Zor durumdayim?

Herkese merhaba eşimle sorunlarimiz var gecende anlatmıştım ben ameliyat oldim dün boynumdan eşimde refakatçi olarak yanımdaydı beni bırakıp gitti hastanede işi vardı akşam üzeri mesai bitince gelecekti ameliyattan önce görmedim neyse akşam çıkıp eve gelmiş beni aradı duş alıp yemek yiyip gelecem tm dedim 3 saat sonra yazdim gelmedin mi diye hala duş alıp gelecem dedi niye almadın dedim amcamla konusyom diyor tlfonla bende hastanede ameliyat çıkmışım agliyorum ama tekim geldi nyse eline tlfonu aldı yatana kadar gece kalkıp oturamiyordum bi kere yardım etti dahada etmedi bana kendinde kalkabilirsin dedi sabah oldu esim ailemle konuşmuyor tartışılar oncesinden uzun zaman oldu yine aynı şekilde sabah elinden tlfon düşmedi buna babam geliyor dedim gelirse sende onunla gidersin memleketine orada kalırsın dedim o halimle niye dedim işte git babanın evine dedi aradim aileme anlattım babama gelme dedim bu bana boşanmak istiyorum dedi sebebi ben yemek bilmiyorum diye ailemin gelip gitmesini istemiyor yemekleri yavaş öğrendim hala ayni şeyler az önce eve geldi gelip hiç nasılsın yemek yedin mi diye bisey sormadı gidip ailesiyle yemek yedi herkes bosan diyor ailem arkadaşların ben napacam bana bisey söyleyin ailem böyle adamla hayat geçmez diyor 2 aylık evliyim

Zor durumdayim?