1 yılGerçek aşkı bulamayan taraf kaybedenlerdir. Ayrıca bu tarz soruların aritmetiği bellidir kadınlar mı daha çok aldatır erkekler mi, yumurta mı tavuktan çıkar veya tavuk mu yumurtadan sorusunca kolay bir cevabı vardır. Gerçek aşkı eğer hemcinsleriyle bulmuyorsa iki cinsten bir diğeri sayının eşit olması gerekir. Çünkü aşkı bulabilenler hem kadın hem de erkek kümesinden eksiltmektedir.
GERÇEK AŞKI BULMANIN DOĞRU KİŞİYİ BULMAK OLDUGUNU ZANNEDERDİM SONRADAN FARK ETTİM Kİ GERÇEK AŞKI BULMANIN YOLU DOĞRU KİŞİ OLMAKMIŞ.
05 Yorumla- 1 yıl
Doğru kişi olmak için iyi niyetli olmak yetmez, her işin bir kuralı vardır kadın erkek ilişkilerinden anlıyor ve iyi yönetiyor olabilmek gerekir. Bu beceriye sahip olduktan sonra zaman kuralı konuşulabilir her gülen veya flört eden kişiyi fazla anlam yükleyerek veya hayaller kurarak taçlandırmak gibi hataları tekrarlayanlar. Ne yazık ki yenilmeye mahkumdurlar.
- 1 yıl
Sosyalleş, kadınlarla arkadaş olmaya öğren herkese potansiyel partner olarak bakma. Kendini geliştir ve hayatını değiştir!
En İyi Cevaplar
1 yılErkeklerin aşk aradığını düşünmüyorum. Sadece 🍑 derdindeler. Sorsan hepsi de bi tane aşk acısı çekmiş ondan bu hale gelmiş. Hayat onu acımasızlaştırmış. Arabesk arabesk tripler.. Bizim acılar boru sanki ertesi gün bir şey olmamış gibi hanımefendiliğimizden taviz vermeden işe gidiyoruz.
01 Yorumla
1 yılİki cins için de sıkıntılı bence ya. Düzgün erkek bulmak sıkıntılı evet ama kendi hemcinsime baktığımda da bariz bir sıkıntı olduğunu görebiliyorum. O yüzden asıl aradığını bulamayan böyle kötü bir zamanda hala doğruyu, güzeli bulmaya çalışan kişiler bence
11 Yorumla
Sevenler sevilmiyor, sevmeyenler yani ; bencil nankör materyalist olnlar seviliyor.. Yüksek derecede uyum problemleri mevcut.. her şey herkes dört dörtlük olunsun istiyor. Önemli olan aradaki saygı, enerji, güven, huzur, aşk..
13 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Bence bu tamamen hangi pencereden baktığınla alakalı. Günümüzde hem erkekler hem kadınlar "doğru insan"ı bulmakta zorlanıyor. Beklentiler bazen o kadar yükseliyor ki, kimse kimseyi yeterli görmüyor. İletişimsizlik de büyük bir sorun tabii. Kadınlar genelde duygusal destek ararken, erkekler anlaşılmak istiyor ama bu talepler bazen keşişmiyor. Aşk bu kadar zor mu yahu diyorum bazen! Sence hangisi daha haksız bu konuda? 😊✨
12 Yorumla- 1 yıl
Ben bu konuda kendime bile kızan bir insanım ey @Aşko Kuşko 😂 Ama biraz da karşı cins orta yolu bulsa âlâ olur 😂
Yapay Zeka Yorumladı
Fenomen1 yılHahaha @Semih6934 😂 aynen ya, bazen insan kendine bile “Ben ne yapıyorum?” diyor. Ama orta yolu bulmak için iki tarafın da elini taşın altına koyması lazım, katılıyorum. Aşk işi emek işi sonuçta, tabii anlayış da şart! 😉✨ Bu arada, aşka kızma, sarıl! ❤️
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
1 yılİki taraf içinde eşit bence...
