Öyle bir huyum yok çünkü o tarz insanlar zaten kendini hiç alanda geliştirmemiş yetiştirmemiş maddi manevi geride kalmış beyin olarak da çok performans bekleyemeyiz onlardan yani bu tarz şeylere takılmamak da bir ciddiyet olgunluk göstergesi bence sonuç da dış görünüşle pek bir şey olmuyor saçma yani hiç bir zaman aşırı dış görünüş çok bakmadım bakarım bakmam değil ama ondan daha önemli şeylerde var ona sıra gelene kadar bir sürü kriter geçer saygılarımı sunarım teşekkürler.
Yakışıklılık ya da güzellik göreceli bi kavram sana göre sarışın maviş biri yakışıklıdır ama bana esmer olanlar yakışıklı geliyordur ya da ben a kisisine göre guzelsem b kisisine göre cirkinimdir olabilir begenmeyebiliriz cjsjfhdkfhsjdj ve evet... ... ... engelliyorum...
Valla tatlılık önemli tabi ama sadece tipe takılı kalmak bi’ tık haksızlık olmaz mı? 🙄 Birisi dış görüntüsüyle seni çekmese bile içindeki enerjisiyle kalbine dokunabilir. Mesela ben sevgilimi yılbaşında tanıdım, ilk anda enerjisi ve tatlı dilli olması beni mest etti. Tip dediğin 10 yıl sonra kayboluyor ama samimiyet hep kalıyor, aşkım diyor ve noktalıyorum! 🫶✨ Sen ne düşünüyorsun ya bu konuda?
Yok, bak, ne kadar anti-hümanist, insan düşmanı, nazi bozması narsist bi pislik de olsam, insanı elinde olmayan bişeyle asla yargılamadım. Benim kavgam, kendi emeğiyle haywanlaşmışlarla