benim 😂
- 1 yıl
Hayır o benim işte.. 😅😅
- 1 yıl
Sen benim saniyosun değilsin benim ben 😂
- Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı.
1 yılElimizden geleni yapmak zorundayız. Olmuyorsa demek ki olmaması gerektiği için olmuyor.
Hayatımda bir çok alanda bunu tecrübe ettim. Benim hayatımda bir şekilde olmayan ne var hayrıma oldu.. Bunu 2-3 yıl sonra anladım.
24 Yorumla- 1 yıl
Tecrübe işte bu en büyük birikim insanları anlamak çözmek
- 1 yıl
Kesinlikle. Anlamayabiliyor, yanlışta hissediyor olabilirsin ama bir şekilde olmuyor. Sonrasında belli oluyor. İnsanız hali ile robot değiliz.
- 1 yıl
Yani anliyincada bir zamandan sonra vazgeciyosun bu tip olaylardan
- 1 yıl
aynen.
1 yılBaştan ofsayt olduk hocam 13 başladı 19 bitti 178 kilo olunup şu an güncel de 107 olundu iki kilo kas olarak geldi geri 🙂
Şimdi spor devam iki sene de kimse giremez hayatıma11 Yorumla- 1 yıl
Harbi şu an en güzelini yapiyosun bak adına çok sevindim yatırım kendin Olcan bu işte
Kesinlikle eveeeet. Anlatmak epeyce uzun sürer ama evet. Benim ve kızın sorumluluğu dahilinde olmadığı halde farklı zamanlarda, sevebileceğim üç tatlı kızla ilişkim engellendi.
117 Yorumla- 1 yıl
Sansizsin bak sende o konuda
- 1 yıl
Kaderimiz sansimzii belirliyor ya ondan dedim
- 1 yıl
Anlatabilirsiniz tabikide
- 1 yıl
Çok genç yaşta bir kampta tanıştık. Hani o "işte bu, o kız" dediğiniz kızlardan. Kamp 20 günlüktü. Beni alanda göremeyince odaya kadar gelip çağıracak seviyeye gelmiştik. Uzatmıyorum. Kafaya koymuştum o zaman böyle cep telefonu internet filan yok, adres alıp verelim, mektuplaşarak devam edelim diyecektim. Bu kızla böyle bir tesadüfle tanışmak ŞANSTI.
- 1 yıl
Ama demedin kıza değilmi keşke deseydin
- 1 yıl
19. Günün sabahın kör karanlığında annemin sesiyle uyandım." Kalk, kalk otobüs gelmiş, gidiyoruz"
Anne hayırdır diyorum, zaten yarın son gün. "Yeter" diyor. Bitti nasıl olsa. 1 gün eksik ne farkeder.
Sabahın köründe kızın odasına nasıl gidersin, ailesiyle nasıl muhatap olursun, derdini nasıl anlatırsın?
Yıllar geçti, o karakterde, o sıcaklıkta, o güzellikte (Ajda'm diyordum) bir kız daha çıkmadı karşıma. İşte bu da KADER. anlatabildim mi? - 1 yıl
Doğru ama binevi sen kendi kaderini kendin cizmissin soleyim peki bidaha gorebildinmi
- 1 yıl
Belki birgün karşına çıkar taniyabilirmisin peki çıksa karşına
- 1 yıl
Yani oda var
- 1 yıl
Yok ne zamanı ama seviyosan Allah birgün karşına çıkarır önemli olan senin onu geri tanıman aradan çok zaman geçmiş
- 1 yıl
Haklısın ama bak 30 yıl geçmiş unutmamissin bu insanı üzer inşallah karşıma çıkar arkadaşım
1 yılAşktaki şansımı sorgulamak yerine birinden birine geçiş hızımdaki adaptasyonda sorunsuz oluşuma odaklıyım. Takılı kalmak benlik değil zaman beklemiyor olduk 30 😂 duygular çerçevesinde yaşamıyorum
