Cehennem ateşi gerçekten var mı sizce, tekrar dünyaya gelecek miyiz?

Ben reenkarnasyon hakkında bir sürü araştırma yaptım ve ölüm ötesi deneyimlerde hep aynı şeyler anlatılıyor. Sırasıyla çakralardan ruhumuz çıkıyormuş ve bir tünelden geçme evresi varmış ve sonsuz sevgi hissettiğimiz yermiş. Tanrıya ulaşmamış bu
Bir sonraki evrede melekler (rehberler) karşılıyormuş. Orada dünya da kurduğun dillerle değil telepatik olarak konuşuyormuşuz
Bu bölgenin adı tampon bölgeymiş Burası hem dünyadan hemde öbür taraftan aldığın tesirlermiş.
Tam ölü olmadığımız ama sadece ruhta olmadığın bir alan, öldüğümüzü farketmemiz için bir alanmış bu tampon bölgede cenazemizi görüyormuşuz.
Öldüğümüzü farkettiğimiz aşamadan sonra spatyum (Araf, kabir azabı) boyutuna geçiyormuşuz
İşte burada her şey dünyada yaptıklarımız, düşündüklerimiz bize izletiliyormuş ama bizi asla rehberler (melekler) eleştirmiyormuş.
. Cehennem denilen şey aslında bizim vicdan azabımızmış. Bedenli olmayacağımız için 5 duyu organın üstünde kabir azabımızı çekiyor muşuz. Dünyada kime ne yaşattıysak aynisini hissediyormuşuz
Tam anlamıyla 360 derece kendimizi gördüğümüz yer burasıymış.
Bu boyutta dünyadaki hayat derslerimizi verdiğimizi gördüysek koşulsuz sevgi ile dünyadaki sınavımızı verdiysek üst boyuta geçiyormuşuz, rehber olmak gibi.
Eğer hayat derslerimizi veremediysek aynı koşullar, tekrar oluşturulmak üzere yeni ailemizi seçiyor muşuz. Bunun adı ruh sözleşmesiymiş (kalu bela gibi)
Dinlerin ortak amacı vicdan koşulsuz sevgiymiş. Hiç bir din kötü değilmiş sadece hepsi sevgiye ulaşmak için bi aracıymış. Herkes kendi cehennemini dünyada mensup olduğu inandığı şekilde cehennemini yaşayacakmış ama bunu 5 duyunun üstünde vicdanı ile kendi Gercek bir ateş yokmuş ama buna inandıysak o imajı yaratıyormuşuz

İnanıyorum.
İnanmıyorum.
Anlattıkların bakış açımı değiştirdi.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler
1 yıl
İnanmayanlar düzgün yorum yapmayacaksa ilk cumlesınden sonra okumadan siliyorum önce saygı olmayı öğrenelim
Cehennem ateşi gerçekten var mı sizce, tekrar dünyaya gelecek miyiz?