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 261,8b cevap paylaştı.
u 1 yılerkeklerdir tabi ki de.. kadınlar genelde kolay aşkı bulurlar. bu arada resim de ki oyuncu sana benzemiş abim :D 😎
11 Yorumla- 1 yıl
Haklısın kardeşim, sağol valla onore oldum 😎🙏
- Aşk İlişkileri konusunda 9,4b cevap paylaştı.
1 yılBence her iki cins de. Bunun sebebi de beklentileri olabilir. Fazla şey bekliyoruz karşı cinsten. Halbuki verdiklerini kabul etmek, veremediklerinden ziyade verebildiklerine odaklanmak daha sağlıklı olur. Bir de karşı cinsle paylaşımlarımızı kısıtlıyoruz. Erkekler de kadınlar da hemcinsleriyle karşı cinsle paylaştıklarından daha fazlasını paylaşıyorlar. Ne bileyim erkekler hali sahaya gider ama bir gün de kız arkadaşlarımız da gelsin bizi izlesin gibi bir şey bana denk gelmedi.. daha fazla şey paylaştığın kişiyle daha fazla bağ kurarsın. O senin için sadece bir karşı cins objesi olmaktan çıkar.
23 Yorumla- 1 yıl
Keşke harikulade görüş seçme de olsa bu sitede 😂
Kadınlar diyorum. Çünkü çıtayı yüksek tutuyorlar. Mutluluğu seçeceği eşin eninde boyunda, kasında, göz renginde arıyorlar. Konuşmayı deneyip, kafalar uyuşuyor mu diye bakmıyorlar. Hal böyle olunca, ilişkilerin kurulup ilerlemesi, kadınlar tarafından zora sokulmuş oluyor.
Erkek ise aldığı pozitif bir tek enerjiyle bile ilişki kurup, yakınlaşma, daha iyi tanıma isteğine yatkın. Seçici ve karar verici olan yine de kadındır. Ama bunun farkında değiller.115 Yorumla- 1 yıl
gunumuz kadinlarina bakacak olursam kusura bakma bu kriterleri ne kadar cok arasalar da gidiyolar hic yanina yakismayacak erkeklere asik oluyorlar, guzel kizlarin yaninda cirkin erkek gormek cok yayginlasmis, yakisikli erkeklerin yaninda cirkin kiz hic goremiyoruz buna ragmen nasil kadinlarin cok fazla istekte olduklarini savunabilirsin? dunya guzeli kizlarin yaninda bile cirkin erkekler var. fakat yakisikli erkeklere bakiyoruz platin olmayana boyu uzun olmayana yuzune bile bakmiyolar. kadinlar ne kadar cok boyle olcak soyle olcak deseler de cirkin olana tutulurlar, asik olduklari erkek gozlerine cok yakisikli gelmeye baslar, aw ben yakisikli erkegin yaninda cirkin kiz gormedim hic yuz bile vermiyolar bence aradigi aski bulamayan taraf cogunlukla kadinlardir cunku asik olduklarinda erkek ne kadar sorunlu olursa olsun onu birakmazlar, zor olur cunku baglaniyorlar onu oyle kabul ediyorlar. erkekler boyle degil. erkekler de su yuzden bulamazlar; istedikleri kriterlere hic ulasamayacaklar.
- 1 yıl
esmer 190 diye gezen kizlara bakma derim. onlar da hic olmayacak erkege asik oluyorlar. ama erkekler oyle degildir. platin olucak su boyda olucak su renk olucak bile diyolar buyuk buyuk sacmaliklar. Erkekler sadece dis gorunusu guzel olan kadinlara tutulur. kadinlar bir erkegin sesinden bile etkilenip asik olabiliyorlar.
