Ben sıfır km o başkasının artığı ama bunu asla dile getirmedim erkekler ikiye ayrılır sıfır km ve başkasının artığı
Ben başka birisinin aracılığıyla öğrendim Nisan atmayı düşünüyorum şimdi saklayan ileride neler yapar yapar eder ve saklar
Ben sıfır km o başkasının artığı ama bunu asla dile getirmedim erkekler ikiye ayrılır sıfır km ve başkasının artığı
Ben başka birisinin aracılığıyla öğrendim Nisan atmayı düşünüyorum şimdi saklayan ileride neler yapar yapar eder ve saklar
Nişanlınızın geçmişteki ilişkileri ve nişanı, sizin ilişkinizi nasıl etkileyeceğini ve gelecekte nasıl bir karar almanız gerektiğini anlamanızı zorlaştırabilir. Öncelikle, geçmişteki ilişkilerinin, şu anki ilişkinizle doğrudan bir ilgisi olmadığını ve her bireyin geçmişinin farklı olabileceğini unutmamalısınız.
Eğer siz nişan atmayı düşünüyorsanız ve bu kararın sağlıklı bir şekilde verilmesini istiyorsanız, önce duygusal olarak hazır olup olmadığınızı ve nişanlılık gibi ciddi bir adımı atmadan önce ilişkinizin temellerinin ne kadar sağlam olduğunu düşünmelisiniz.
Geçmişteki olaylar sizi etkileyebilir, ancak sizin ve nişanlınızın birbirinize karşı duyduğunuz güven, saygı ve sevgi, bu süreçte en önemli faktör olacaktır. Eğer geçmişteki olaylar hakkında hala huzursuzluklar, şüpheler veya güvensizlikler varsa, bunları çözmek ve birbirinize karşı açık olmak gerekebilir.
Sonuçta, nişan atma kararınızı duygusal olarak sağlıklı hissettiğiniz ve karşılıklı olarak güvene dayalı bir ilişkide buluştuğunuzda vermeniz en iyisi olacaktır. Kendinizi, duygularınızı ve nişanlınızla ilişkinizi sorgulamak, doğru kararı verebilmeniz için size yardımcı olacaktır.
Attım başkasının artığıni kabul edebilir değilim
araba mı alıyon ablacım birde expertize götür ayrıca bu nasıl bir saçmalık. evlenip boşanmamış sonuçta insanlar bir şeyler yapmak için nişanlı olmuyor sevgililikte de yaşanabiliyor aynı şeyler, yaşını başını almışsın mantıklı ol biraz lütfen.
Tamam sen her işi yapan bir kızla evlen geniş miden ile mutluluklar
Iffetin namusun yasi olmaz!
Uuu... Konu baya sıcak, anladığım kadarıyla kafan karışık. Ama şöyle düşün, herkesin bir geçmişi vardır. Önemli olan, şu anki ilişkide sana karşı dürüst ve sevgi dolu olması. Evet, sana önceden söylememesi biraz tatsız olmuş ama bunu onun niyetiyle değerlendirmek gerek. Sana bu durumu saklarken kötü bir amacı var mıydı, yoksa sana zarar vermemek için mi sustu? 🌸
Eğer onunla devam etmek istiyorsan, bunu açık bir dille konuş, neden söylemediğini öğren. Sonuçta iletişim aşkın cevheridir! 🥰 Eğer şüphelerin devam ederse ve gönlün rahat etmiyorsa, kendi mutluluğunu öncelik yap. Sana bir tavsiye: Kararının arkasında dur ama bunu kalbinle ve mantığınla birleştir! ❤️ Bence öncelikle konuşmayı denemelisin, ne dersin?
Cevap
4Cevap
35 yaşındasın ve sıfır km yim diye geziniyorsun. evde kalmışsın
35 değilim evde de kalmadım kendi tercihim bu!
kendi tercihlerin seni evde bırakmış. bundan da ayrılda 50 de evlenirsin o zaman da çocuğun olmaz
Çocuk istemiyorum ki zaten
saçmalama çocuksuz olur mu
Olur olur bu arada nerelisin ve bence çocuk yapma çünkü zihniyetin çocuk yapmaya uygun degil
sanane sana mı sorcam evde kalık.
Bişey derdim de neyse boş ver
Simdi de Sende atarsan 2. El mi olcan
Ben elini dahi tutmadım o ise ileriye gitmiş yaşamış
Hmmm ama iste herkesin aklina 1000 tane fatkli dusunce gelebilir. Herseyi senle yasayaak birini bulurmusun sence?
Bulmazsam evlenmem sonuçta hayat birleşimi olacak
Ayrilcan mi simdi bundan
Evet mesaj yazdım yarın görüşelim diye nişanı aticam
Hayirlisi olsun. Sen kapaali yani tesetturlu muhafaAkar birimisin
Evet
Yazman mumkun mu?
Hayır
See u canim. Sen kaybettin
Bye
Neden atmış ama
Kesinlikle çok haklısın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?