135 Yorumla- 1 yıl
şu an mantikciyim diyosun ozaman 😂
- 1 yıl
Nisan 'da 30um diyorum 😂 kalan ömrüme aşk acısı sığdırırsam tat vermez ki hayat tat lazım
- 1 yıl
Olsun 30 genç oluyor unutma 😂
- 1 yıl
Ben 10 yaş küçük gösteriyorum da zaman acımasız be
- 1 yıl
Ama zaten o 30lardaki insanlar hep genç gosteriyor soleyim bak 😂
- 1 yıl
Z kuşağı çabuk çöküyor onda haklısın gel dedikodu yapalım az 😂😂 ne varsa eski toprakta var
- 1 yıl
Haha ne dedikodu yapcan bakım o konuda haklısın adamlar gdo besleniyor normal 😂
- 1 yıl
Genetiği değiştirilen organizmaları biz de yiyoruz o konuda acımız ortak. Mandalina dediğin yarıçapı 3 taş çatlasın 4 cm bi meyve adam basıyor gdoyu oluyor mu sana 10 cm eee gözümüz de aç hep en büyüğünü seçiyoruz 40ı görmeyiz biz
- 1 yıl
Biz eskiden normal beslendik ondan bize artık işlemiyor bak 😂
- 1 yıl
Aşırı şom ağızlıyım biliyor musun 2 haftaya gömerim şimdi seni de beni de en iyisi konu kilit 😂
- 1 yıl
Haha ciddimi yapma bak yakışıklıligimdan kayıp istemiyorum 😂
- 1 yıl
Çok ciddiyim çok maşallah dediğim 5. Güne çıkarsa kurban kesiyor
- 1 yıl
Sen bizi öldürecen ozaman nerelisin sen 😂
- 1 yıl
Diyim mi maşallah
- 1 yıl
De maşallah de bakım 😂
- 1 yıl
Kendini övdün o kadar farz oldu maşallah demek maşallah
- 1 yıl
Sanada maşallah sen nerelisin bakım
- 1 yıl
Tekirdağ
- 1 yıl
Bayağı soğuktur şu an orası
- 1 yıl
Kışın kalmadım da yazın aşırı sıcak o kadar kuru oluyor ki hava nefes alamıyorsun kuru bi sıcak
- 1 yıl
Anladım orada yaşamıyorsun ozaman
- 1 yıl
Yaşanmaz orada ya
- 1 yıl
Yani Tekirdağ diyince orada yaşıyorsun sandim
- 1 yıl
Yok
- 1 yıl
Peki sıkıntı olmazsa neresi
- 1 yıl
Olur 😂 sosyal medyadan bilgi vermeye karşıyım ya ben
- 1 yıl
Olabilir oda bir düşünce ama bir şehirden kimse kismehi bulamazki 😂
- 1 yıl
Hassasiyet diyelim bi şizodan yeni kurtuldum da 😂 sana yönelik söylemiyorum genel
- 1 yıl
Anladım deli peşinde senin kesin hak veriyorum deli çok 😂
- 1 yıl
Tehdit mehdit sıkıcı konular ya boş ver
- 1 yıl
Ama suç öyle biri varsa hiç acıma
- 1 yıl
Hallettim sayılır ya sağol
- 1 yıl
Dikkatli ol insanlar kötü ona göre
- 1 yıl
Teşekkür ederim 👍🏻👍🏻
- 1 yıl
Rica ederim 🌹☺️
Kadersiz olduğumu düşünmüyorum. Hayatta hiçbir şey bitimsiz değildir. Aşk yaşanır, bitebilir, insanlar ayrılabilir. Önemli olan o anı en güzel şekilde yaşayabilmek.
19 Yorumla- 1 yıl
Ama o anılar bazen beklenti oluyor
- 1 yıl
Gelince yaşamak önemli ama karşılıklı tabikide
- 1 yıl
Çoğu karşılıksız oluyorda insanlarda ikili ilişkilerde
- 1 yıl
Ben olmazı hiç sevmedim kendimden örnek veriyim ben zor seçerim zor severim işte sevgimi alacak insanda zor
- 1 yıl
Sunsun zoru severim ben 😂
- Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı.
