Dine inanıyorum Allah a , cennet cehennem bunlara inanıyorum ama üzerine konuşmak istiyorum , mevzu islam değil yani ateistler falan soruya gelmesin
Ne biliyim en sevdiğimi kaybettim hayat amacım bitti öyle orta da kalmış durağan bir duruma geçtim sürekli uyumak istiyorum az biraz bilgisi olan ve inanan bir kardeşimiz var mı aramızda
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
evet olmuştu
Atlatanildin mi
Hayir olmadı Allahın bildigini kulunda istedigi ne olsada özeldir. İnanırmsın hisederim.
Depresyondasın çıkmak senin elinde sürekli uyumak çözüm değil
Depresyonda bile değilim işe gidiyorum geliyorum , yürüyüş , spor , arkadaşlarla buluşma , halı saha ama durağanlaştım kendimi bu tarz şeyler yapmazken kitap okuyamıyorum mesela artık uyuyorum haftada diyelim ki 2 3 etkinliğim var gerisinde uyuyorum
Yine iyisin o zaman ben evdesin sandım hep okursun okumak için kendini zorla her gün 5 sayfa sonra tekrar okuyabildiğini görüceksin
2 yılı geçti gece 1 de 2 de mezarlığa gidiyorum oraya yürümek ve eve dönmek bile nerden baksan 1.5 saat iyi kalori yakıyorum. d ya biraz anlatamadım sanırım her şey çok basit veya manasız geliyor şu an ölüm hak mı hak cehennem hak mı hak ama ne fark edecek ki şu an ölmek istiyorum mesela bir an önce ne olacaksa olsun bu boş dünya da öyle zaman öldürmek hemde ondan ayrı çok anlamsız
Acını tek başına yaşama güvendiğin birileriyle paylaş içini dök. Terapist bir psikologdan da destek alabilirsin. Belki şu an yaşamak çok manasız geliyor ama ilerleyen süreçte bu hissettiklerin geçecek ve bir anı olarak kalıcak. Kendine karşı şefkatli olmaya çalış. Sevdiğin kişi senin daha iyi yerde olmanı isterdi. Kendine nazik olmaya çalış. Mutlaka bir psikologdan da destek al bu süreçte
Eyyy alimler namazınızi kılın orucunuzu tütün sonra cehhenimluk
hala devam eden bir inanç sorunum var evt.
olmadi
Maalesef