Erkek arkadasımın galerisinde ex inin her türlü fotografı var?

selamlar 5 aylık ilişkim olan erkek arkadasım 1 ay önce tam olarak farkında olmadan teleofununda hala eskiden kalan fotolar oldugunu söyledi ben ısrarla ne fotografları diye sordukca en sonunda söyledi ve kızın +18 fotograf ları bile varmıs nerdeyse ndden hala silmedin dediğimde çok eski fotograflar oldugunu, galerisinn en altlarında oldugunu ve telefon değiştigi için o fotografların telefonunda oldugundan haberi bile olmadıgını söyledi ve temizleyeceğini söyledi bu konusmadan 1ay sonra yani bugün galersine girdim ve hala fotograflar duruyordu kafayı yemek üzereyim ne yapmalıyım yardımm

Güncellemeler
1 yıl
Kendisiyle konuştum bu konuyu ve söylediği ilk şey sen benim telefonumu mu karıştırdın oldu bu cümleden sonra bir yere varamayacağımızı anladım biraz sonra onun bana fotografları zaten sileceğini söylediğini, vakit bulamayıp silemediğini ve zaten önemsiz şeyler oldugunu söyledi sonra fotografları zar zor sildi ve telefonu zorla verip al şimdi bak falan yaptı mutlu musun şimdi diyerek ben de sinirlendim ve evden çıkıp gittim çok sinirliyim çok
Erkek arkadasımın galerisinde ex inin her türlü fotografı var?