1 yılBen o şansı bir kere yakaladım oda nasip değilmiş demekki, ilerlemedi oyuzden bu saatten sonra ne gelen beni çok mutlu eder nede giden beni üzer...
Öyle bir şey işte 😏
18 Yorumla- 1 yıl
Yani bundan sonrası benden uzak 😂
- 1 yıl
Yani biraz öyle oldu sanırım 😂 çokta şaapmamak lazım 🤣
- 1 yıl
Bencede yalnızlık değerini bil bence 😂
- 1 yıl
Valla koca yok sevgili yok kafam pırıl pırıl 😂😂
- 1 yıl
Haha bak bu ciddi güzel olsa yaşlandırır insanı 😂
- 1 yıl
Dimi ama bende öyle düşünüyorum 👍😂
- 1 yıl
Düşünceler bir 😂
- 1 yıl
👍👍👍😂😂😂🤣🥰
1 yılİyice melankolik bahtsız yaşlı adam havalarına girdin sayın mod. Olmaz böyle seni en acilinden evlendirmemiz şart. Dişi kedi al yanına besle bahtın açılsın.
17 Yorumla- 1 yıl
Hayvan varda ben bugün mutluyum benim sorularim benden dışı unutma 😂
- 1 yıl
😄Komaya girme diye ben adresine psikolog da yolladım şimdi bi kontrol etsin nolur nolmaz sağlığın önemli 😄
- 1 yıl
Sen bana taktın bu aralar canım benim sorularim hep böyle benim yani bende bir aşk acısı felan yok 😂
- 1 yıl
Takmak 😄yemin billah sorularına gelmicem sataşacak başka birilerini bulmak çok kolay.
- 1 yıl
Sen söyle bakım eski üye kimsin sen 😂
- 1 yıl
Küstüm ben hadi bakalım eyvAllah canın sağolsun
- 1 yıl
Naptim kız 😂 çok kirilgan bir yapın var neden custun bana😂
- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
1 yılÇok sevildim de sevdim de bu konuda doydum ben. Artık finansal konularda doyuma ulaşmam gerekiyor tam olarak
15 Yorumla- 1 yıl
Finansalda durumlar nasıl kötümü iyimi 😂
- 1 yıl
İyi diyelim de iyi olsun skskdkdkf
- 1 yıl
Sende bayağı bir girişimci zekası var Ankara 'yi satın aldım komple 😂
- 1 yıl
Sana buradan bi girişiyim istersen bakalım var mı yok mu ahahahajsjsjdjdkfkflgll
- 1 yıl
Girismci girismez haha
Aşk İlişkileri konusunda 567 cevap paylaştı. Aşırı şanssızım. Yanı ınsan tanımak tanışmak mesele degıl doğru kısıyı bulmak gerçekten sorun
11 Yorumla- 1 yıl
Valla o gerçekten zor doğru kişi
- Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
u 1 yılÖyle bir düşünce barındırmıyorum.
İstesem en güzelini yaşarım ben yaşamak istemiyorum.110 Yorumla- 1 yıl
Yani her şey benim elimde diyorsun
- 1 yıl
Evet başına buyruk olmak istiyorum 😃
- 1 yıl
O nasıl oluyor 😂
- 1 yıl
Diyorum ki;
Kendimi kadersiz bulmuyorum, istesem her açıdan mutlu mesut yaşarım istediğim kişi ile istediğim şartlarda.