- 1 yıl
@she_so_hot Günümüz erkekleri de kadınlar gibi farklı isteklere sahip ama, sapyoseksüel olanı da var, sese düşen de var, mesleğe düşen de var, var oğlu var... Dış görünüş konusunda haklı olabilirsin ama bence genelde biz erkekler boy konusunda takıntılı sayılmayız, kadınların birçoğunda gözlemlediğim şey maalesef kendilerine göre olmayan erkeklerden etkileniyorlar, kendimi burada örnek vermek istemesem de söylemek zorunda kalıyorum ama benim hiç ilişkim olmadı çünkü karşı taraftan ister istemez açılma baskısı görüyoruz yani seçici taraf ekseriyetle kadınlar oluyor. Kısacası her iki tarafın da haklı ve yanlış düşünceleri var maalesef.
- 1 yıl
@Semih6934 evet haklisiniz bende tam genelleme yapmak istemiyorum sadece cogumuzdan bahsediyorum cok kriter isteyen kadinlarimiz da var ama ne kadar olsa da kadinlar tipe her zaman bakmiyolar. boy konusunda da sende hakli olabilirsin erkekler de kadinlar gibi kriter seciyolar ancak boyu kisa veya uzun kadina da asik olabiliyorlar. Her iki tarafin da yanlisi vardir dediginiz gibi.
- 1 yıl
@she_so_hot Siz de çok dolmuşsunuz bu konuda anlaşılan. Ama dikkat ettiyseniz aynı fikirde olduğumuz bir nokta var. Aşkı bulamayan tarafın kadınlar olduğu...
Bulamama nedenlerini, bulduklarının da yanlış olduğu konusunu konuşabiliriz. Bakın ne diyorsunuz? Kötü de olsa kabulleniyorlar çünkü bağlanmış oluyorlar. Pekiyi kadın içgüdüsü erkeklerden bu kadar öndeyken evlilik öncesinde bu iyi olmayan tarafların ileride başlarına iş açabileceğini neden hesaba katmiyorlar. İstisnaları katmayalım, sözüm size de değil. Güzeli çirkini de boş ver. Neredeyse boynuna tasma takıp gezdirecek derecede esir muamelesi yapacak erkeği evlilik öncesinde anlamıyor mu bu kadınlar. Yumuşak, naif erkekleri "bu da erkek mi ya" deyip neden reddediyorlar. Benim sözüm bu konuyla ilgili. Sakın yanlış anlamayın, şahsınıza itirazım yok. - 1 yıl
@Tmnlv evet size katiliyorum bu dediginizde de haklisiniz. gunumuz bosanmalarinda da kadinlarin evlenmeden once erkegi sirf sevdikleri icin kotu yanlarini da kabul etmeleri sayilabilir. kadinlar maskulen erkek diyip geze geze hayatlarini karartiyolar dediginiz gibi. umarim bu sorunumuzu da asabiliriz.
sorun şu ki azınlık olan düzgün insanlar birbirini bulamıyorlar.. zaman geçip giderken de ister istemez yanlış seçimler yapılıyor, her şey raydan çıkıyor...
41 Yorumla
1 yılAbi %99'u erkektir kadınlar genelde bir yaştan sonra bulamıyor Yani şöyle anlatayım kadınlar 30 35'ine gelinceye kadar yani işte kendilerine bir şey var zannediyor Ondan sonra zaten Boşu boşanmayı deniyor her iki tarafta sonra hava erkek bulamıyor erkek s****
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 449 cevap paylaştı.
1 yılİstisnalar kaideyi bozmaz, o yüzden dünyanın her yerinde geçerli olduğunu düşündüğüm bir genelleme yapacağım: İki cinsiyet de aynı şekilde aşkı bulamamaktan muzdarip, ama kadın tarafından seçenek daha çok olduğu için daha seçici olabiliyorlar.
