Selamlaaarr
Bu o ara o kadar sık bu hikayeye denk geliyorum ki gerçekten merak ettim... Gerçekten evli olduklarını gizliyorlar mı?

Selamlaaarr
Bu o ara o kadar sık bu hikayeye denk geliyorum ki gerçekten merak ettim... Gerçekten evli olduklarını gizliyorlar mı?

Evet hem de ne biçim. Bak sana anlatayım. Adam evli ama bekarım diyor. Yurtdışından evliymiş 4 senedir filan. Sırf yurtdışına gitmek için evlenmiş filan boşanamıyormuş. Adamı ne yaparlar yurtdışında böyle oyunlarla. Vatandaş olmak için evlendin mi diye kontroller ediyorlarmış zaten oralarda. Ama kendi burada kadın orada. Yersen tabii. Sitede elinden geçmediği kadında kalmamış :D
Kime sorsam bize de yazdı diyorlar :D
Sitenin dedikodularını nereden öğreniyoruz acaba? Ben çok meraklanıyorum 😂😂😂
Valla geliyor geliyor öyle :D
Çekiyorum sanırım.
Sitede elinden geçmediği kadın kalmamış lafi cok iğrenç..
@inciitanesiii o kadınlar farklı kategoride herkes bir değil. Kendini bilenler ayrı
Yinede rahatsiz edici hikayeyi böyle bilmiyordum ben
@inciitanesiii daha bilmediğin çok şey var belki 😉 ben biliyorum ama
İlgilenmiyorum ki benden hepsi uzakta olsun
@inciitanesiii bende işte sevdiğim insanları bir nebze uzak tutmaya çalıştım. İfşa olunca hesabı kapattı yeni hesapla geri geldi. Bekarım diye orta da gezerken evlisin zaten yazdım. Silemedi de başka kadının görüşüne salça olduğu için yorumu ortada kaldı öyle. Atarlanmakla kaldı sadece. Ondan sonra hesap değiştirdi zaten
maalesef başıma bir talihsiz olay geldi bununla ilgili. Biriyle flört halindeydim tam görüşme kararı aldık. Buluşacağımız mekana gideceğim evden dışarıya çıkacağım an bir mesaj geldi, yalnız söyleme gereği duymadım ama senin için sorun olmazsa ben evliyim benim için sorun değil yani dedi. Başta dalga geçiyor sandım meğer ciddiymiş saydım sıvadım küfürü engelledim. Bir de bana diyor ki ne olmuş yani evliysem ben özgür bir kadınım kimse bana karışamaz 🤣🤣🤣
Ahahshdhd yani ne olmuş ki abarmışsınız 😂😂😂😂😂😂
Bir daha ki sefere takılmazsınız olur biter 💅🏻😂😂😂😂
Allah affetsin ama son sahne gözümde canlandı da bayağı güldüm 😂 teşekkürler 😂😂
Var öyle karakter yoksunu tipler. Halbuki genelde gördüğüm evli ve ilişkisi olanlara, midesiz tiplerin çok fazla ilgisi var. Saklamasalar bu iğrenç şeye daha çabuk ulaşabilirler gibi... Mide öz suyum ağzıma kadar gelen konular cidden. İki hafta öncede bir tanıdığım hakkında bu tarz rezil bir şey duydum ve onaylandı. Yani diyeceğim mayası bozuk insanların yapamayacakları şey yoktur...
Vallaha sanırım evet öyle yapıyorlar burada da gördüm bir kaç kişi evli olmasına rağmen sevgili bile yapıyor şaşırdığım şey ise çok rahat olmaları 😂😂 birde evli de yazıyor yani
Aldatmak eylemini double seviyede yapıyor sorduklarım 😅
Hem eşini aldatıyor, hem de evli olduğunu gizleyip flört ettiği kişiyi aldatmış oluyor... Farkında bile olmuyor karşı taraf 😅
Aman Tanrım Lulu! Bu neyin utangacı ya, 4 çocuk yaparsa tabi böyle utanır 😅! Maalesef bazıları gerçekten kendini gizlemeyi sanat sanıyor. Ama böyle şeylerin ortaya çıkması da an meselesi, kimseyle oyun oynayamamalarının bir nedeni var.