İstemememin sebebi ise;
Aşk başa bela bir duygu, illaki bir yerde canın yanıyor duygularından dolayı
Yalnız kimseyi hayatıma dahil etmeden kafa nereye ben oraya şeklinde yaşamanın konforu efsane 😀 - 1 yıl
Zaten o konforu bir kez tadarsan birdaha birakamiyosun oda tek başına oluyor ne yazikki ama tabi suc ortağı kafa dengi olunca ayrı 😂
- 1 yıl
Ya kafa dengi biri ile olunca cidden mutlu oluyorsun etraf pespembe görünüyor gözüne bunu deneyimledim
Ama her güzel şeyin bir sonu var
Son dediğimiz kısım beni kasıyor bu yüzden bir daha bulaşmayacağım kimseye
Tek başıma mutluyum zaten kimseye ihtiyacım yok niye mutluluğuma çomak sokayım moduna geçtim
Artık erkenler gibi anlık yaşamaya karar verdim 🤣🤣🤣
- 1 yıl
Bak sen anlık yaşıcan hızlı yasa erken öl misali 😂
- 1 yıl
Bence anlık yaşarsam ömrüm uzar ne erken ölmesi 😂
- 1 yıl
Ahah yasa kız sana izin anlık yasa 😂
- 1 yıl
😂
- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
1 yılBize o dedigin şey gülmüyor bro genelde o konuda en güzeli tek takılmak 😉
12 Yorumla- 1 yıl
Bak çok doğru diyorsun bro hak veriyorum
- 1 yıl
Aynen kardesmm
- Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
1 yılhayir dusunmuyorum, kasmiyorum o kadar her sey olacagina varir
11 Yorumla- 1 yıl
Güzel olgun düşünce beğendim
Yani anca bu kadar kadersizlik olabilirdi diye düşünüyorum 😂
18 Yorumla- 1 yıl
Kaderim. yok bahtım kara diyosun 😂
- 1 yıl
O şarkı dinle bak güzel kaderim. yok baktım kara böyle hayat batsın yere 😂
- 1 yıl
Yani lafların şarkı gibi napalim 😂
- 1 yıl
İsmet geldi aklıma gulesim geldi 😂
Bilmem aşk mevzilerini pek düşünmüyorum ama hayatta şanssızım genelde
15 Yorumla- 1 yıl
Ne gibi sansizsin peki hayatta bakim
- 1 yıl
Özelse saygı duyarım açılır inşallah şansın
- 1 yıl
Ricalar 🌹
1 yılBu benim gaderim bu benim anani avradini … kader anani avradını
113 Yorumla- 1 yıl
Kader herkeste sıkıntı
- 1 yıl
Askta berbatim hocam 9 sene bi hatunda kitlendik kaldik nalet gelsin valla
- 1 yıl
Sonuç ne oldu peki
- 1 yıl
Başkasını sevdi 🤣🤣🤣 o sevdiği çocukta başka hatunlarla alem yapiyordu soylemedim aldatildigini kendi öğrendiğinde ayni aciyi cekicek zaten 😁
- 1 yıl
Yani ettiğini bulmuş oda sana yanlış yapmış ettiğini bulmuş 😂
- 1 yıl
Daha bulmadı hocam ama öğrenecek elbet o zaman gidicem yanina doğru denklemler varken yanlış problemlere çarpılırsan sonuç yanlış olur diyicem o günü iple çekiyorum 😁
- 1 yıl
O gün elbet gelir ozaman gülersin ona 😂
- 1 yıl
Hemde kahkahayla gülecem hocam kapisinda az yatmadik az sabahlamadık biz emek verdik sonuç bizim sevdiğimiz değer bilmezin ellerinde 🤣🤣 Allah görüyo ama son gülen iyi güler her zaman 😆😆
- 1 yıl
Yani ama yanlış yapmış sana
- 1 yıl
Tabi hocam neden yok bak para desen sükurler olsun değer vermek desen ona verdiğim değerle ordu kurardım aşk desen sırılsıklamdım peki beni zuppenin birine takas etmenin alemi neydi cocuğun cebinde 5 kuruşu yok bak çabası bile yok bunlar icin babasindan aldigi 3 kurusla starbucksta takiliyor yanindada farkli kizlar var resmini cekip atsam dedim bize yakismazdi sabir selamettir dedim bakalim
- 1 yıl