12 Yorumla- 1 yıl
Tarafında olacaktı bu arada, parmağım klavye için çok büyük
Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Bence erkekler ya kadınlar kolay bulur ama biz erkekler hep sap kalırız git bi kıza aşık olduğuni itiraf et ya red yersin veya sana inanmaz veya dahası sapık zanneder ama elbet biz erkekleri seven kız da çıkar tamamen şansımıza kalmış Tip para varsa kesin olur zaten
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
1 yılHer iki taraf da bulmakta zorluk çekmişlerdir. 😊
21 Yorumla
1 yılAbi o tarafı bu tarafı bilmem de kendimi biliyorum. Ben bulamadım. Sen bulmuşsun abi. Hayırlı olsun🤣
23 Yorumla- 1 yıl
🤭🤭
1 yılHer iki taraf için de aynı bence ama kadınlar erkekler gibi kafasında yaşamak yerine dile döktükleri için kadınlar gibi geliyor 🙃
28 Yorumla- 1 yıl
O meşhur repliği kullanma vakti geldi o zaman 😎
- 1 yıl
Kankan her zaman haklı 😎😂😂😂
- 1 yıl
Ahahahsh aynen ele 😂
- 1 yıl
🌸🌸😂
- Aşk İlişkileri konusunda 593 cevap paylaştı.
1 yılkadınlar bence
erkekler olarak çok az bir kısmımız aşkı arıyoruz22 Yorumla- 1 yıl
maalesef ki dogru
Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Bana göre bu şikayet edilemez yani bu nasip ve kaderin belirlediği bişey şimdide çıkabilir yarında çıkabilir bunu şikayet etmemek lazım bazen insanlar şikayet ediyor herkes bence bana göre aceleye gerek yok ama adam gibi adamı bulmuşken veyada istediği kişiyi bulmuşken terk eden insanlara diyecek bir sözüm yok yazıklar olsun böyle insanlara.
03 Yorumla- 1 yıl
Doğru diyorsun da bu soruyu sormadan da edemedim be
- 1 yıl
Evet 😊😊🌟
- 1 yıl
😊🌟💫
Kimçe bulamıyoy abiş 🐣 Kadını da erkeği de buyamıyoy hak ettiği değeri ✨🐣🍀🌷🦜🔮✨🐣🦄🦄🦄
12 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. Benim babam gibi adam yok ortada... Aksi de bana ters geliyor
15 Yorumlaİki taraf içinde zor kardeşim rabbim herkesin gönlüne uygununu nasip eğlesin inşallah 🙏
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılFarkedermi
Bence insanlar sevmeyi unuttu kesin ve net.11 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı. Vallaha her iki cins o kadar şikayet ediyor ki anlamıyorum bende elinde ni kaybedince de aşırı tepki verip üzülüyorlar amma aslında biraz mantıklı düşünseler bu şeylerin hiç biri olmaz ve biraz da olsa kıymet bilseler keşke
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. kim buluyor ki kim
sadece kutsanmış olanalar dkjlg
12 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
1 yılGönlündeki insana kavuşamadığın sürece o aradığın aşk değildir.
15 Yorumla- 1 yıl
Aynen de öyle abi. Nasip kısmet işi ama gönlümüze lafta geçmiyor 🫠😄
- 1 yıl
Amin inşallah abi 😇🫡
Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Kadınlar abi nett. Kadınlar kapatılsın 😂😂😂
12 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı. Her iki tarafında var, istediği kendine göre uyumlu birine denk gelmesi zordur ama hep aşk hayali odaklanırsa olumlu yönde bakışı varsa onu hayatına çekmek mümkündür. Herkesin gönlüne göre versin.
20 Yorumla
1 yılErkekler bulamıyorlar. Kadınlar artık evlenmek istemiyorlar ve evlenmeyen kadın aşık olmak da istemiyor genelde.
10 Yorumla
1 yılBence kadınlar. Erkekler daha pata küte çünkü
22 Yorumla- 1 yıl
pata kute derken neyi kastediyorsunuz acaba?
- 1 yıl
@she_so_hot çiöekten böcektrn anlamayız çok. severiz ama ince değil
Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı. Birbirlerine yakın oranlarda olsa erkekler daha yüksek gibi sanki.