O yüzden gözünü dört aç dostum, karşındaki peri masalı mı yoksa drama mı yaratıyor iyice sorgula. İnsanların samimiyetle gelmesi en güzeli bence. 😇 Peki senin etrafındaki arkadaşların böyle hikayelerle karşılaşıyor mu? 🕵️♀️
Cevap
54Cevap
Sanki gizlemeseler bir şey farkediyormuş gibi 😅 çılgınlar djdjs
Bu insanların aldatmak üzerine özel ilgileri var ki çift taraflı aldatma yolunu tercih ediyorlar ajdjfjf
Üçlü takılmayı seviyorlar bea :D
karaktersizlerin yeni trendi desek daha doğru olur :D
Barış bugün formunda 😎😂
Teşekkürler 🌺😂
Galiba bu sitede de çok kişi evli olduğunu gizliyor gadası
Sanki karşı taraf şapşikde senin evli olduğunu anlamayacak...
İnsan neyse o şekilde olmalı yalan dolan olmamalı.
Kesinlikle gadası ama garip işte 😅
İnsanlar kendilerini çok zeki sanıyor ama şapşik oldukları her halinden belli 🤣
Ahahshdh öyle oluyor gerçekten 😂
Shy mı :))
Bazı şeyler sizle alakalı. bende de hikayeler war, ama portal burası değil.
Mesela, senin de ne olduğunu çözmek lazım lulu..
Beni çözüp ne yapacaksınız ki 🙃
Napacağıma karar vericem. ama seni çöen çözmüş bence
Eşimden bahsediliyor sanırım çözen olarak burada 😅
Benim ki değil, 2013 te bitirdi üyeliğini ;)
Anlamadım tam olarak 😅
Eski bir kscanla evliyim yani.
Aa mutluluğunuz daim olsun 🌸 buradan mı tanışmıştınız?
Evet. sorusunu cewaplamıştım :)
Nasip ne zaman, nerede gelecek belli olmuyor gerçekten 🙃
Ewet.
Sen aldatan kısımda mısın peki?
Sükut ikrardan sanırım.. zaten burada olup aldatmayan kadın yok..
Uyuyordum da ne alakası var? Tavrınız da hoş değil
Gayet normal bir davranış özellikle geri kalmış toplumlarda işler böyle ilerliyor, ilişkiler günlük, duygular kiralık, aşklar fotojenik kimin ne olduğunu anlamak neredeyse imkansız 😬😂
maalesef efennim maalesef 🙃
İmkansız değil o kadar abartmayın ya belli ediyorlar
Kime güvenip de evlencez gerçekten düşünüyorum da evlenilcek ne kadın ne erkek var kimse birbirine güvenmiyor ama herkes hain evli olanlarin içinde bile bir şüphe sırtını dönse ihanet edilcekmis gibi tedirgin Allah öyle insanları bildiği gibi yapsın inşallah
Hep bu sosyal medya yüzünden zaten ne zaman bu akıllı telefonlara geçtik ihanetler çoğaldı katalog gibi tanışma uygulamaları var tiktok falan hele iğrençlik ahlak yok edep yok saygı yok terbiye yok hep yaraq a. m pesindeler
Evli olanlar sevgili yapmasa aslında herkese yetecek kadar sevgili var da işte 😀
Sorunun altındaki erkeklerin yarısı evli yalnız göstermeyen kesim, burdan konuştukları, sevgili yapanda oldu hahaha eskileri diyorum . Hatta sende evlisin elin erkeklerini 1 değil 2 değil neden takip ediyorsun , şimdi dersin ki öylesine o da aldatmadır haberin olsun.😂
Çok var onlardan.. Kadınlarda da var ama erkeklerin sakladığı kadar sıklıkta değil.. Çünkü çoğu hemcinsim için fark etmiyor kadının medeni hali..
Özellikle evli olanı arayanlar görüyor bu gözler bu sitede 😅
I'm shy? Wtf djdndkfndkfmdkfndkfjdkfjd
Evet ben de burada birini yakalamıştım evli olduğunu gizleyen. Popi de sayılır ayrıca.
Utanırmış utanmaz ajdjfjf
Üzücü cidden ya... Bir halt yiyosan da arkasında dur be kardeşim yani
Meraklı gibi görünmemek için sormamıştım tabi ki isterim ahsjdjf
KDHFJSDJDHDNDJDJ
şeeuy ben biraz utangacimda JSBDBSKSJSJ
Ahahshdhd beni bayağı bağırttı o cevap 😂
Yeni trend değil çok uzun zamandır uygulanan taktik
Ben uyuyormuşum bunlar olurken 🥹
Gizleyen çok. Ama çok yanlış. Hem saklaması zor hem idare etmesi. Kandırdığın kadına da ayıp tabi. Gerçeği söylersin, istiyorsa seninle olur.