Ahini aldıysa ahin kesin çıkar unutma o ah kesinlikle çıkar
- 1 yıl
Hep mutlu olsun hocam ah etmemde pismanda olur insallah diyelim ben kotu düşünmem tabiki kabul etmek zorunda değildi ama ne kaybettiğini anlayacaktir insallah allahin adaleti sasmaz
- 1 yıl
Doğru bak kıyamıyorsun ama çok sevmissin belli
1 yılHayır düşünmüyorum aksine şanslıyım bu konuda
15 Yorumla- 1 yıl
Şanslı oğlaksin o zaman sen ☺️
- 1 yıl
Yeap 😊
- 1 yıl
Oglakdasim hep şanslı ol sen ☺️
- 1 yıl
Teşekkürler sen de şanslı ol her daim 🙏🌸
- 1 yıl
Rica ederiim bende tskr ederim sana 🌹
Yo hayır gayet güzel insanlarla karşılaştım hayatımda boyunca. Beni pişman eden olmadı çok şükür
11 Yorumla- 1 yıl
Şanslısın ozaman sen
Gizli Üye(18-24)1 yılevet düşünüyorum. bahtı kara , yalnız , kadersiz, içi buruk , hasretli, kara sevdalı, aşktan yana şanssız , solo, iki çifti izleyen o tek adam hep benim işte. hayat olmaması için elinden geleni yapıyor her şekilde hemde her şekilde. küserim bahtıma küserim şansıma (:
13 Yorumla- 1 yıl
İnşallah açılır şansın bahtım kardeşim öyle olmasın
Cevap sahibi1 yılSaol seninde yolun bahtın açık olsun
- 1 yıl
Sağol kardeşim
Oo ne demek aşkın taa kendisiyim
13 Yorumla- 1 yıl
Ciddenmi kaderi ben yazarım diyosun yani 😂
- 1 yıl
Aşkın kaderi samuray 😂
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. bir çok kızla iyi geçindiğim halde çoğu kızda iyisin diyor neden öyleyse hiç aşk hayatım yok
11 Yorumla- 1 yıl
İşte buda kadersizlik normalde sende aşık olmak istiyorsun olmuyor işte
Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Valla hiç bilemiyorum ama görünüş de kaderim de aşk yok gibi görünüyor hangi kızı sevdiysem olmadı
11 Yorumla- 1 yıl
İşte bu kaderimizde yazıyor işte sıkıntı demekki birşeyden korunuyorsun ki olmuyor diye dusun
- Aşk İlişkileri konusunda 513 cevap paylaştı.
1 yılKadersizlik diye bir şey yok. Yalnızlıkta bir kader..
15 Yorumla- 1 yıl
Ama sevmeyen var o kaderide
- 1 yıl
Öyle bir lüksümüz yok, tevekkül ettik amenna ve saddakna.. Varsa kaderimde elbet gelir bir gün bir yerden çıkar
- 1 yıl
Yani beklemek güzel bak
- 1 yıl
Güzel değil be, zor 😀
- 1 yıl
Zormu beklemiyorummu diyosun 😂
Aşk İlişkileri konusunda 506 cevap paylaştı. Anlatsam oturup saatlerce ağlarsın 🤗🤗😂😂😂❤️❤️❤️
11 Yorumla- 1 yıl
Harbimi o derece kötü diyorsun
Gizli Üye(30-35)1 yılTam bir kadersizim hemde sadece hayal kırıklığı aşk nefret ediyorum aşktan artık sevmekten herkesten herşeyden nefes almaktan bile 😔😔😔😔😔
16 Yorumla- 1 yıl
Neden noldu sana
Cevap sahibi1 yılCanımdan soğudum cano 😔
- 1 yıl
Niye nolduda
Cevap sahibi1 yıl🥺🥺🥺🥺çok şey olduda ben hala olduğum yerde duruyorum
- 1 yıl
Ne olmuş olabilirki
Aşk İlişkileri konusunda 10,7b cevap paylaştı. Olmadan olur olmasada olur takmam öyle şeyleri.
15 Yorumla- 1 yıl
Bende bro takmam ama bazen sanırım kaderde yok gibi düşünmekte lazim
- 1 yıl
Yani kafa mis valla böyle 😂
- 1 yıl
Bencede en Misi 😂
1 yılKesinlikle düşünüyorum 4 yıllık sevgilim bıraktı. Bosandim. Boşandıktan sonra düzgün insan girmedi hayatima
31 Yorumla- 1 yıl
Düzgün insan kaldimi. diye bir düşünsene
1 yılSadece aşk olsa iyi, her yönden kadersizim.