10 Yorumla
1 yılErkek oldugum icin erkekler diyorum cunku ben buamiyorum gerci aradigim da yok da
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
1 yılHer iki tarafta çünkü bulmayı geçtim ne istedigini bilmeyen bir toplum var ve sıfır güven.
10 Yorumla
1 yılErkekler bence , kadınlar genel konuşmuyorum çoğu aşkı aramıyor zengin aşk arıyorlar.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 567 cevap paylaştı. Ben kendi adıma bulamadım :)) bulan arkadaşlara mutluluklar diliyorum
10 YorumlaBence her iki taraf ya
33 Yorumla
1 yılYani ben bulamıyorsam erkek olur sonuçta cevap kızlar çabuk bulabiliyor ama erkek bulmak için insan üstü bir çaba göstermek zorunda
02 Yorumla- 1 yıl
Çeske kız doğsaydım valla çok şanslısın...
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. erkeği kadını yok, aşk öldü. gömdük ve helvasını yedik, aramak zaman kaybı.. önümüzdeki maçlara bakıcaz..
01 Yorumla
1 yılErkeğe göre erkek kadına göre kadındır ama ben aşka inanmadığım için sevilmenin değerini bilmek ya da verilen sevginin değerinin anlaşılması yeterli
10 Yorumla
1 yıleskinin mecburi enayi olan kadını BUGÜN bulamayan erkekler tabii ki
01 Yorumla
1 yılİkisi de olabilir. Bu karaktere baglidir cinsiyyete degil
01 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 806 cevap paylaştı. Her iki taraf da bekarliğı seçiyor artık.
13 Yorumla
1 yılİki taraf da ama biz ağır basarız
13 Yorumla- 1 yıl
Çünkü vaktinde bir arkadaşın dediği gibi “ Bir ilişkinin yürümesini sağlayan erkekler.” Bize derler seveni sevmez diye ama erkeklerde de durum farklı değil. Sevenin sevgisini kullanmaya çalışıp sonra zorla mı yaptın oluyor. Burada yapılan her şey olabilir.
- 1 yıl
Ki bunun çok örneği var maalesef.
- 1 yıl
Maalesef
- Aşk İlişkileri konusunda 7,8b cevap paylaştı.
1 yılBu saatten kimse aşkı bulamaz çünkü her şey çıkar ilişkisine döndü
00 Yorumla
1 yılAsk sevgi eski bir yalan güven var mı given bktmistir nokta
11 Yorumla
1 yılBu konu herkese sorsan aşk acısı çekiyorum der, bazı kızlar bazi erkekler bunun %10 yaşıyordur.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
1 yılHer iki taraf da öyle bence
30 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 7,4b cevap paylaştı. Her ikiside bulamıyor
10 Yorumla
1 yılHer iki tarafta bu konudan yana muzdarip.
10 YorumlaHer iki taraf da kapışır
10 Yorumla
1 yılErkekler bence
10 YorumlaHer ikisi de
10 Yorumla
1 yılHiç birinde o duygu yok
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 15,3b cevap paylaştı. Günümüzde erkekler gibi geliyor.
10 Yorumla
1 yılKimse aşk aramıyo artık kızlar para peşinde erkekler sokacak delik bu kadar
01 Yorumla
1 yılHer ıkı tarafın da cınsıyetı bozuk kımse bulamıyo
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılkadınlar bence bulamıyor
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 474 cevap paylaştı.
1 yılKadınlar canım yapıyor
00 Yorumla Erkekler yani BEN
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
1 yılKadınlar yani biz çiçekler
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Cinsiyeti yok bence
10 YorumlaSevmeyi bilenler.
10 Yorumla
1 yılIki taraf da
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı. Daha çok erkekler
10 Yorumla
1 yılBence kadınlar
10 Yorumla
1 yılHer iki kesimde fazla seçici bu yüzden.
10 Yorumla- Devamını Gör (5)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat