Zor durumun içindeyim?

İlk defa böyle hissediyorum biliyorum saçma ve berbat bişey ama ilk defa kendime söz geçiremiyorum tıkandım kaldım 2.5 senlik ilişkim vardı ihaneti gitmeler yalanı dolanıyla kapımın önünde bağırması yatı kadına kadar söylicek kadar şerefsiz di bir arkadaşı vardı asker oğlan ona göre daha boylu bozlu babayiğiti ilişkim olan oğlan boyu 162 felandı hiç bir zaman yanlış düşünmedim o kadar kötü olursa olsun saf temizlimle sevdim o kadar şaşıran olurdu ki sevgimi anlatım Zaman her neyse bir geçe yarısı bu babayiğit dedimiz adam abime söyledi kardeşin bunla konuşuyor diye ölümle burun buruna kaldım bir şekilde çevirdik abimde normal insan değildir sonra herşeye rağmen her zorla her ihanet pislik haline rağmen yanında kaldım adam o geçenin sabahına çekti gitti yıl başı akşamı englledi gezdi dolaştı yedi içti ve kızlar eklendi tabi ve bu babayiğit olan beni gözümü açtı ve beni kurtardı diyelim annemde eski kadınlardan hükmet gibi olanlardan sevdin adam korkar dedi şimdi gözün açtın mi çok kez bu sana layık değil dedi annem dinlemedim sonra o babayiğit oğlan bir anda hesabı karşıma çıktı istemsizce kalbim ve vücut ağrı oldu aklımdan çıkmıyor kendime diyorum hayır olmaz sen o kızlar gibi değilsin resmine deng geldim zaman içim ağrıyor böyle tatlı bir ağrı gözleri gözleri varya sonra kendime dedim ki asla evlenemesin bu adamla asla ama bu sevgiyi o hissi kalbime koyan rabbim doğru muyum?

Zor durumun içindeyim?