Aldattığını pişman olsun?

Bizim 3 senelik bi sevgililigimiz var daha önce iki sene hiç bulusamadik. Beni hiç sevmiyor değer vermiyordu çirkin ve kilolu sanıyordu. Biz Şubat ayında buluştuk şaşırdı çok güzelmişsin dedi. Aşık oldu. Ailesiyle tanıştırdı o günden sonra tam bir divane. Ama geçen akşam öğrendim ki bunun eski sevgilisi tam bir kardeşim. Kızdığım için değil gerçekten öyle. Benim ki de kaptan. Gemideyken benimle buluşmadan önce ama benimle ilişkisi varken eski sevgilisine yazıyor ve şey yapiyorlar. Benimle buluşmak için gemiden inince yanıma gelicek. O kız da benimle aynı şehirde. Kıza bulusurmuyuz diyor kız da sevgilim var sadece kahve içeriz diyor ama benimkinin amacı sey yapmak. Kız da kabul ediyor. Beni gördükten sonra buluşmaya gitmiyor benim ki ama kız bana mesaj attı 3 sene biliyunca seninle sevgiliyken hep bana yazdı sey yaptı benimle seni sevmiyor kandırıyor vs ağzıma sıçtı hakaretler etti. Benim ki de beni savunmadi hep sarhoşken ona yazmış aldatmış beni. Dedim ki kıza amacının onunla şey yapmak olduğunu vs. Bana dediğin her şeyi ona da de beni savun. O zmn seni affederim ama 3 gün geçti hala yapmadı. Yapicam diyor ama oyalıyor. Ben de artık yapsa bile onu affetmiycegimi düşünsün got korkusu alsın istiyorum. Ona nasıl bir mesaj atmaliyim ne yapmalıyım sizce? Ve beni sevip değer veriyor bu yüzden ayrılmak istemiyorum
Aldattığını pişman olsun?