Bir kişi, "Doğru insana denk gelsin yeter ki, cehennem bile bahar bahçe olur" dedi. Sizce doğru mu bu?😂😂

Bir kişi, "Doğru insana denk gelsin yeter ki, cehennem bile bahar bahçe olur" dedi. Sizce doğru mu bu?😂😂

Bu çok romantik ve büyük bir söz... gününü guzellestiri hayatına anlam katar arada kavga edersen bile yanından ayrılmayan ağını bilirsin... o kadar kimse kimseye cennet yaratmaz...
Ne kadar güzel dedin geceye de öyle
Doğru insan kaldı mı ki? Hadi az da olsa var bunu biliyoruz. Peki , o doğru insanla yaşayacak bir hayat kaldı mı ki. Öyle bir ekonomik dayatma oldu ki , artık bırakın doğru insanı , insan kalan olacak mı acaba diye düşünüyor insan.
Tabiki de doğru %100 katılıyorum doğru insan her zaman vardır ama onun kaderimiz de bize denk olma zamanı ve yeri vardır o yüzden aceleci olmayalım iyimser olalım☺️.
doğru insan diye bir şey yoktur :D
🤣🤣🤣 yaaa niye bozuyorsun 😆😆 belki var
:D :D yok
🤣🤣🤣
Cevap
3Cevap
Bilmem. Daha denk gelemedim o şanslı kişiye 😂😂
😂😂
Çok beklettim mi ahahahah
Doğru insana denk geldiğimizde çiçeklenip sonra bir şeyler yokuş aşağı gittiğinde ise cehennemi aratmayan bir ortamla karşılaşabiliyoruz. Bu da ülke genelinin özeti gibi.
Biraz abartılmış bir gerçek. Ruhların aşina oluşu ve iyi anlaşması ne güzel. Ama her zaman bahar bahçe değil. İniş ve çıkışlı bir yaşam.
Cehennem bana cennet olur
Fazla ütopik bu devir için özellikle…
Geldiginde bakariz neye ceviriyor
Doğru insan yoktur.
Olabilir de o kişi daha gelmedi
Evet öyle
Dönüşebilir.
Yanlışta cenneti cehennem yapar dikkat et
dönüşebilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?