12 Yorumla- 1 yıl
O daha kötü her yönden
- 1 yıl
maalesef
Hayır gayet de kaderim açık.
12 Yorumla- 1 yıl
Yok ya jackmi geldi 😂
Gizli Üye(36-45)1 yılLanetlendim galiba eskilerin ahı bu biliyorum 🤣🤣🤣🤣
111 Yorumla- 1 yıl
Naptinda eskilere ah ettiler bakım 😂
Cevap sahibi1 yılAhhh nerden başlıyım bee cendere ne sen sor ne ben anlatayım ne çektik nede çektirdik beee offf deli gençlik😂😂😂😂😂
- 1 yıl
Demek ki çok ah almışsın 😂
Cevap sahibi1 yılEvet öyle olmuş gıcık olunca gıcığı tanırsın🤗😂
- 1 yıl
Tanıdım seni 😂
Cevap sahibi1 yılYaaaaaa deme öyle deme inanırım🤣🤣🤣🤣🤣
- 1 yıl
İnan tanıdım ama 😂
Cevap sahibi1 yılSus artık tamm çaktırma 🤣🤣
- 1 yıl
Caktirmadim ok 😂
Cevap sahibi1 yılGıcıkkkk uyuz seviliyorsun 🥰🥰🥰
- 1 yıl
Sağol sende seviliyorsun 😂🌹
Gizli Üye(25-29)1 yılYıldız tilbe değilim ama benimde aşktan yana şansım yok djxnzj
11 Yorumla- 1 yıl
Yıldız Tilbe dokunmus zaten şarkılarıyla dillere gözlere 😂
Kismetim acik da hep yanlis insanlara acik herhalde anlamadim tecrubeyle kaliyorlar bana gelenler...
12 Yorumla- 1 yıl
İşte oda kötü kadar iyisi denk gelmemiş sanada
Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Kadersiz olduğumu düşünmüyorum
21 Yorumla- 1 yıl
Yani bir kader var diyosun bende bu sevgi yönünden
Değilim aslında ama önceliğim olmadı hiç
237 Yorumla- 1 yıl
Önceliğin ne oldu peki
- 1 yıl
Valla bu aralar kafam o kadar doluki söyle bana bakım tanicam 😂
- 1 yıl
Uyuyan doğrumu 😂
- 1 yıl
Unutmam niye unutuyum 😂
- 1 yıl
Yani ne sandın ama güzel bak bu nick
- 1 yıl
Kalsın ama bir nebze uyuyan olarak anilirsin hep 😂
- 1 yıl
Yeni ismim bu artık onu unut diyosun 😂
- 1 yıl
Bu kalcak artık doğrumu 😂
- 1 yıl
Kapatma bu dursun
- 1 yıl
Diyorki bunuda değişebilirim kafan atsın diyorsun 😂
- 1 yıl
Bende öyle şu an kafa dagitma fazla giremiyorum 😂
- 1 yıl
Ben cokmu çekiyorum dikkat 😂
- 1 yıl
Neresi melankolik bunlar damar soru 😂 bu aralar ara verdim demekki dikkat gitmiş benden desene 😂
- 1 yıl
Valla beni kimse terketmedide o soru adı üstünde ama ben çok terk etmisimdir 😂
- 1 yıl
Karman derken 😂
- 1 yıl
Yok kırmadan yol verdim
- 1 yıl
Yani kimsenin kalbini kırmam bak o yönden vicdanliyimdir
- 1 yıl
Ne demek rica ederim uyuyan güzel 😂
Değilim ehline denk gelmisim 🙏🏻
111 Yorumla- 1 yıl
Ehline geldiysen bak çok güzel
- 1 yıl
Yani Allah yardımcıları olsun bazılarıda dir dir çekmemek için evlenmiyor 😂
- 1 yıl
Bak öyleysen süper helal olsun sana 😂
- 1 yıl
Bak sen hiçmi yapamazsın sen trip dırdır 😂 kadın kadın 😂
- 1 yıl
Güzel güzel örnek kadınsın 😂
- 1 yıl
Rica ederim hanfendi 😂
1 yılEwett kara bahtli kor talihli biriyim
115 Yorumla- 1 yıl
Neden acaba
- 1 yıl
Bilmem ki🤷♀️
- 1 yıl
Demekki kaderin kötü olabilir bak
- 1 yıl
Belki
- 1 yıl
İyi olur zamanla her şey
- 1 yıl
🤲🤲 aminnnnnn
- 1 yıl
Amin🌹
- 1 yıl
😂😂
- 1 yıl
Niye gizlendin kız 😂
- 1 yıl
Boyle sevyrmm🤭
- 1 yıl
Artık gizelmli olcam diyosun 😂
- 1 yıl
Oldu mu😊
- 1 yıl
Oldu bak güzel oldu ☺️
- 1 yıl
Tamam oylysee
- 1 yıl
Anlaştık 😌
- Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
1 yılHiç bilmiyorum 😂
113 Yorumla- 1 yıl
Ortamı acaba 😂
- 1 yıl
50 ile 50
- 1 yıl
😄
- 1 yıl
Gene şanslısın sen birde uzun saç var 😂
- 1 yıl
Hee çok şanslı bak 0 demedim 😄
- 1 yıl
Yani deme şanslısın uzun saçlı kızlar bir adım önde olur unutma 😂
- 1 yıl
Tamam unutmayacağım 😅
- 1 yıl
Ya sen bana tacı verecektin ne oldu 😅
- 1 yıl
Yani bak doğru sana taç veriyorum al 👑
- 1 yıl
Ahh teşekkür ederim 😄
Hak ettim mi? - 1 yıl
Ettin verdim gerçeğini fenoluk alınca alırsın 😂
- 1 yıl
Teşekkür ederim 😅
- 1 yıl
Rica ederim 😂
- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
1 yılKadersiz değilim. Ben çabalamıyorum sadece.
13 Yorumla- 1 yıl
Oda var çabalarsan olur oda bazı şeyler
- 1 yıl
Evet. Kader, kulun çabasına bağlı derler
- 1 yıl
Çok doğru demişler diyen
1 yılBir süredir sadexe aşkta şanslıyım
14 Yorumla- 1 yıl
Güzel bak aşkta şanslıysan süper
- 1 yıl
Zaten o da olmasaydı beynimi tavana yapıştırmıştım heralde, kafaya sıkıp
- 1 yıl
Yok öyle deme iyi ki olmuş diğeride olsun
- 1 yıl
Umalım.
Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı. Hayır düşünmedim
11 Yorumla- 1 yıl
Yani bir şanslı kaderim var diyorsun güzel
Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı. Kadersiz mi kadersiz ve kötü diyebilirim
110 Yorumla- 1 yıl
Sende var bak kadersizlik kesin
- 1 yıl
Valla sendeki şans kimsede yok bak kadersiz olarak görüyorum seni 😂
- 1 yıl
Zenginim diye bir vuruş yaptik 😂
- 1 yıl
Anladım Allah daha çok versin kalbin temiz ondan öylede olmali
- 1 yıl
Rica ederim o sizin güzel görüşünuz ☺️
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılkesinlikle öyle
11 Yorumla- 1 yıl
Katılıyorsun güzel
Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı. Yoo ben her konuda şanslıyım
11 Yorumla- 1 yıl
Bak şans sende ozaman demekki
1 yılKeşke sadece aşkta kaybetseydik hjk
16 Yorumla- 1 yıl
Başka neyde kaybettin bakım 😂
- 1 yıl
Sorma hjk
- 1 yıl
Sordum artık 😂
- 1 yıl
O gece bu gece değil hjk
- 1 yıl
Anladım başka gece o zaman 😂
- 1 yıl
😅
1 yılHayır, henüz gerçek aşkı tatmadım düşünüyorum
15 Yorumla- 1 yıl
Düşünüyorsun var mı talip peki
- 1 yıl
Yok
- 1 yıl
İnşallah olur kalbine göre birisi
- 1 yıl
Bakacagiz
- 1 yıl
Bak bakalım
O konuda hiç sıkıntım olmadi ilkokuldan beri
13 Yorumla- 1 yıl
Yani kaybim olmadı diyosun
- 1 yıl
Yani bencede onlara bir şans lazim
1 yılBelki de sansliyimdir o yuzden yalnizimdir.
12 Yorumla- 1 yıl
Olabilir bak yalnızlik bir sans
- 1 yıl
Allah in sevgili kuluyumdur ki deger bilmeyenleri uzaklastirmistir bi sekilde 😀
- Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
1 yılYa yok kısmetim açıktır hep 😂
13 Yorumla- 1 yıl
Kısmetin açık kim var kısmette 😂
- 1 yıl
Radarımda kimse yok şu an 😂
- 1 yıl
Giremedi suann radarina bak sen 😂
1 yılDaha düşünmüyorum.. zamanı vardır
13 Yorumla- 1 yıl
Ne kadar bir zaman peki
- 1 yıl
Kısmet bilmiyorum
- 1 yıl
İnşallah güzel olur senin için
1 yılOlmasa da olur peh 😂
17 Yorumla- 1 yıl
Olmasada çay demleriz ozaman 😂
- 1 yıl
Yok ondan da soğudum
- 1 yıl
Bugün herkes bir soğumuş 😂
- 1 yıl
En çok ben 🙄
- 1 yıl
Sana noldu bakim
- 1 yıl
Boş ver kral hadi iyi akşamlar 😃
- 1 yıl
Sagol kral sanada iyi akşamlar 😂
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılYok düşünmüyorum hocam
113 Yorumla- 1 yıl
Kadersiz değilim diyosun ozaman
- 1 yıl
Evet şükür
Allah olmayan herkese ask versin ☺️Aminn - 1 yıl
Amin versin valla 😂
- 1 yıl
En başta sana
- 1 yıl
Ben istemiyorum benim hedefler şu an başka 😂
- 1 yıl
Himmm tamam seni en sona yazdim o zaman😉
- 1 yıl
Beni en sona yaz 😂
- 1 yıl
Sıra zor gelir ama sen bekleye dur işlerini hallet 50 lilerinde falan anca
- 1 yıl
Yani oda erken 😂
- 1 yıl
O kadar ümitsiz yani
- 1 yıl
Yani bak okadar
- 1 yıl
Hayırlısı olsun artık napcan
- 1 yıl
Yani her şey hayırlısı
Bahtsız olduğumu düşünüyorum.
11 Yorumla- 1 yıl
Bak buda bir secenek ciddi neden herkes öyle düşünür
Bence aşkta şansım yok benim
13 Yorumla- 1 yıl
Seninde şansın yok kelek çıkıyor ozaman hep doğrumu
- 1 yıl
İnşallah düzgün çıkar ozaman bundan sonra
- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
1 yılKaderim iyi, neler var neler 😇
112 Yorumla- 1 yıl
Bak sevindim ne var bakım 😂
- 1 yıl
Yani çok olumsuzluklar yaşayan insanları dinlerken şükür ediyorum. 😀
- 1 yıl
Yani ama sendede var demeki azda olsa olumsuzluk 😂
- 1 yıl
Olumsuzluklar yaşamayan yoktur diye düşünüyorum. İncir çekirdeğini.. derler ya
- 1 yıl
Doğru yaşamayan yok bak insanlar keşke mutlu olsa nerde
- 1 yıl
Empati yapılmıyor ki
- 1 yıl
İnsanlar bu zamanda o yeteneğini kaybetti bak
- 1 yıl
Öyle gerçekten
- 1 yıl
İnşallah düzelir diyelim
- 1 yıl
İnşallah diye diye bir hal olduk 😀
- 1 yıl
Yani maşallah diyelim ozaman biz 😂
- 1 yıl
😆😆
- Aşk İlişkileri konusunda 886 cevap paylaştı.
1 yılKadersiz
13 Yorumla- 1 yıl
Açılır seninde kaderin
- 1 yıl
Açılmaktan ziyade değişmesi lazım
- 1 yıl
Ne gibi değişiklik peki
1 yılKapkadersizim. d
12 Yorumla- 1 yıl
Vay kadersiz vay 😂
- 1 yıl
Hüğğ