Ama yeni değil. Adem’den beri bu trend muhtemelen 😊
Ben evli olduğumu saklamıyorum hem eşim de biliyor sevgililerimin olduğunu
Aman hocam ciddiye alırlar ajdjfjg
Boş ver be LULU,
benim hakkımda kim neyi ciddiye alırsa alsın! Lakin ironik işte... Vicdansızca, merhametsizce, insafsızca… Her gün hayatta kalmak uğruna birbirine verilen kavgalar. "Beni terk edip gidemezsin!" diye vurulanlar... "Ödemezsen..." diye yaralananlar... Bir göz ucuyla cep telefonuna bakmış da, çok değil, azıcık içmiş de... Yol uzunmuş, biraz yorgunmuş, azıcık içi geçmiş de...
Savaş gibi, katliam gibi trafik kazaları...
Birileri var ki... Kimin kim olduğuna bakmadan, "Kim bu kötü? Nereli? Zengin misin, fakir misin? Okumuş musun, cahil mi? Dindar mısın, vicdan yoksunu musun?" diye sormadan... Kendine zarar vereni de, "Bana bir şey olmaz!" diyeni de, "Bas gaza, hızlı yaşa, genç öl!" deyip sonra "Kurtarın, ölmek istemiyorum!" diye haykıranı da...
İlk tanışmada kapıldıkları fantastik zevklerin hastalık kurbanını da...
Ne? Nesi güzel? Kim sana çirkin dedi? Hiçbirini düşünmeksizin...
"Bana ne? İyi midir, kötü mü? Yalancı mı, düzenbaz mı? Seçkin mi, elit biri mi?"
Gerçeğin ne anlamı var ölümle yaşamın sınırında bizim için?
Sormadan, yargılamadan, "Gel seni insanlık terazisinde tartalım; insan mısın, hayvan mısın?" demeden...
Canı, kanı azizdir deyip, içtiği sigaranın zararını bildiği halde, "Ah, biraz rahat nefes alsa..." diye tasalanmışım da... O beni sanaldan saçmalıklarımla ciddiye alıyorsa da...
Yine de onun canı sağ olsun. Bu bana yeter.
Ya hocam yine döktürmüşsün he... Yine de canını sıkarlar diye dedim ben onu... Yoksa kimin ne dediği çok da önemli değil zaten 🙃
Ahahahs kesin anlarlar hocam 😂
Yalnız, yalan söylemedim aslında gerçekten de bir çok genç sevgililerimin var olduğu konusun da. Allah sevdiklerine ve sahiplerine bağışlasın geçenler de 26 yaşında, sarışın, mavi gözlü, pembe tenli ve 1.70 boyunda genç dünyalar güzeli bir bayan. Önceki görev yerimden ayrıldığım için beni bulamayınca bir şekilde arayıp taramış, sonunda gelip beni bulmuş. Eşim karşılamış onu ve ona dilersen içeri buyur beklersen gelir" demiş. Eve geldiğimde eşim kapı da bana, 'Saatlerdir seni bekleyen dünyalar güzeli bir genç bayan misafirin var senin de kendisini saatlerce bekletmeni de sana hiç yakıştıramadım,' dedi...
Ya ben kısmetli adamın arkadaş yaaa valla bu dünya da işimiz iş ohhh misss bu dünya bana güzel bakalım öbür dünyada ne yapacağız?
https://youtu.be/8kda9nZ8HmQ?si=rR-VuzlWQYtdSwbH
Ahahaha uyurum birazdan hocam henüz tam bozulmuş sayılmaz 😂 size de kolay gelsin efennim 😂
Evet iş yerinden bi kadınla oldum 4 defa evime geldi evli çıktı
İşyerindekinin de evli olduğunu bilirsin ya ahdhfjf
2 hafta olmuştu başlayalı ve kalabalık bi yer değildi adfhsjajgfsh sonrada bi abi söyledi dikkat et diye
Keşbiş olsun o zaman ajdjfjf
Çok şey oldu da anlatamiyom ban yerim adfhsjajgfsh
Şu xper olmasa yazardım yazamiyom da sana adfhjs
Ben dm kullanmıyorum zaten kardeş sağol. d
Artık normal bir şey gibi düşünülüyor. Ben bekarım anlamadığım konular. Millet midesiz maalesef. Bazen yalnız olduğuma şükrediyorum. Sanırım bu zaman bana göre değil
Çok eski bir hikaye bu. Zamparalık yapmak isteyen evli olduğunu gizler. Ama şimdilerde evli olduğunu bangır bangır söyleyip aldatmak moda.
