Aldattı ama çok pişman?

5.5 yıldır biriyle beraberdım çok seviyordum o da öyleydi sandım mı öyle miydi bilmiyorum ama haksızlık edemem seviyodu üstüne titrer ne söylerse yapar amacım sadece onu mutlu etmekti bir gece ansızın twitterda başka kızlarla flörtleştiğini gördüm hesabında 1 tane erkek yoktu ve benden gizli anonim bi hesaptı. o da inkar etmedi yüzeysel ve 2 yıl önce olduğunu söyledi ama hesapta 2024 yılında hala aktifti. çok yalvardı yakardı affedemedim her şeyi yaptı ağladı köpek gibi pişmaınm dedi. başka yalanlarını da kedni itiraf etti affetmeyi denedim ama sanırım yaoamıyorum çok seviyorum ama affedemiyorum. telefonu wp ı mailleri konumu her şeyi elimde ama güvenim çok kırıldı. affetmen için ne yaparsan kabulum diyor ama yapamadım sende beni aldat dedi. baya dil döktü günlerce ağladı yalvardı yakardı. denedim ama sanırım yapamıyorum huylu huyundan vazgeçmez diye düşünüyorum. ki ben böyle bi evde büyüdüm o da onu bilerek yaptı çok kırgın çaresiz hissediyorum üstelik üni sınavına hazırlanıyorum 2. mezunum her şey çok güzelken böyle oldu sizce napmalı?

Aldattı ama çok pişman?