gizliyorlarsa cok sacma, cunku evli olduklarini soyleseler daha cok tutulacaklar cunku bazi kadinlar evli erkek fanı
Canısı gizlemiyorlar bile biliyor musun. Artık millet evli olduğunu bile bile birlikte oluyor, iğrençler
Evli olup gizleyıp hala capkınlık peşinde koşan kadın/ erkek aciz karaktersız insanlardır genelde
Siteye ilk üye olduğumda boşanmış bir kadindim. şu an evli bir kadınım🤣🤣🤣
Ben hiç gizlemedim. Gerçi aldatma gibi bir şeye de yeltenmedim hiç.
Yani artık gizlenmiyor bile kadın ben seni begendim gerisi önemli değil diyor.
Karakteri sağlam ruhu sağlıklı insan evli olduğunu ve eşini kimseden bir an bile gizlemez.
Valla ben gizlemiyorum hatta en başta söylerim bilsin gelecekse ona göre gelsin 😂
Yeni bir şey değilki çoktandır yapılıyor gördüğüm w
Bıktım şu evlilik sorularından 😂 ohoo sitenin yarısı evli, mutsuz, çocuklu..
Hep ayniydi ama artik aldatma cogaldi diye gizlemiyolardir
Sanırım öyle. burada da denk geldim birkaç kez
Evet burada çok fazla duydum ben de 😅
Ben daha çok gizleyen değil siradanlasmis evliliklere çok denk geldim bu yalanı söylüyorlar genelde
Eşlerinin yakalaması dileğiyle 😂
Kız bunlar sadece eşlerine değil ki yeni tanıştıklarına da ihanet etmiş oluyor... Bayağı planlı programlı yanii
Yorumcularının da hepsi evli bu da bir garip olmuş 😂
Evet sanırım. Herkes kafasına göre bir şeyler uyduruyor.
Başka ihtimali yok gibi kankacım 😂
Evli olduğunu bile bile gidenler de oluyor kanka öylesi de mümkün artık 🤷🏻♀️😂
Birilerinin hakkını yiyorlar yazık değil mi 😂😂
Ahahahah dava aç kankam onlara belki bari tazminat alırsın 😂
🤪🤪😂😂😂
Görsel dkdhdhdh allahım ya
Im shy ajsjfjkg
Garip, ilginç. öyle galiba 🙄
maalesef 🥹
Maalesef ki öyle.. herkes karakterli olamıyor
Yeni değil, çok uzun zamandır süren bir şey.
Bu yeni bir şey değil. Yıllardır var.
Söylediklerini mi sanıyorsun ki...
Çoğu zaman gizliyorlar evet. Özellikle bu sitede.
sitenin yarısı evli bence :)
burada da çok var onlardan
yoo eskiden beri var..
Var tabi ki öyle insanlar
Bazıları gizliyor maalesef
Ahlaksızlık başka bir şey değil
Galiba p c dolu memlekett3
Evet yani öyle anlaşılan
Evet malesefki öyle bence
Yoo hiç gerek yok...
Evli çok kadın vardı. Hepsini engelledim
Tuhaf tuhaf tipler var ya
Kesinlikle öyle
Evet öyle
Sen evli misin @wouldliketobelulu?
Evet
Senle muhabbet edelim mi?
Hayır dm kullanmıyorum ben
Neden? Sana bi şey yapmayacam korkma
İngilizcem yok
Neden evli ve 4 çocuklu olduğunu söylemedin diyor
Diğeride utangaçım diye cevap veriyor andjfjgk
Noli olabilerler.
Noli ne demektir efennim 😅
Geçen gün bir arkadaştan dinledim, instada bu postu gördüm çok geçmedi az önce başka bir post daha gördüm, bugün bir arkadaştan daha dinledim... Ve bunu yapan sadece erkekler değil 😅
Ahaha benden bağımsız durumlar efennim ne olabilir 😅
benim ingilizcem yok teşekkürler soru için.
X- neden evli ve 4 çocuklu olduğunu söylemedin?
Y- utangaçım...
😅😅
Üff sana yazarken beni de güldürmedi ama başta gülmüştüm 😒
Anlamışsın zengin detayı verdiğine göre 😂
Ben SUV seviyorum ama tercih tabi hayırlı olsun diyelim madem ajsjfjkf
Karektersizkşk diyorum ben
Evet gizliiyoruz
Evlenmek gerçekten çokk zor devir kötü
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?